Restaurant Week of Dining with the Stars


Vanwege de populariteit van de Restaurant Week en van het restaurant zijn sommige restaurants soms snel volgeboekt. Kijk op DiningCity.nl of het volgeboekte restaurant misschien een andere leuke deal online heeft staan.
Maak eerst een reservering voor het maximaal aantal personen. Wacht op bevestiging. Maak daarna een reservering voor de resterende personen (let op: gebruik een ander e-mailadres). Je kunt in de opmerkingen erbij zetten dat de reserveringen bij elkaar horen.
Optie 1: betaal in het restaurant. Optie 2: een enkel restaurant vraagt een betaling vooraf. Indien dit het geval is, staat dit duidelijk op de restaurantpagina vermeld.
Sommige populaire restaurants hebben een speciaal menu voor de Restaurant Week. Vandaar de vooruitbetaling.
Bedankt voor je interesse in de Restaurant Week! De reservering is niet geboekt. Je kunt opnieuw een reservering maken.
Bedankt voor je interesse in de Restaurant Week! De reservering is niet geboekt. Je kunt opnieuw een reservering maken.
Bedankt voor je reservering bij de Restaurant Week! Het is niet mogelijk om de vooruitbetaalde reservering te annuleren. De reservering is wel overdraagbaar of in overleg met het restaurant te verzetten.
Bedankt voor je interesse in de Restaurant Week! Om dubbele boekingen te voorkomen, kun je met één e-mailadres en telefoonnummer maar één reservering per dagdeel maken (middag/avond).
Ja! Je kan je reservering omzetten. Het gaat heel eenvoudig: allereerst annuleren en vervolgens opnieuw reserveren bij je gewenste restaurant.

Een restaurant dat een hogere prijs hanteert, heeft een speciaal menu ontwikkeld met andere ingrediënten, waardoor de prijs stijgt.

Wij vinden het erg vervelend. Neem contact op met het restaurant zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden!
Wat vervelend. Helaas is je reservering nu geannuleerd in het systeem. Wij ontvangen graag op info@diningcity.nl je reserveringscode en e-mailadres om je van de zwarte lijst af te halen.

Erg vervelend. Wij zullen je klacht direct in behandeling nemen. Klik hier om de klacht door te geven

Klik hier om je af te melden voor onze SMS diensten!


Staat u vraag er niet tussen klik dan hier voor het contact formulier