Restaurant Dinercheque


Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 150 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl.

Restaurant Dinercheque is alleen geldig bij minimaal een 3-gangen diner vanaf 2 personen. Je kan maximaal één Restaurant dinercheque per twee personen, twee Restaurant dinercheques per vier personen, drie Restaurant dinercheques per zes personen, vier Restaurant dinercheques per acht personen etc. inleveren.  

Is alleen geldig bij minimaal een 3-gangen diner vanaf 2 personen. De Restaurant Dinercheque is niet geldig op zaterdag of feestdagen. Niet in combinatie met andere acties of kortingen. De Restaurant Dinercheque is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl.

Ja, print je Restaurant Dinercheque uit en lever dit in bij het restaurant. Gaat het niet lukken om je cheque te printen? Dan kan je altijd nog je cheque op je mobiel laten zien aan het restaurant. 

De code op je Restaurant Dinercheque moet je gebruiken om een reservering te maken op www.restaurantdinercheque.nl. Nadat je het restaurant, datum en tijd hebt geselecteerd, kan je bij code je eigen code van je cheque invullen. Na je reservering krijg je een bevestigingsmail met daarin je reserveringscode (dit is anders dan de code van je cheque).

Met de Restaurant Dinercheque ter waarde van 20 euro krijg je 20 euro korting op de gehele rekening van je diner. 

Direct bij binnenkomst in het restaurant kan je de uitgeprinte Dinercheque inleveren, of dit digitaal laten zien op je telefoon. 

Ja, nadat je online een reservering hebt gemaakt op www.restaurantdinercheque.nl krijg je binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Ga met de uitgeprinte Dinercheque naar het restaurant en lever hem hier in. De bevestigingsmail is niet nodig. 

Als je online een reservering hebt gemaakt via www.restaurantdinercheque.nl, geef dan direct aan bij het restaurant dat je graag gebruik wilt maken van je Restaurant Dinercheque en laat je Dinercheque zien aan het restaurant. Hierdoor weet het restaurant dat ze 20 euro van de totaal rekening af moeten halen voor de Restaurant Dinercheque. 

Bij alle restaurants op www.restaurantdinercheque.nl met een online reservering via www.restaurantdinercheque.nl

Als je reservering is geannuleerd, laat ons dat dan weten via hello@diningcity.nl. Mail ons je gegevens en vouchercode, zodat we je code kunnen heractiveren. 

Dit komt doordat de ingevoerde code niet juist is. Het invoerveld is hoofdlettergevoelig, zorg dus dat de code exact wordt overgenomen. Let hierbij goed of er geen spaties voor of achter de code zitten. Wij raden aan de code vanuit de mail te kopiëren en te plakken in het daarvoor bestemde veld. Lukt het niet? Neem dan contact op via hello@diningcity.nl. 

De vouchercode is een unieke code en slechts één keer geldig. Zodra deze al een keer is ingewisseld, kun je de code niet nog een keer gebruiken. Klopt dit niet? Neem dan contact op via hello@diningcity.nl. 


Staat u vraag er niet tussen klik dan hier voor het contact formulier