Mijn reserveringen bij DiningCity


Ja. het is mogelijk om te reserveren voor een diner diezelfde avond.

Op de website van DiningCity kun je een datum selecteren en de rest van het formulier invullen. Hierna krijgen zowel jij als het restaurant een bevestiging per mail en ben je klaar om lekker uit eten te gaan!
Dat betekent dat je een à la carte reservering hebt geboekt en dus NIET de DiningCity Deal. Wij raden je dan aan om de à la carte reservering te annuleren en opnieuw te boeken voor de DiningCity Deal. Is de deal niet boekbaar? Dan is de deal voor die dag volgeboekt. Probeer dan een andere dag te selecteren.
De prijs die bij de deal weergegeven staat is altijd per persoon.
Wij en de restaurateurs houden graag rekening met je dieetwensen. Je kan dit altijd aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.
Bij de restaurants die een All Inclusive deal aanbieden zijn de drankjes inbegrepen! Bij de andere deals niet.
DiningCity ontwikkelt samen met het restaurant een speciaal menu voor een korte periode. Het restaurant bepaalt zelf hoeveel voordeel zij geeft in het menu en de dus daarbij behorende prijs.
Ja, dit is zeker mogelijk! Maak eerst een reservering voor het maximaal aantal personen. Wacht op bevestiging. Maak daarna een nieuwe reservering voor de resterende personen (let op: gebruik een ander e-mailadres). Je kunt in de opmerkingen erbij zetten dat de reserveringen bij elkaar horen.
Helaas is het restaurant helemaal volgeboekt. Kies een andere datum of een van onze andere culinaire deals!

Ga naar je bevestigingsmail en klik op: reservering beheren. In het venster wat nu verschijnt, kun je je reservering annuleren.


Staat u vraag er niet tussen klik dan hier voor het contact formulier