Recensies van Restaurant Las Palmas in Rotterdam

Wilhelminakade 330, 3072 AR Rotterdam Toon telefoonnummer →

285 recensies
Schrijf een recensie →
""
vrijdag 07 februari 2014

Na de vergadering met ons Management Team een fantastische avond bij Las Palmas gehad. Het eten was heerlijk en de bediening heel vriendelijk, daarnaast een heel goede uitleg van wijnen en gerechten. Iedereen was relaxed en de sfeer was ronduit gezellig. Herman en medewerkers heel veel dank voor deze fijne avond, wij hebben echt genoten!
Management Team GCA Nederland.

Enny Kopp
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
""
dinsdag 04 februari 2014

Onlangs gegeten bij Las Palmas. Gekozen voor het 5-gangen verrassingsmenu. De eerste drie gangen waren visgerechten: heerlijk, om je vingers bij af te likken! De vierde gang, het hoofdgerecht, bestond uit eendenborstfilet, ook erg smaakvol. Het dessert met als basis citrusvruchten vormde een lekkere en frisse afsluiting.
Bij de champagne werd geen toelichting gegeven, dit vonden we jammer. Het bijpassend wijnarrangement klopte goed bij de gerechten. Over deze wijnen werd wel het een en ander verteld.
We voelden ons erg welkom. Het was erg druk die avond, dit deed geen afbreuk aan de service, die prima was! De sfeer in het restaurant is warm en sfeervol, ondanks het industriële karakter.

Niké
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
maandag 02 september 2013

Het was weer een gezellige en heerlijke lunch. Altijd voor herhaling vatbaar!!!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

Ik kan niets anders dan alles alleen maar uitstekend beoordelen. Het eten was werkelijk heerlijk. Service en sfeer waren uitstekend en we zullen hier dan ook zeker een keertje terugkomen!

Angela Lodder
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

Heerlijk gegeten en alles eromheen liep gesmeerd!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

Prima gegeten.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

We hebben heerlijk gegeten bij Las Palmas, De bediening was vlot, en vriendelijk, we kwamen dan ook niets te kort. Het eten was goed bereid vooral het hoofdgerecht. Heerlijk. Wij zullen zekere terug komen.

A Reijm
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

Heel hartelijk en vriendelijk ontvangen en naar onze plaats gebracht.
Waarna we hoorde wat het menu was, en dat wij deze nog uit konden breiden naar een 4 gangen menu.
Kwamen gelijk vragen wat we wilde drinken en bij het wachten op de eerste gang alvast een broodje met balselicum olie wilde gebruiken.Het water glas werdt telkens bij gevuld. Als een gang geserveerdt werdt wordt precies verteld wat erin was verwerkt.
Het eten was echt heel goed,de zwaardvis , de smaken wisselde elkaar af en er zat een rust pauze tussen de gangen zodat je even je smaakpupillen rust kon geven .De kalfswangen waren zo goed bereidt dat het smolt in je mond en in combinatie met de andere onderdelen van die gang was het waar genot.
Als afsluiter een mooie frambosemouse met witte chocolade, ijs,en knapperig koekje
Het was pefect.En ook zo dat je voldaan ,maar niet overvol was.
De prijs kwaliteit verhouding was eigelijk een verassing wij hadden het duurder ingeschat maar was eigelijk verbaas van zo,n goede prijs.Met 5 personen E 150.00 inc tip van 10 0/0 verbazend .

Peter Speksnijder
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

We hebben heerlijk gegeten bij Las Palmas, De bediening was zeer vlot, en vriendelijk, we kwamen dan ook niets te kort. Het eten was goed bereid vooral het voorgerecht (Zwaardvis) was mijn favoriet. Ik kom niet vaak in een duurder restaurant daarom is zo'n restaurant Week geweldig, dan krijgen mensen met een smalle beurs ook een kans om eens lekker te eten.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

Het restaurantweek-lunchmenu van Las Palmas is ons prima bevallen. De keuken heeft laten zien waar toe zij in staat is. Gerechten zagen er verzorgd uit en smaakten goed. De portiegrootte was in orde, het hoofdgerecht kon royaal genoemd worden. Bediening was alert en alleraardigst. Kleine wijzigingen in het menu i.v.m. een zwangere dame in het gezelschap werden met een grote glimlach doorgevoerd.
Tafellinnen, bestek, servies en glaswerk was klinisch schoon. Tempo bediening was goed, alhoewel het al wat later in de middag was geworden kon je op je gemak blijven tafelen.

Al met al een leuke besteding van onze middag.

Debby Kinkelaar
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

Gezellig geluncht. Heerlijk gegeten, lekkere wijntjes erbij. mooie gerechten, vooral de langzaam gegaarde kalfssukade was een succes. Mooi restaurant met een prettig gastvrije atmosfeer, Fijne en professionele bediening. aanrader.

Michel Lopes Cardozo
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

We hebben hier echt heeeeeerlijk gegeten! En gaan hier ook zeker nog eens terug komen! De bediening was erg netjes en beleefd. En de sfeer van het restaurant is erg goed, zeker met de open keuken die ze hebben. Kortom echt een aanrader!!!!

Michelle Dost
Eten
Service
Sfeer
zondag 01 september 2013

Heerlijke lunch gehad bij Las Palmas. Het plaatje is gewoon compleet. Bediening, aankleding/sfaar en eten is precies zoals het moet zijn. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Als je bij de ene dame een bepaalde witte wijn hebt besteld, komt een ander daarna met dezelfde wijn langs om bij te vullen. Heel netjes! En heerlijk gegeten! Ze hadden een mooi menu uitgezocht.

Adriette Mak
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 31 augustus 2013

Van een fantastische lunch genoten bij Las Palmas.
Sinds de opening van het restaurant was het al een wens van me om daar eens te gaan
eten en nu was dit een mooie gelegenheid.
Het smaakt absoluut naar meer!

Conny Bruinsma- van Meesen
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 31 augustus 2013

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat ze niets extra hebben gedaan voor ons 25 jr huwelijksviering, bijv door dessert feestelijker aan te kleden, zoals wij gevraagd hadden.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 augustus 2013

We waren ongeveer een kwartier te vroeg, geen probleem, we werden gelijk aan een 2-pers. tafeltje geplaatst door een hele vriendelijke dame. Mooie locatie, gezellige sfeer en een heerlijk 3 sterren lunchmenu. Ik heb nog nooit een kalfssukade gegeten, het was zo mals als boter, geweldig!!
Het leuke was ook nog dat Herman de Blijker zich ook nog liet zien.
Al met al hadden we een hele voortreffelijke lunch die toch wel 2 uur in beslag nam, dus niet afgeraffeld wat ook nog wel eens voorkomt.

nella van der steen
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 augustus 2013

The meal was very good. Our only complaint was that the fennel in the starter dominated the taste of the swordfish. Service was excellent.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 augustus 2013

Super lunch!!! Gewoon overheerlijk en heel fijn.....wel een beetje spijtig dat ze "sucade" hadden gekozen voor hoofdgerecht.....Gisteren hadden we al "sucade" op bij restaurant Kip..... De sfeer, ja je ziet een gedreven (in de positive zin)team in de keuken.....en onze tafel en stoelen waren gericht op de keuken...wel leuk even...maar dan wil je iets rustiger...veel humble bumble...Ja Herman misschien daar even iemand voor inhuren om dat euvel te vernieuwen..of iets anders! Maar overal was het een prachtige lunch!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 augustus 2013

We zaten in een gezellige ambiance sfeer waar goede smaak gecombineerd werd met een prachtig wijn arrangement . Zeker voor herhaling vatbaar.

Erik Van Komen
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 augustus 2013

Heb genoten van een heerlijke lunch en het menu was zeker naar wens.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 27 augustus 2013

Geluncht bij Las Palmas,het was rustig dus kregen we voldoende aandacht van het zeer vriendelijk bedienend personeel. Het 3-gangen menu uitgebreid met een extra gang, een kopje bouillabaisse,dat heerlijk smaakte. Ook de andere gerechten van het lunchmenu waren zeer smaakvol. Kortom een aanrader en we gaan zeker een keer terug.

Georg Vredebregt
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 15 maart 2013

Echt verrukkelijk gegeten, het lunchmenu is echt een aanrader qua prijs-kwaliteit verhouding. Bijpassend wijnarrangement ook niet te versmaden, echt heel bijzonder. Om toch een miniem puntje van kritiek te geven: onze, verder erg aardige, serveerster beschreef bijna elk gerecht en wijn als 'heerlijk'. Toen ze op het laatst ook nog zei 'en hier hebt u een heerlijke espresso' vond ik het erover. Anders niets dan lof!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 13 maart 2013

Wij hebben super lekker gegeten en de ontvangst en personeel kwam zeer vriendelijk en professioneel over.
Kortom top-lunch genoten!!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 12 maart 2013

Prima gegeten en goede, meedenkende en vriendelijke service.
Mooie ambiance, genoeg te zien!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
maandag 11 maart 2013

We hebben heerlijk gegeten en lekkere wijn gedronken. Het personeel was erg goed opgevoed en sprak keurig met dubbele woorden. Eten was van goede kwaliteit en precies genoeg.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Een heerlijke 3-gangen lunch gekozen en alle gerechten waren voorteffelijk. Alles is met speciale aandacht gemaakt en er is niets op aan te merken. Niet anders dan lof en Herman doet zijn naam eer aan! Wij komen zeker terug!!

JC Vennix
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Prima keuken en perfekte bediening!
Ook wat minpuntjes: het eten was zeer smakelijk, maar de porties zijn wel erg klein.
Voor de weliswaar goede huiswijn, die overigens wel karig wordt ingeschonken, wordt 4,75. gerekend. Dan moet een karafje leidingwater erbij wel kunnen vind ik. Fles water 5,75. Kom op mijnheer De Blijker. Geef mensen die een consumptie nemen, gewoon een karafje water erbij.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Eten was erg lekker, bediening erg prettig!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Mooi lunchmenu, zeer goed uitgevoerd, prettige service, Rotterdamse no nonsense. Wat kwaliteit/prijs verhouding betreft: je begrijpt niet hoe het kán voor deze prijs. Het is ons favoriete lunchadres!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Eten was heerlijk, ingrediënten goed op elkaar afgestemd in gerechten. Zeer smaakvol, wat je van Herman verwacht maakt hij zeker waar! Wellicht zou er nog iets meer met bijpassende wijnen kunnen worden gedaan of over worden uitgelegd.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Wij hebben afgelopen zaterdag geluncht bij Las Palmas, ontvangst wat bijzonder vriendelijk. Net als de bediening aan tafel. Wij hebben het extra gerecht erbij genomen en dat was maar goed ook, hadden het geen van allen willen missen.
Kortom, wij hebben en geweldige lunch gehad!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Heerlijke lunch, uitstekend gebakken zeebaars.
Prima wijn, alleen de prijs van een fles water is aan de (zeer) hoge kant.
Mag voortaan ook uit de kraan hoor. Het Rotterdamse water is prima.

Mieke van der Graaf mieke.graaf@planet.nl
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Heerlijk gegeten,vriendelijk personeel en bijzondere sfeer.
Alleen jammer dat je niet op het water kan kijken.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 10 maart 2013

Het was erg gezellig en wij hebben heerlijk gegeten! Attente vriendelijke mensen die zorgden dat we ons verwent voelden.
Het welkom heten en het toeziens zeggen gaf een warm gevoel ondanks het natte koude weer!

Rianne Verheuvel-Oerlemans
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 09 maart 2013

Het eten was voortreffelijk, evenals de ontvangst en de bediening. De zeebaars was erg lekker, de huid krokant, zoals het hoort, zonder dat de vis droog was geworden. Prima! Heel vriendelijke en zorgzame bediening met goede uitleg, zonder dat het overdreven was. Het restaurant ziet er goed uit van binnen, modern, maar toch ook gezellig met uitzicht op het boeiende werk van de keukenploeg. Al met al een aanrader, daar op de kop van Zuid in Rotterdam

Rob Rapmund
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 09 maart 2013

Het was me in de voorgaande keren niet opgevallen maar wat was er hier 'n lawaai.Om heerlijk rustig te lunchen is er in dit tumult helaas weinig plek. Ondanks dat blijft het een belevenis. Alleen was het toch niet zoals verwacht mag worden en zeker niet dat het aan onze verwachtingen voldeed. We hebben Las Palmas altijd ervaren als en eerlijk zaak met mooie gerechten. We hadden het genoegen om ons te goed te doen aan uiterst kleine gerechtjes met daarbij een wijnarrangement wat qua prijs tot de top van Europa behoort te weten wel twee glazen (€15 per couvert).
Helaas voor ons was het erg jammer dat onze gedroomde lunch zoveel illusie bevatte en zo weinig om het lijf had.

P.G. Ultee
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 09 maart 2013

Tafel zat pal achter koeling dat was minder, maar de ontvangst, service en de lunch waren zeer goed.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 09 maart 2013

ik ben samen met mijn vriendin geweest en hebben genoten van een heerlijke lunch met een prima witte wijn erbij.De sfeer is goed maar door de grote open ruimte heb je wel veel bijgeluid. Niet echt storend maar wel opvallend. Verder kan ik alleen maar zeggen dat het heel erg lekker en prima verzorgd was.

Karin Mennema- van Vugt
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 08 maart 2013

het eten was TOP in tegenstelling tot de bediening. Een heel vriendelijk meisje wat erg haar best deed maar echt van niets wist. we bestelde een glaasje port en je zag haar denken: wat is dat ook al weer ! het glaasje port was half leeg toen kwam het voorgerecht al. normaal gesproken nemen we een wijnarangement maar nu werd er zelfs niet gevraagd of we iets wilde drinken. toen hebben we zelf maar een glaasje wijn besteld en daar bleef het bij: 1 glaasje i.p.v. 4. hier is een taak weggelegd voor de Hr. Reimerse, vriend van Herman. De zaak is zelf mooi maar slechte akkoestiek. je had moeite elkaar te verstaan. Maar we hebben erg goed gegeten, dat moet gezegd worden !

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 08 maart 2013

Lekker menu in een mooie informele locatie

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 08 maart 2013

Heerlijk gegeten, en wat ook zeer in de smaak viel: geen vooraf vastgesteld dinnerweek menu, maar gewoon een keuze uit de gangbare lunchkaart.
Zelfs de mogelijkheid om bv twee voorgerechten of twee hoofdgerechten te kiezen.
TOP!

hENK Anjema
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 08 maart 2013

Fijn dat je kon kiezen uit diverse gerechten en geen vast menu voorgeschoteld kreeg. Vriendelijke bediening.

Nelly Hoogendoorn
Eten
Service
Sfeer
donderdag 07 maart 2013

lunch restaurantweek. Leuke formule deze keer. 3x keuze om van de kaart naar eigen smaak gerechtjes uit te proberen.
Heerlijk gegeten!!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 07 maart 2013

Eten was heerlijk. Helaas was er geen speciaal restaurantweek menu, maar kon je gewoon kiezen van de kaart omdat de lunch nu eenmaal dezelfde prijs had als een menu van de restaurantweek. Dat is jammer want dan hadden we ook op ieder ander moment kunnen komen en niet speciaal tijdens de restaurantweek. Maar het neemt niet weg dat het eten heerlijk was.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 07 maart 2013

Matige lunch tijdens restaurantweek. Geen apart menu maar 3 gerechten uit de reguliere kaart. (met vlekken en vastgeplakt papier)
Porties waren minimaal. Er werd geen amuse oid geserveerd. Tijdens de luch werd er gezegd: u kunt nog een gang bijbestellen hoor want de porties zijn wel erg klein!!! Ik ben al vaker in Las Palmas geweest maar als dit mijn eerste keer zou zijn zou ik hier niet meer terugkomen. Ik weet dat het beter kan maar deze lunch was echt onder niveau. Voorlopig even overslaan!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 06 maart 2013

Kundige nette attente bediening.
Goede portie mooie opmaak.
Prijs kwaliteit verhouding prima.

Hoi-Lam Choi
Eten
Service
Sfeer
woensdag 06 maart 2013

Heerlijk gegeten.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 23 februari 2013

Vlak voor ons vertrek naar Rhodos nog snel geluncht en dat was voortreffelijk, heerlijk begin van de vakantie. Jammer dat het paspoort verlopen was maar dat is een heel ander verhaal.

Wies en Dick

Dick Vanburen
Eten
Service
Sfeer
zondag 25 november 2012

Wij hebben 2 x gegeten bij Las Palmas, beide keren waren we over alles uitermate tevreden, de keuken, de sfeer en de service. De laatste keer hebben we bij ons vertrek een litertje bouillabaisse mee genomen, waar we later die week nog heerlijk, hemels van gegeten hebben. De kans deed zich voor, een vriend van ons was voor zijn werk in Rotterdam en was bereid om voor ons een stukje om te rijden om een emmertje bouillabaisse voor ons mee te nemen. Wat een tegenvaller, die take-away bouillabaisse.. Dun, waterig, laag op smaak en geen stukje vis in te bekennen... Niet voor herhaling vatbaar

Joke de Wolde
Eten
Service
Sfeer
zondag 09 september 2012

We hebben hier meer dan voortreffelijk gegeten.

Onder het mom waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt was aanvankelijk geen rekening gehouden met mijn van te voren aangegeven notenallergie.

Echter de manier waarop dit werd gecompenseerd en de mate waarin excuses werden aangeboden deed de kwaliteit van Restaurant Las Palmas doen blijken en van zich spreken.

Wat ons betreft zeer zeker de moeite waard om terug te komen.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 07 september 2012

een reservering om 13.30 u voor de bediening blijkbaar te laat heel onverschillig
Nu twijfelde ik thuis of ik wijn bij de lunch zou drinken, zij hebben het mij heel makkelijk gemaakt is dus niet aan ons gevraagd.
Hoog tempo flink door eten ook geen amuses.
Nog steeds slechte akoustiek.
Ik weet niet wat ik er van moet denken er liggen mooie producten in de vitrine

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 september 2012

Very good lunch with, very creative! Nice service&great, cosy atmosphere.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 september 2012

Voor mij is dit restaurant precies goed: alles even lekker en leuk. Je proeft dat er met goede waren wordt gewerkt. De gerechten zien er mooi uit. Toch is het gelukkig geen spelen met eten, zoals soms in sommige sterren restaurants met aanstellerige amuses, te veel schuim op de gerechten en raar servies. Niet pretentieus of lawaaierig gelukkig ondanks de BN status van Herman den Blijker (waar ik aanvankelijk een beetje bang voor was; BN-er zijn kan ook een nadeel zijn ook met het oog op wie er dan komen eten). Mooi ingericht: een fijne buitenlands aandoende 'markthal'-sfeer. Zeer attente service. De tweede keer dat we hier aten en hopelijk niet de laatste!

m van der haagen
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 september 2012

Buitengewoon lekker gegeten! Aanrader!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 september 2012

Heerlijke lunch genoten bij Las Palmas. Erg vriendelijke bediening en het eten was subliem.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 september 2012

urant is echt op en top. De aanblik ,de mensen die er werken en heel mooi opgemaakte schotels en gerechten. Het bedienend personeel is heel vriendelijk en netjes en service gericht,en houdt de gasten goed in de gaten. Het is zoals verwacht, eerst zie je het op de TV, en nu in het echt. Een klasse restaurant en het is te merken dat men weet wat bij elkaar past en combineert, en hier gaat het dus meer om de smaakcombinaties dan om een flinke hap .
Top !

Siegfried Görlitz
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 september 2012

We hebben heerlijk van de goed op elkaar afgepaste gerechten gegeten.
Leuk die diversiteit aan smaken bij elkaar.
Echt super dit voor deze prijs te proberen.

Thanx!!

Caroline van Opstal
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 september 2012

Wij hebben lekker gegeten bij las palmas,maar hadden er wel meer van verwacht.
De bediening was zeer goed,erg vriendelijk en speelde snel op dingen in.
Wij hadden een ronde tafel ,waar we met zn tweeen aan zaten,wat we een beetje vreemd vonden aangezien er nog genoeg tafels voor twee waren.
De herrie van de afzuigkap en keuken vond ik persoonlijk erg storend .
We hebben wel een leuke middag gehad,maar denk niet dat ik snel zal terugkeren.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 september 2012

The interior of this restaurant is great! But during the restaurant week I expected more. You want to convince your customer to come back, right?

I though that the wine-lady was des-interested, doesn't make time and doesn't make you feel at home.

There was sand in our vongole, no worrie, we told them and all you say is sorry..?

The dessert was great, but I expected more of the rest. And still, the restaurant week is not cheap because I paid €89. So I am allowed to expect more.

Come on Mr de Blijker.. it can be better..

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 september 2012

Heerlijk gegeten, gezellige relax sfeer alle tijd om te genieten. Fantastisch vriendelijke bediening. Erg attent!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 september 2012

eten is van goede smaak en kwaliteit, service vrij zakelijk, sfeer oud industriehal is in deze tijd alweer wat achterhaald.
voor een zaak met deze allure mis ik dat beetje extra's zoals bv amuse's, maar eten is gewoon goed.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 30 augustus 2012

Wij hebben hier van een goede lunch genoten, bediening was prima en het menu was ook super. Zeker de moeite waard om nog eens langs te gaan.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 30 augustus 2012

Goed gegeten gezellige ongedwongen sfeer
Zeer correcte bediening
Zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 30 augustus 2012

Goed gegeten gezellige ongedwongen sfeer
Zeer correcte bediening
Zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 30 augustus 2012

Een heerlijk lunch gehad met goede service en vriendelijke bediening

Ellen van Ravens
Eten
Service
Sfeer
woensdag 29 augustus 2012

The service and the lunch were very good.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 29 augustus 2012

Was een super en erg smaakvolle lunch op mijn verjaardag!
Alleen jammer dat Herman er zelf niet was op mijn feestje!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 29 augustus 2012

Een heerlijke 4 gangen lunch genoten op het mooie terras van Las Palmas.
Genoten van veel verse ingredienten zoals scholfilet, pastinaak, artichokken puree, , een lekkere bouillabaise, een scheermesje met gehakte kokkels en een lekkeresaus op een stukje verse tartar en besloten met gemarineerde perzik met ijs. De huis Chardonay was overheerlijk evenals de koffie met een amarene cakeje en een chocolade truffel. De vriendelijke en bekwame bediening complementeerde het goede eten.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 29 augustus 2012

samen met mijn vriendin heerlijk geluncht bij las palmas.......zo is hoe het behoort te zijn !!!!
een explosie van smaken, zeer goed gedoseerd. zo puur en zo echt....je proeft de liefde erdoorheen.

vriendelijke betrokken bediening die meedenkt en toch op gepaste afstand.
lekker buiten gezeten en met af en toe een windvlaag hebben we ons laten verrassen !!

we komen zeker terug.....

ellen peters
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 28 augustus 2012

Van een heerlijke lunch genoten met verrassende combinaties in de gerechten. Bediening zeer attent en vlotte bediening.
De uitstraling van het restaurant heeft iets speciaals.Veel betonwerk met groete leidingen langs het plafond, echter niet storend. Juist een effect dat je niet zou verwachten.

Al met al een aanrader!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 28 augustus 2012

see above 9, 9, 8.

detail : I have never had such a nice fried fillet of cod .

Many reservations will follow .

Kind regardsw

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 14 maart 2012

Het was echt een toplunch!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 14 maart 2012

Uitstekende service en ontzettend vriendelijk en bekwaam personeel

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 13 maart 2012

Eten was uitstekend. Leuke sfeer.

Colin Pons
Eten
Service
Sfeer
maandag 12 maart 2012

Heerlijk gegeten, goede service. Wijn kon ook per glas geschonken worden en de muscaatwijn bij het dessert, mjammie ! Mijn gezelschap was perfect. Wat kan ik nog meer zeggen ?

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
maandag 12 maart 2012

Heerlijk geluncht. alleen bij binnenkomst een beetje opdringerige half franse ober die een perzikchampagne aandrong moest drie keer zeggen dat ik gewoon een wit wijntje wilde. jammer. maar voor de rest prima

jeannette
Eten
Service
Sfeer
maandag 12 maart 2012

We hebben gelunched op vrijdag en alles was echt heerlijk. We gaven aan dat we haast hadden en daar werd prima rekening meegehouden. Ik hoorde dat de bediening traag was maar wat mij betreft is daar niets van waar. Het was allemaal zeer goed.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zondag 11 maart 2012

Na eerder deze week (op 07-03-2012 recensie van de lunch treft u ook aan op deze pagina) hebben we gister (10-03-2012) een fantastisch diner in Las Palmas gehad! Werkelijk waar alles top! En ja er gaat wel eens iets mis of... maar de manier en de professionaliteit waarmee het wordt opgepakt en wordt opgelost zegt veel over een fantastisch horeca bedrijf.

Korte samengevat:
Chef => Complimenten voor het menu en bereiding!
Maître => Top wijnen en fantastische service!
Sous chef (Jens) => fantastisch om je zo met smaakjes te zien werken!
IJsbrand => Leuk om je nog even gesproken te hebben!
Avond => Fantastische avond!

Conclusie:
Herman je hebt een top team staan en we gaan zeker snel terugkomen!

Arnold, Jacqueline & Evanne van Emmerik

Arnold van Emmerik
Eten
Service
Sfeer
zondag 11 maart 2012

Het eten was heerlijk, vooral de truffelveloute was excellent. De service heeft echt een dike 10 verdiend. Aardig, voorkomend en oplettend.
De sfeer was sprima, maar het is wel erg groot daar. Toch komen we zeker nog eens terug.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 10 maart 2012

Las Palmas van Herman den Blijker maakt zijn goede naam meer dan waard!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 10 maart 2012

Goed, deskundig personeel, heerlijk geluncht!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 10 maart 2012

heerlijk gegeten, goed samengesteld 3 gangen menu,
prima sfeer, reden om terug te komen.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 10 maart 2012

Het was een heerlijke lunch met een glas zeer goede wijn. De opbouw van de gerechten was zeer goed uitgezocht en paste perfect bij elkaar. Komen zeker nog een keer terug.

Marion Van Dijk
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 10 maart 2012

Wel goed gegeten, maar heb beter gegeten in andere restaurants,
vond het erg rumoerig, misschien door het hoge plafon.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 08 maart 2012

Heerlijk gegeten.Bediening zeer vriendelijk.Sfeer heel erg gezellig voor herhaling vatbaar.

Betty Dubbeld
Eten
Service
Sfeer
donderdag 08 maart 2012

Heerlijk gegeten in een professionele ambiance.Wij hadden een viergangen menu en alles was goed in balans.De hoeveelheden waren voor ons precies voldoende en van goede kwaliteit.

L v.d.Kraan
Eten
Service
Sfeer
donderdag 08 maart 2012

* We hebben genoten van het diner, mooie gerechten, product eigen natuurlijk
smaak en met een strak design gedresst.

Let wel de accuratie van de administratie en de service liet ten wensen over
n.m.
* Bij herhaling E-mails over niet bestaande reserveringen, na melding ervan
ging het gewoon door, het is vervelend je steeds moeten rechtvaardigen.
* Bediening was een wisseling van personen zonder ruggespraak, een onduidelijk
afraffelen van het menu, foutieve menu's afgeven, meerdere malen dezelfde
vragen stellen.
* De koks waren informatief (op persoonlijke titel), even een paar mooie
kooktips voor mijn kookgroep gekregen, dank er voor.

Willem van Boesschoten
Eten
Service
Sfeer
donderdag 08 maart 2012

Heerlijk gegeten, gedronken en goede service.
Enige opmerking is dat door het hoge plafond de ruimte wat gehorig is.

Sanne R
Eten
Service
Sfeer
donderdag 08 maart 2012

Er is veel geschreven over Las Palmas. Veel van deze teksten zijn niet allemaal positief. Jammer want,.... Als voormalig horecaman, en één met redelijke horecaverleden (ik heb in veel sterrenzaken gewerkt) , met veel passie voor smaakjes en passie voor het vak en passie voor topbedrijven waar vakmensen werken. En ja dan moet je toch echt bij Las Palmas zijn.

Gister werden wij zeer hartelijk ontvangen voor de lunch in Rotterdam. Ik zeg dit omdat ik gelijk het gevoel had dat we welkom waren. Ik zit in een rolstoel en heel veel restaurants zijn niet toegankelijk voor of uitgerust om gasten met een beperking te ontvangen. Laat staan dat er benodigde aanpassingen en voorzieningen zijn voor mensen met een beperking. Denk bijvoorbeeld aan een invalide toilet die prachtig schoon was en nu niet is een keer als bezemkast gebruik werd. Top bij Las Palmas wel allemaal goed geregeld dus en ja dan voel je je als mens in een rolstoel zeer welkom! Geweldig! Een pracht bedrijf met een geweldige goede ambiance. Ambiance waar echte liefhebbers voor smaakjes en topproducten van genieten! Top gewoon!

De lunch:
We hebben gekozen voor het driegangen lunchmenu uitgebreid met 'De vissoep' van Herman. Een prachtige voorgerecht rijk van smaak en prachtige zwaardvis op een bedje van aardappel! Echt TOP! De soep was in één woord geweldig! Het hoofdgerecht was goed van smaak, in balans en fantastisch bereid! Complimenten aan de Chef (en zijn team). De lunch afgesloten met wat kaas en een prachtig dessert. Kort samengevat: een fantastische ervaring en een overvloed aan prikkels voor alle smaakpapillen! Die hadden een top dag! Toch een klein puntje van kritiek: Bij de lunch hebben we voor het wijnarrangement gekozen. Prima wijnen niets op af te dingen... Maar als vinoloog zeg ik... maak de keuze van je wijn in een arrangement wat spannender!

Het was zo'n geweldige kennismaking met Las Palmas (en met al zijn vakmensen zowel keuken als bediening) dat we terplekke besloten hebben dat we a.s. zaterdag voor het diner bij Las Palmas gaan samen met onze dochter (een echte 'fijnproefster' van negen en een fan van Herman en IJsbrand)! We hebben er zin in! Nu al! Herman en team een dikke 10!

Arnold van Emmerik
Eten
Service
Sfeer
donderdag 08 maart 2012

gisteren gegeten bij Las Palmas met mijn vriendin.
Vaker daar gegeten was het perfect.
Vooraf vis met aardappelsalade veel te koud kwam net uit de ijskast.
Hoofdgerecht was goed maar te veel niet voor een lunch.
Nagerecht was lekker.
Bediening het meisje die het nagerecht bracht wist totaal niet wat ze serveerde.
Wij vroegen erom zij stond met een mond vol tanden.
Dus al met al de vorige keren was het veel beter.

kaatvogel kaat vogel
Eten
Service
Sfeer
donderdag 08 maart 2012

Gisteren echt uitstekend geluncht bij Las Palmas in het kader van de restaurantweek. Het zat helemaal vol en het was gezellig, en de bediening was tot in de puntjes verzorgd.
Het driegangenmenu was fantastisch. Grote porties, originele gerechten. Je kon optioneel een vierde gang nemen à 5 euro, de Bouillabaisse. Echt een aanrader!

Uiteindelijk hebben we er 3 uur gezeten en het avondeten maar overgeslagen. We komen zeker nog eens terug bij LP!

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 07 maart 2012

6 maart geluncht tijdens de Restaurantweek. Hoewel ik vorig jaar kritisch was over de bediening was het dit jaar echt heel goed. Attent en zeker niet opdringend. Proffesioneel en zeer ter zake deskundig. Mw die gangen serveerde zeer correct en duidelijk in uitleg per gang. De 3 gangen lunch was werkelijk voortreffelijk! Nog nooit zulke heerlijke sucade gegeten, smolt op de tong!De 3 tienen zijn zeker verdiend!

Jo Hanna
Eten
Service
Sfeer
woensdag 07 maart 2012

keuken top .had als hoofdgerecht vis verwacht .
sfeer niet optimaal
service zeer goed , interval tussen gangen te kort .

Hans van der Endt
Eten
Service
Sfeer
woensdag 07 maart 2012

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 06 maart 2012

De sfeer bij Las Palmas is goed, beetje kil maar dat doet niet af van de goede service en de uitstekende keuken. De lunch werd nog aangevuld met Bouillabaisse, voortreffelijk. Komen graag nog eens terug.

Robbert Meijer - Stuiver
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 06 maart 2012

hebben lekker gegeten , goed menu en het extra gangetje , bouillabaisse, was billijk in prijs, jammer dat het niet wat drukker was.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 06 maart 2012

Zeer goed gegeten en gedronkem. Top restaurant.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 15 december 2011

Wij zijn nu twee keer geweest en gaan volgende week weer een keer genieten.
Het is prijzig, maar voor ons is het echt een avond uit. Een avond genieten.
We zijn prettig benaderd. Goede uitleg over de wijn. Over de kaart, over alles.
Ik vind het kunst met een grote K.
Herman was zelf ook aanwezig en positief en duidelijk betrokken naar personeel en ook naar ons als klant. Hij kwam zelfs een paar keer een praatje maken.
Het enige waar ik niet op zat te wachten, was het mosselmeisje of oestermeisje. Ze drong zich verder gelukkig niet op.
Ver alle lof.

Anne Mieke Kromhout van der Meer
Eten
Service
Sfeer
donderdag 06 oktober 2011

het personeel was te gehaast, er werd ons geen wijnarrangement aangeboden, geen alternatief voor het menu en vooraf was niet verteld dat er twee sessies waren.

sylvia klink
Eten
Service
Sfeer
donderdag 06 oktober 2011

marjolijn tollenaar
Eten
Service
Sfeer
donderdag 06 oktober 2011

Prima service, eten en zeer mooie ambiance!

Jeff de Haan
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 oktober 2011

N. Verschoor
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 oktober 2011

Heerlijk gegeten bij Las Palmas. Het kwam alleen soms een beetje over alsof ze niet zo blij waren met mensen van de Restaurant Week en deze ook zsm weer weg wilden hebben. Gangen werden in vrij fors tempo opgediend, dat is jammer. Ook kwam Dhr. Reimers alleen een gemaakt praatje maken met mensen die à la carte aan het dineren waren, dat geeft je toch een wat minder 'welkom' gevoel. De bediening was verder netjes en kundig en wisten ook veel over de verschillende wijnen, fijn. Eten was heerlijk, niks op aan te merken.

Myrthe Fransen
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 oktober 2011

Genot is een understatement bij dit restaurant! De service was top, de keuken georganiseerd en de gerechten waren verrukkelijk.

Soraya Refos
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 04 oktober 2011

Het mooie zomerweer een perfect gedekte tafel op het terras keurige service en uitstekend eten maakte van de lunch een kadotje!!!!!

Caroline
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Heerlijk eten, leuke ambiance en geweldige service! Wel jammer dat de gerechten zó snel achter elkaar worden geserveerd, dat je binnen 2 uur weer buiten staat, dus een lange avond tafelen is er bij de restaurantweek niet bij. Blijkbaar willen ze overduidelijk de tafels meerdere keren over de kop laten gaan, maar ik vind niet dat de klant dat mag merken.

Sophie Klein Breteler
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Het menu dat Las Palmas voor de restaurant week had verzonnen was overheelijk.
We hebben geweldig zitten eten

Lianne Sytsma
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Iris van den Broek
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Super gegeten, volgende keer weer!!!

susan van zijl
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Ze hebben erg goed rekening gehouden met het feit dat ik een lactose vrij menu moest hebben. Mijn complimenten. Kom hier graag nog eens terug.

Betty Poort
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

eten was goed
echter de sfeer was minder.
Het was een warme avond het terras was niet open. wel waren er enkele deuren open
Het verzoek om op een wat koelere plaats te zitten werd weggeveegd. En men was erg gestressd

renate swarte
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Erik Drost
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

- -
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Prachtige sfeervolle zaak, alles goed in orde.
Bediening weet goed het midden te houden tussen beleefd en toch een gezellige benadering van de gasten.
Het eten was goed maar niet top. (ben geen grote eter maar ik vond dit zelfs karig)
voor: wel heel dun stukje tonijn.wel smakelijk.
hoofd: vlees was slecht weg te krijgen(zeen, te rauw) puree eronder vloeibaar...
toe: zoet,3 hapje en weg..te iniemieni, geen keus voor kaas jammer genoeg.

A.M Anjema
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Vooraf zagen wij er naar uit om bij Las Palmas te gaan eten. Je verwacht er toch wat van. Echter viel dit erg tegen. We waren nog niet binnen en het voorgerecht stond al voor ons neus. Om precies te zijn waren we binnen 55 minuten weer buiten en hadden we ons 3 gangen diner achter onze kiezen. Het eten was wel goed, maar ook niet echt veel. Daarnaast stonden ook 2 wijn te veel op de rekening.
Ik vind dat de restaurantweek een reclame voor je zaak moet zijn. Wij gaan best vaak uit eten, maar zou hier nu niet naar terug gaan. Ik vind dit echt jammer.

Linsey Booster
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Uitstekend gegeten, alleen een puntje van aandacht: na het diner wilden we buiten op het terras een kopje koffie drinken en een sigaartje roken, maar daar werd ons medegedeeld dat we eerst moesten afrekenen, want ja wij waren wel te vertrouwen maar...
Dat hebben we uiteindelijk niet gedaan, kregen keurig koffie buiten geserveerd mét de rekening erbij. 2e kopje koffie hebben we wel besteld en toen pas werd de rekening weer weggehaald.
Verder alles uitstekend.

Caroline Pols
Eten
Service
Sfeer
maandag 03 oktober 2011

Ik heb na het bezoek van jullie restaurant heel de avond op de wc door gebracht en de nacht ook.
Het vlees en vis was veel te rauw. Ik kon er helaas niet tegen.Mijn andere 3 tafel genoten wel.
Ik ben weleens eerder bij jullie geweest maar dat beviel veel beter.

claire de Vries
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

FANTASTISCH

Semih Babacan
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

Stephanie Mollet
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

Sjoerd Zwijnenburg
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

Het was weer Heel Goed!!!

Peter Ultee
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

Robin Rook
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

Reg van Seters
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

SUPER gegeten!!!
Service heel vriendelijk en aangenaam.
Sfeer ontzettend gezellig

Liz van Kempen
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

Vond het eigenlijk jammer dat er geen vis als hoofdgerecht werd geserveerd. Na het uitstekende voorgerecht, viel het hoofd- en nagerecht een beetje tegen. Dankzij een goede service hebben we toch wel een prima avond gehad.

Alex Neves
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

helaas kunnen we geen beoordeling geven. we hebben elders moeten eten omdat het restaurant volgeboekt bleek te zijn. ondanks dat we een reserveringsbevestiging hadden. een avondje uit eten voor een leuk bedrag was hierdoor niet mogelijk. Kunnen we de extra kosten declareren en rerugvorderen via diningcity?

michael rietdijk
Eten
Service
Sfeer
zondag 02 oktober 2011

Jammer dat bij de restaurantweek alles heel snel gaat, 1.5 uur voor 4 gangen.

Simone Collier
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

lisette sterk
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

margareth Leite
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

Het was weer PRIMA

P.G. Ultee
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

Las Palmas maakt het nu meer dan ooit waar!
Genieten met kapitalen gespeld! De stap van goed naar geweldig is dit jaar gemaakt.
De bediening ( Leonie) weet hoe ze een tafel kan boeien...Volgend jaar wordt Las Palmas 'the coolest' place to eat!

René Boender

René C.W. Boender
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

Keuken: prachtige smaakcombinaties, echt heerlijk gegeten
Service: ze zorgen buitengewoon goed voor hun gasten, uitleg over het eten en de wijnen is uitstekend. Sommigen hebben nog erg weinig ervaring, maar daar hebben wij begrip voor. Anders leer je 't immers nooit.
Sfeer: heel gezellig, Herman en Reim laten zich zien zoals ze zijn en maken contact met hun gasten, dat doen ze goed. De akoestiek van het gebouw vind ik niet prettig, maar dat is erg persoonlijk
Super goede avond gehad!!

Annemarie Frieman
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

Voortreffelijk gegeten, alledrie de gerechten waren perfect in balans. Heerlijke wijnen erbij, geserveerd door vriendelijke en service gerichte bediening. Een heel klein minpuntje is de akoestiek, vanwege de hoogte van de ruimte is het nogal rumoerig.

Miriam Jansen
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

heerlijke lunch op het zonnig eterras. Goede bediening en erge leuke en b=verassende gerechten. Heerlijk gegeten

G
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

W T
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

Waardering Keuken/Service/Sfeer OK.
Voor de rest was het snel erin en snel er weer uit. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt bij Las Palmas. We hebben 3 maal restaurant week gedaan en diverse zaken diners. De borden werden haast gelijk met de laatste hap weggehaald.

Reginald Mulder
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 01 oktober 2011

SER
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

Keuken: kwaliteit goed, maar zelfs matige eter heeft nog trek na het 3 gangen diner.
Service: 8.30 gereserveerd, 9.15 aan tafel is wel wat lang.
Sfeer: geen opmerkingen; ook niet bijzonder gezellig

Dick de Kreek
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

Het tempo van het serveren van de gangen was zeer hoog - veel te hoog. Dat kwam begrepen wij later dat de tafels nogmaals bezet werden na de eerste groep. Het kon dus gebeuren dat nog niet geheel lege glazen werden weggehaald en het bord bijna werd weggehaald hoewel we er nog niet klaar mee waren. Toen wij hierover een opmerking maakten werd de koffie ons door het restaurant aangeboden. Liever hadden wij gezellig en op ons gemak met een normale tussenpoze tussen de gangen gegeten.

Rob Blok
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

Wij hebben ons letterlijk laten verrassen. Ambiance was, ook door het uitstekende zomerse weer, fantastisch. Kwaliteit en Service mogen met een hoofdletter worden geschreven. Een belevenis en ook een aanrader.

C. van Deursen
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

Ik had aangegeven dat ik de risotto niet gaar genoeg vond. Er zaten nog harde stukjes in mijn risotto. Ik kreeg daarna een uitgebreide uitleg hoe je risotto moest bereiden. (Al-dente, 65 graden etc. bla bla...) m.a.w. geen speld tussen te krijgen. Want hij heeft gelijk... De gastheer kon ook aangeven dat iedereen een "eigen smaak" heeft.

De overige couverts waren in orde.

C.K. Tse
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

Heerlijk! we hadden gehoopt op vis en op vlees en inderdaad, allebei.
En zoals in de TV programma's een pure smaak door fantastische kwaliteit.

Mirjam Karsdorp
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

Heerlijk gegeten! Het verrassingsmenu was zeker erg lekker, mooie bereiding van mooie producten, maar niet verrassend of vernieuwend qua smaak. Wél gewoonweg heerlijk. Ook het vervangende "zwangerschapsproof" menu was niet te versmaden. Complimenten!!

Susanna Khouw
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

we hebben t gezellig gehad, leuke drukke sfeer je kon wel met elkaar praten, maar het eten was lekker maar zo weinig,hoofdgerecht was betreurenswaardig weinig, 3 happen en je bent klaar met eten, een overvolle bord hadden we niet verwacht, maar alles was TE weinig, jammer,..

Y Vrutaal
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 30 september 2011

Jammer dat het zo snel ging

Adrie Dokter de Paauw
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

We hebben zeer goed gegeten, menu van de restaurantweek was super, grote portie.
Ikzelf heb a la carte gegeten en was ook zeer goed.
Als je kritisch naar details kijkt qua bediening zijn hier nog wat verbeterpunten.
(2 x verschillende uitleg menu, olijfolie na uithalen voorgerecht uitschenken)

caroline sebregts
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Blij verrast tijdens de eerste keer Las Palmas. Het idee om naar dit restaurant te gaan stond al lang op "het lijstje" maar is, zo bleek gisteren, veel te lang uitgesteld.

Ik zal zeker nog eens terug gaan om van de kaart te eten.

Dank voor een mooie avond!

Rico Schermer
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Voor het eerst van mijn leven kreeft gegeten, het was heerlijk.

Roelie van 't Hoff
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Heel lekker gegeten. Vlees smelt in je mond.
Super gegeten hier tot volgend jaar.

Dayenne Moniz
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Wij hadden gehoopt op een leuke avond in het zo bekende Las Palmas. Dat viel bitter tegen. We moesten eerst bijna een half uur wachten op een tafel. Toen was het al 21.00 uur. Na het voorgerecht duurde het ongeveer een uur voordat het hoofdgerecht werd geserveerd. Keuen had zgn. een foutje gemaakt. Bovendien hadden we in een visrestaurant geen vlees als hoofdgerecht verwacht. Al met al was het inmiddels rond 23.00 uur toen we ons desert hadden genuttigd. Als coulance wilde men 1 diner in rekening brengen. Dat hebben we geweigerd. Wij komen hier nooit meer terug en we betwijfelen of we nog aan een restaurantweek zullen deelnemen.

Piet van Vugt
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Super! Leuke personeel. Eten was super!

Tjerk Bouman
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Leuk. Lekker! Een paar foutjes in de service maar dat maakte de sfeer er niet minder om.

Tom Ludwig
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

gezzien de prijs goede kwaliteit eten, maar niet verfijnd.

tik tio
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Het restaurantweekmenu was heerlijk.

Sjaak Terlouw
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Al zo lang in het restaurant van Herman willen eten. Ik woon in Almere, oudste dochter woont in Rotterdam dus een lunch tijdens de restaurant week kwam goed uit. Wat een tegenvaller! Het eten op zich was goed, het restaurant daarentegen compleet sfeerloos. Het zonnetje scheen maar de dame die ons naar een tafel bracht was niet bereidt het terras luifelvrij te maken.Wij hadden meer verwacht van het restaurant van Herman. Een persoon die zouteloos z'n deskundige kritiek geeft aan andere restauranthouders. Sorry Herman, groeten van een teleurgestelde, absoluut niet terugkomende klant.

Joan Hercules
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

het eten was bijzonder goed. De service ook prima. Het wijnarrangement was uitstekend alleen de glazen waren bijzonder minimaal ingeschonken. Ik weet daar wordt de winst in zo'n week uitgehaald maar het toont minder.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Wilma Broere
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

Voor ons was het weer uitstekend: de ontvangst door de gastvrouw, de service, het interieur en uiteraard de keuken, het is allemaal bepalend voor de sfeer. In een woord uitstekend! Wij hebben genoten. En o ja, het wijnarrangement was geweldig, niet in de laatste plaats door de bijzonder professionele wijze waarop de wijn werd toegelicht. Dank voor een geweldige, smakelijke en ontspannen lunch!

Betty Kuik
Eten
Service
Sfeer
donderdag 29 september 2011

We hadden er iets meer van verwacht Het was wel goed maar niet echt bijzonder. Geen amuse vooraf en ontzettend druk We kregen het gevoel dat er zoveel mogelijk tafels waren neergezet. Voor de gasten langs inschenken zijn toch wel zaken die not done zijn

annelies janson
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

heerijk gegeten! super vriendelijke bediening. goed visitekaartje voor het restaurant, we kwamen er al en zullen ook nu zeker weer terug gaan.

wendy
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Het eten was erg goed en de vaste jonge man van de bediening was super, maar de stagiaires hebben wel meerdere steken laten vallen, zoals vriendelijkheid en het benoemen van het gerecht.
Complimenten aan de chef en koks!

Frank Luijendijk
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Heerlijk gegeten, ongedwongen sfeer.
Handig ook dat er een wijnarrangement verkrijgbaar is voor 'de bob' (bij elke gang een passende wijn in kleine hoeveelheden).

Barbara Meppelink
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Topavond bij Las Palmas! Alles ziet er top uit en het eten was erg goed. Het mosselmeisje was een leuke touch.

Van binnenkomst tot betaling was alles volledig verzorgd en goed geregeld. Wij komen zeker terug.

Joey D
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Ontvangst was zeer vriendelijk, eten was heerlijk. Keuze voor extra tussen gerecht. Goede wijnen.

Gerda de Jongh
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

prima menu, salade met kreeft en mayonaise, klassiek maar goed bereid. Kreeft was heerlijk lauw. Daarna BA sucade die supermals was met een zachte Truffel puree. Ipv het dessert hebben we voor kaas gekozen. Ze waren wel goed maar erg gewoontjes, Gruyère, camembert etc waar we €8 p/p extra voor moesten bij betalen. Dat vond ik wat veel van het goede.

Reninca de la Combé
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Werden hoffelijk ontvangen. Kreeftsalade was fijn van smaak, kreeft was goed te proeven.
Sucadelapje was zo zacht als biefstuk en was in één woord geweldig. Nagerecht was een mooie smaakvolle afsluiting. Bijgeserveerde wijnen waren in balans met de gerechten. Met name de Chardonnay, Sauvognon Blanc en de rode Malbec.
Chapeau Las Palmas. De vrouwelijke sommelier hield haar gasten goed in de gaten zonder opdringerig te zijn. Uitstekende performance.

Wim Willemsen
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Leuke sfeer, uitstekend eten en vakkundig personeel. Echter de persoonlijke aandacht was mager. Wellicht door de hoge aantallen mensen op deze avond maar tussendoor werd er geen aandacht aan de klant besteed. We moesten zelf om drankjes vragen en de standaard vraag of alles naar wens was bleef achterwegen.

Jochem Achthoven
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Lekker gegeten! Eten was goed bereid en werd mooi gepresenteerd. Menu was niet heel erg spannend maar wel smakelijk en toegankelijk voor een breed publiek.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
woensdag 28 september 2011

Dinsdag 27.09 prima gegeten bij Las Palmas. Lekkere gerechten, wel opvallend dat het hoofdgerecht een vleesgerecht was, dat overigens wel prima was. Bediening goed, maar kelner rook behoorlijk naar een penetrante transpiratie-lucht.

Paul Mandos
Eten
Service
Sfeer
zondag 17 april 2011

De slechtste service die ik ooit heb gehad, zaken vergeten tot 3 keer toe, voorgerechten op de rekening die we nooit hebben gehad, een pedante sommelier die bijna in discussie wilde omdat hij vond dat we toch echt wel 36 oesters hadden besteld met ons 4en terwijl we er maar 6 hadden besteld en gekregen. 3 kwartier op een tafel moeten wachten terwijl we op tijd gereserveerd hadden en daarna 3 kwartier voordat de bestelling werd opgenomen. Zelfs de eigenaar meldde toen we vroegen of er wellicht iemand van de bediening aan tafel kon komen met de wijnkaart , dat hij al lang weg gegaan zou zijn. Waarschijnlijk Rotterdanse humor.
Over het eten kan ik kort zijn, lauw tot koud geserveerd en redelijk smakeloos. Al met al een zeer teleurstellende ervaring. De TV programma's deden anders vermoeden, maar helaas, er komt niets terecht van zijn lessen in zijn eigen restaurant.

JM van Dijk
Eten
Service
Sfeer
zondag 17 april 2011

Jaap van Dijk
Eten
Service
Sfeer
maandag 11 april 2011

Onze dag kon echt niet stuk.
Het was onze trouwdag en besloten om bij Herman de Blijker te gaan eten en begaven we ons vanuit Den Helder naar Rotterdam.
Het was de moeite waard. Heerlijke visgerechten zeer vriendelijke bediening en de sfeer was ook geweldig. En als de kers op de taart hebben we ook nog Herman gezien en een hand geschud. Een hele aardige en heel gewone man.
Er komt zeker een volgende keer.

Cor en Chris Blok
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 26 maart 2011

Berry Lacroix
Eten
Service
Sfeer
donderdag 24 maart 2011

Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten en genoten van de lekkere wijnen. Zeer vriendelijke brigade en de inrichting (tussen een soort markt/foodhall (wat je vooral in het buitenland ziet) en restaurant in) doet heel gezellig aan. Jammer dat onze tafel nog een keer bezet moest worden. We hebben 3 uur getafeld, dus heel erg storend was het niet, maar we kiezen graag zelf onze eindtijd.

De 3 Musketiers
Eten
Service
Sfeer
woensdag 23 maart 2011

Heerlijk gegeten in dit voor mij zeer bekende restaurant.
Jammer dat Herman er zelf niet was, dan had ik nog even een praatje met hem gemaakt!

Gady van Meggelen-Büscher
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 22 maart 2011

ik vond alles lekker maar het water komt uit de kraan en ze durven er gewoon 4,25 euro voor te vragen! dit vind ik aburd

laura van gils
Eten
Service
Sfeer
maandag 21 maart 2011

Wij hebben afgelopen zaterdag met onze vrienden genoten van het eten in Las Palmas. Een verassend leuk menu, gastvrije sfeer en een prima bediening. Kortom echt een avondje uit.

Fred Verhoogt
Eten
Service
Sfeer
maandag 21 maart 2011

H.J. KOOKE
Eten
Service
Sfeer
maandag 21 maart 2011

Heerlijke lunch bij Las Palmas. Gezellige sfeer. Bij voorgerecht: brood vergeten (geen excuses) daarna op aanvraag bijgevuld. Wij vonden het wijnarragemnet juist mininmaal. Er werd niets bijgeschonken en bij het hoofdgerecht moesten we echt goed kijken of er wel wat in het glas zat! Mw vroeg of ze de wijn vast kon inschenken, wij vroegen haar te wachten tot het hoofdgerecht werd geserveerd....antwoord: oh maar dan vergeet ik het misschien! Dit kan toch niet voor zo'n topzaak. Tip: laat Reimpie eens met je personeel meelopen ze kunnen nog veel leren. Dessert was wat aan de gewonen kant...toch een beetje een teleurstelling.

Jo Hanna
Eten
Service
Sfeer
maandag 21 maart 2011

super goed alles

joke dun
Eten
Service
Sfeer
maandag 21 maart 2011

We hebben van een zeer geslaagd diner genoten! Voelden ons direct welkom. Perfecte service van gemotiveerd, vriendelijke en descundig persooneel. Het eten was perfect geportioneerd en spannend. Wijnarrangement was ook perfect, niet te duur en er werd niet zuinig gedaan met bijschenken. Een zeer groot compliment voor Las Pasmas. Voor een avondje uit ben je hier absoluut aan het goede adres!

Rogier Schuurmans
Eten
Service
Sfeer
maandag 21 maart 2011

Prachtig restaurant met bijzondere sfeer en aankleding. Eten is subliem!

Iris vd broek
Eten
Service
Sfeer
zondag 20 maart 2011

Een tafel om 18.00 uur, wel aan de vroege kant maar niets aan sfeer gemist hierdoor. Ontzettend genoten van het menu. Het 3-gangen menu kon worden aangevuld met een 4e gang, truffelsoep á € 6,- p.p. Heerlijke combinaties geproefd en zeker voor herhaling vatvaar. kdcwx

Jessica van den Hoek
Eten
Service
Sfeer
zondag 20 maart 2011

Het personeel is vriendelijk en deskundig. De mooi opgemaakte borden waren een feest op zich. Kortom een totaal beleving.

Conny Remor
Eten
Service
Sfeer
zondag 20 maart 2011

het was een heerlijke gezellige avond
groetjes jeannette

jeannette van opstal
Eten
Service
Sfeer
zondag 20 maart 2011

Heerlijk gegeten.
Vooral het hoofd en nagerecht was erg lekker.
Sfeer was erg goed.
De bediening was ook goed.
Leuk was het oester meisje.

ingrid kaatvogel
Eten
Service
Sfeer
zondag 20 maart 2011

hallo las palmas wij zijn gisteren avond 19-3
bij jullie wezen eten met 3 personen ik vond het eten en de bediening erg goed en zeker die onze tafel het grootste gedeelte gedaan had zij had erg goede wijn kennis en was erg profesioneel voor mij een dikke 10!!!!
ik vond alleen wel erg jammer dat herman den blijker er zelf niet was maar ik kom zeker nog een keer terug groeten joey langohr, tamlyn langohr en petra foolen

ps tip voor herman zo'n restaurant zou ik wel in omgeving best willen hebben

groetjes uit best

joey langohr
de schakel 53
5684aw best
0628855879

joey langohr
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 19 maart 2011

Janice Windt
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 19 maart 2011

Na vele meningen over las Palmas te hebben gehoord toch maar besloten om zelf te oordelen. Gelukkig maar!
De ambiance doet echt Rotterdams aan, vooral de vleeskasten, de oesterbar en de open keuken springen in het oog en uiteraard het Oestermeisje. Verbijsterend om te zien dat voor zo'n klein restaurant (veel kleiner als verwacht) 40 man personeel klaar staan om alles tot in de puntjes voor je te verzorgen. Het 3 gangen diner was perfect en de truffel couvert welke optioneel erbij kon worden genomen was een lekkere aanvulling. De wijn was goed op het menu afgestemd en het enig punt van kritiek is dat 8 euro voor een glas prosecco is vrij prijzig is. Daarin tegen werd er heel goed ingespeeld op de allergie eisen en werden alle menu's hiervoor aangepast (en dus niet simpel weg alleen maar dingen weggelaten zoals je veelal ook ziet gebeuren) . Al met al zullen wij hier zeker nog een keer terugkeren.

Kevin de Vos
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 19 maart 2011

Wij hadden er veel meer van verwacht! Zeker als echter bourgondiers die al vele restaurants hebben bezocht. Het bestek was vies en het zand kraakte tussen onze tanden bij het voorgerecht. De tonijn hierbij was lekker maar niets bijzonders. We hebben vaker veel lekkerder op voor veel minder geld! Inmiddels hadden we deze al bijna op en moest ik zelf maar om een stukje brood vragen, die hadden we nog niet gehad. Dat brood lag er geloof ik al vanaf 12.00u (wij kwamen aan om 14.00u.) want dat was keihard, kwam er met moeite met je mes doorheen. Het hoofdgerecht was ook niets bijzonders en makkelijk thuis na te maken. Het toetje was op zich wel lekker. Volgens mijn partner was het bier niet lekker, en die lust normaal gesproken echt wel een bietje. Toen we weg gingen kregen we nog eens een verkeerde rekening, er was geen korting van de restaurantweek af gegaan. Leuk om het een keer gezien te hebben, maar echt niet voor herhaling vatbaar, zeker niet voor het geld!

Paulina Bienkowska
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 19 maart 2011

Sylvia Eeuwes
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 19 maart 2011

Las Palmas heeft helaas de verwachtingen niet waar kunnen maken. Voorgerecht was erg goed, kwaliteit van dit gerecht paste inderdaad bij de betere restaurants van Rotterdam (dat wat Las Palmas ook pretendeert te zijn). Hoofdgerecht en na gerecht waren echter ok, maar niet meer dan dat. Garnituur bij het hoofdgerecht was zelfs onder de maat.

Daarnaast deed onze serveerster een paar dingen die niet helemaal netjes waren. (Aanbieden om een fles rose leeg te schenken, en hier dan wel 2 nieuwe glazen voor rekenen. Terwijl ik er op dat moment vanuit ging dat wij dan de fles op onze rekening zouden krijgen, zonder vragen twee flessen bronwater schenken ipv de 1 die wij bestelden.) De twee gastheren waren echter wel erg goed en gericht op de details.

Al met al is het een goed restaurant, maar maakt het de verwachtingen die het zelf schept niet waar. Er zijn in Rotterdam goedkopere restaurants, die op hetzelfde niveau zitten qua keuken.

Nicolas van Hasselt
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 19 maart 2011

Alhoewel wij gisteren prima gegeten hebben moet ik echter bekennen dat we de laatste keer iets hadden van wauw. Nu echter niet.

Reginald Mulder
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 19 maart 2011

Oscar van Wilgenburg
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 18 maart 2011

Romano Bandhoe
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 18 maart 2011

Heerlijk gegeten bij Las Palmas! Unieke sfeer met de open keuken, en totaal geen herrie of chaos. We waren verrast door de leuke ontvangst met het oestermeisje. De gegrilde zeebaars als hoofdgerecht was echt verrukkelijk! Wijnarrangement was ook top, 20 euro pp voor 4 glazen wijn, waaronder ook een heerlijke dessertcocktail met prosecco. Een bijzondere avond, met bijzonder lekker eten!

Savannah Hasselo
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 18 maart 2011

Heerlijk gegeten , alleen jammer dat men ons de normale prijs berekende.
Dit werd uiteindelijk hersteld.

Piet Gorzeman
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 18 maart 2011

uitstekende lunch in prettige sfeer!

Hans Kuik
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 18 maart 2011

Sjoerd Zwijnenburg
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 18 maart 2011

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.

Nelly van der Vlies
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Hoewel wij, door de mening van anderen, niet zo enthousiast naar Las Palmas gingen zijn we toch afgelopen dinsdag hier naar toe gegaan. Aan bovenstaande beoordeling kunt u lezen hoe wij dit hebben ervaren. Vanaf het binnenkomen tot en met het vertrek voelden wij ons zeer welkom! Het eten was prima (jammer iets te weinig groenten), de bediening uitstekend - kortom ook zonder 'restaurantweek' komen wij hier zeker terug!

Thea Koutstaal-Nederveen
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

We hebben lekker gegeten, alleen miste we toch een bakje patat en eventueel wat salade erbij. We zaten nu alleen maar vis te eten.
Wat we jammer vonden was, we hebben PX besteld bij het kaasplankje, deze was er niet,kregen volgens de serveerster een port in de zelfde prijsklassen was, nu deze koste € 11,50 per glaasje. Wat erg duur is.ten opzichten van de rest. Jammer.

Thelma de Jong
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

We hebben lekker gegeten, alleen miste we toch een bakje patat en eventueel wat salade erbij. We zaten nu alleen maar vis te eten.
Wat we jammer vonden was, we hebben PX besteld bij het kaasplankje, deze was er niet,kregen volgens de serveerster een port in de zelfde prijsklassen was, nu deze koste € 11,50 per glaasje. Wat erg duur is.ten opzichten van de rest. Jammer.

Thelma de Jong
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

keuken vonden we minder dan vorig jaar. lekker voorgerechtje, hoofdgerecht met polenta was niet bijzonder en n aardig toetje.
de consumpties beginnen onbetaalbaar te worden, een fles kraanwater 4,25 euro. echt niet leuk meer. dus ondanks dat de lunch niet duur is wordt het toch prijzig vanwege de drankjes. geen aanrader.

Joy rijnders
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

keuken vonden we minder dan vorig jaar. lekker voorgerechtje, hoofdgerecht met polenta was niet bijzonder en n aardig toetje.
de consumpties beginnen onbetaalbaar te worden, een fles kraanwater 4,25 euro. echt niet leuk meer. dus ondanks dat de lunch niet duur is wordt het toch prijzig vanwege de drankjes. geen aanrader.

Joy rijnders
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

helemaal goed !

anneke uitvlugt
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Vooral de sfeer was heel goed: levendig en stads. Menu ook prima. Hier komen we zeker een keer terug.

I. van den Berg
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Heerlijk gegeten, verse vis, mooi op smaak en de borden mooi gedressed (minimale opsmuk)
bediening vriendelijk en informatief.

Willem van Boesschoten
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Heerlijk gegeten. De entré was iet wat verwarrend, omdat wij blijkbaar via de achterkant het gebouw ingegaan zijn. Maar de rest van de avond was gewoon een feestje.

Anneke Bleecke
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Anneke Bleecke
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Willem van Boesschoten
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Jessy van Stuijvenberg
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Lovely food,staff very friendly and skilled.
Very nice atmosphere!
Will go back again1

Serena Maail
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en fijne huiswijn. Oestermeisje Simone vriendelijk gezellig en zeer open. Zalige oesters trouwens.

Tessy van Heesch
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en fijne huiswijn. Oestermeisje Simone vriendelijk gezellig en zeer open. Zalige oesters trouwens.

Tessy van Heesch
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

'We hebben heerlijk gegeten! Hoewel het menu niet superuitdagend was, was het wel perfect bereid. Bovendien was de ambiance geweldig. Een prachtige ruimte met losse sfeer en goede bediening.

Wouter van de Sande
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Tessy van Heesch
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Nadia Simak
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Gerechten waren erg goed. Met name de tonijn. Portie was goed afgewogen.
Bediening gaf aan de glazen te vullen met wijn maar dat gebeurde niet. Deden we zelf. Prima maar geef het dan niet aan.
Heb fijne avond gehad.

Lilian van Heckers
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Prima gegeten, Prijs-kwaliteit was nu wel in orde (45pp 3gangen incl wijn, koffie,thee). Normaal is het veel te duur hier.

Pim van der Noll
Eten
Service
Sfeer
donderdag 17 maart 2011

Het was de 1e keer dat ik in las palmas heb gegeten en het is me zeer groed bevallen

richtje busaan
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Uitstekend ontvangen. Heerlijk gegeten.
Aanrader.

Sabrina Sleeuwenhoek
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Bastiaan Schenk
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Ik vond het eten goed maar wat een haast. De gerechten kwamen te snel achter elkaar. Ik vond dat knap vervelend en het gaf mij het gevoel dat ik moest opschieten voor de volgende sessie. heb ik nog niet eerder meegemaakt

G Veken
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Heerlijk gegeten! Wat ons opviel dat er in de keuken zo goed gecommuniceerd werd. Paar keer wensen doorgegeven en daar werd ook meteen rekening mee gehouden, terwijl we geen bijzonderheden hadden doorgegeven bij de reservering. De keuken van Las Palmas is dus sterk in improviseren, top!

Shirley van Hooft
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Wij hadden sterk het vermoeden dat de restaurantweek voor Las Palmas meer een last dan een lust is. Binnen een scherp geklokte tijd van 1u en 4 min stonden wij na 4 gangen weer netjes met de jas aan buiten.

Het eten was zeker lekker, maar dit vonden wij toch erg jammer. We denken niet dat we hier nog terug komen als zij de definitie van gezellig en lekker tafelen zien als: "...in een recordtempo de ene na de andere gang uitserveren, zodat we die tafel minimaal 2x kunnen verkopen vanavond."

Izabella van Tuijl
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Heerlijk gegeten. De rauwe tonijn vooraf was wel iets te koud en niet zacht, maar de combinatie was verrassend lekker. Hoofdgerecht was erg goed van smaak. Nagerechtje was gewoon wel lekker!

E. van der Sluijs
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Lekker gegeten. De rauwe tonijn vooraf was wel iets te koud, maar het hoofdgerecht was echt heel smakelijk. Jammer dat we niet rustig onze thee mochten opdrinken ompdat ze de tafel alweer nodig hadden voor de volgende gasten.

E. van der Sluijs
Eten
Service
Sfeer
woensdag 16 maart 2011

Heerlijk gegeten, zeer smaakvol en lekker.
Zeer vriendelijke bediening. De bediening wist over het eten en de wijn keurig te vertellen.

Kortom, een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar!

Mario Biemansma
Eten
Service
Sfeer
maandag 14 februari 2011

Mooie zaak, levendige entourage, sterke mannelijke sfeer met al die stukken vlees in de glazen vensters. Prima basis bediening echter hoofgerecht niet warm. De heer die het vlees kwam snijden deed daar veel te lang over waardoor het sterk afkoelde. daarover opmerking gemaakt die brutaal genoeg beantwoord werd met: we zitten niet bij van der Valk. Verder was het hoofdgerecht magertjes aangevuld met groente cq aardappeltjes of iets dergelijks. Voor het overige prima goede en leuke sfeer maar het kan beter Herman. Zeker in het persoonlijke.

Thijs Looten
Eten
Service
Sfeer
zondag 28 november 2010

Hoi herman, ik heb gisteren 27 november bij je gegeten. Ik vondt het erg leuk om jou daar tezien. Ik heb heerlijk gegeten echt super echt een hele geslaagde avond bedankt daar voor. Groetjes patricia

patricia rombout
Eten
Service
Sfeer
zondag 21 november 2010

In korte tijd 2 x geweest, vanuit Breda met 9 resp. 11 man. In één woord heel goed, goed toeven en eten en een lieve bediening. Aanbevelenswaardig tot zelfs over de grens. Ga zo door en wij komen uiteraard nogmaals terug. Heel veel succes en tot ziens. 3 maal een 10. Met vriendelijke groet, P. Krommenhoek, Breda.

P. Krommenhoek
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 23 oktober 2010

Altijd al een keertje naar Las Palmas gewild en nu is het er dan eindelijk van gekomen! En we zijn niet teleurgesteld, in tegendeel! Wat hebben we heerlijk gegeten: oesters van het oestermeisje, een cappucinokopje bouillabaisse en een zeer smakelijk en verzorgd hoofdgerecht geproefd incl. een heerlijk glas wijn!
Ook complimenten voor de ontvangst en bediening:
in 1 woord TOP!

Anita van Orsouw
Eten
Service
Sfeer
maandag 11 oktober 2010

Tussen het voorgerecht en hoofdgerecht zat ruim 2 uur wachttijd,dat was wel erg lang! Wij hebben om de wijnkaart gevraagd is nooit aan ons gegeven, uiteindelijk huiswijn genomen!De broodjes zaten nog in de oven, maar na 1 1/2 uur vroegen wij ons af of ze nog zouden komen en ja hoor ze waren afgebakken!!!!Het eten was heerlijk.

maleen de keijzer
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 03 september 2010

Eten was erg lekker. Service was in orde, was alleen iets verkeerd gegaan met het hoofdgerecht, was aan de verkeerde tafel gegeven. Verder een prima ambiance.

wilco verhagen
Eten
Service
Sfeer
donderdag 02 september 2010

We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Tevens zeer vriendelijk en klantgericht personeel.....maar misschien had ik er stiekem toch iets meer van verwacht.

Linda Kulk
Eten
Service
Sfeer
woensdag 01 september 2010

Het eten was prima maar niet super byzonder.Voor een klasse restaurant had ik verwacht dat er niet betaald moest worden voor een fles water.De andere drankjes waren prijzig. De service was prima.

marianne Vlasblom
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 31 augustus 2010

bijzonder hartelijk ontvangen en alle aandacht voor de gasten, kregen bij iedere gang uitleg over het gerecht en de soort wijn die hierbij wordt geserveerd( wijnarrangement),alles zeer verzorgd

Jeannette Gros
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 31 augustus 2010

Een lang gekoesterde 'wens' was het eten bij Las Palmas, het moest er na al die jaren toch een keer van komen en samen met mijn vriendin besloten in de restaurantweek te gaan. Van het oestermeisje, tot het aanschuiven van de stoelen, het serveren van de wijnen tot het bord, bijna alles was tot in de puntjes geregeld.

Onze complimenten aan de chef, want het eten smaakte naar meer voor een volgende keer.

Wat we beide geweldig vonden was dat Dhr. den Blijker zelf ook aanwezig was, en zelfs in was voor een praatje, leuk dat iemand zoveel passie heeft voor zijn gasten en eten.

Toch hier eerlijk weergegeven, wat was minder:
- een Bouillabaisse geserveerd in een Illy koffiemok
- een wijn serveren bij een soep

Wat was top:
- het wijnarrangement
- de Gravad Lax
- het oestermeisje

Al met al een een avond die we vast nog eens over doen.

Thijs Mos
Eten
Service
Sfeer
maandag 30 augustus 2010

lunch 27 augustus 2010.
minpuntje vind ik dat er geen goede ontvangst was. We moesten de hele zaak doorlopen om iemand te vinden van de bediening.
Mooie zaak ,goed eten,maar bediening was niet allert.

thea van beek
Eten
Service
Sfeer
maandag 30 augustus 2010

Heerlijk eten, super service. Onze reservering via Diningcity was nooit aangekomen, maar we kregen moeiteloos alsnog een tafel. Ook werd er prefect omgegaan met speciale menuwensen (zwanger en notenallergie). Zeker de moeite waard!

Nelleke Kattier
Eten
Service
Sfeer
maandag 30 augustus 2010

Wij hebben buitengewoon lekker gegeten, bediening is prima. Sfeer kan aan gewerkt worden

bram mooij
Eten
Service
Sfeer
maandag 30 augustus 2010

Overheerlijk gegeten, werkelijk fantastisch. Ook heerlijke wijnen (had het wijnarrangement genomen). Dus wat dat betreft niets dan lof.

Enkele minpuntjes:
- beetje flauw dat er een welkomstcocktail wordt aangeboden die vervolgens 8,50 per glas blijkt te kosten, dat was schrikken
- De laatste drie kwartier (na de koffie) kwam er niemand meer langs om te vragen of we nog iets nodig hadden, toen hebben we uiteindelijk zelf de rekening maar gevraagd (niet heel storend, maar toch)
- niet elke ober wist evenveel te vertellen over de wijn en het eten
- in het begin was het nog een beetje leeg en miste ik een achtergrondmuziekje

Sylvana Robbers
Eten
Service
Sfeer
maandag 30 augustus 2010

heerlijke avond gehad

IJsbrand de Jong
Eten
Service
Sfeer
maandag 30 augustus 2010

Afgelopen zaterdag bij Las Palmas geweest vanwege de restaurantweek. We hebben hier weer heerlijk gegeten, perfecte en zeer vriendelijke service en een relaxte, gezellige sfeer. Wat wil je nog meer???

Judith Verdonck
Eten
Service
Sfeer
zondag 29 augustus 2010

We hebben heerlijk genoten van de sfeer, het voortreffelijk eten waarbij vele smaken hebben mogen proeven, mooie presentatie en goede service. Een bijzonder smakelijke avond.

Elise Knibbeler
Eten
Service
Sfeer
zondag 29 augustus 2010

Een vijf gangen menu met wijn arrangement voor 3 personen: het was allemaal nog veel beter dan verwacht. Als de Argentijnse dessertwijn er niet bij had gezeten was een 10 op zijn plaats geweest! En de bediening was zo perfect dat het onpersoonlijk werd, wel een beetje jammer. Voor een kampioen zeurpier is dit toch wel een erg goede review dunkt me!

Cornelis Breed
Eten
Service
Sfeer
zondag 29 augustus 2010

We hebben heerlijk gegeten en een cocktail gedronken, de uitleg die we kregen was perfect het bedienend personeel was erg vriendelijk.
Wat een beetje tegenviel was de eigenaar zelf (Herman de Blijker)die was ook aanwezig in het restaurant maar was absoluut niet vriendelijk, liep veel heen en weer het hield een goed overzicht op personeel maar had zeker een stuk vriendelijker mogen zijn tegen de klanten. Je kunt op zijn minst goedeavond zeggen tegen de klanten maar er werd geen woord gezegd door hem tegen de klanten, misschien wel tegen de vast klanten is mij niet opgevallen. Maar voor een nieuwe klant mag je best wel aandacht hebben en vriendelijk zijn wil je hun graag terug zien in het restaurant.

Jose Stange
Eten
Service
Sfeer
zondag 29 augustus 2010

We kregen een leuke tafel aan het einde van de eetzaal met uitzicht
over de hele tent en de open keuken. Meteen een aardige gastvrouw/ober
die ons het menu introduceerde. We kozen voor het 5 gangen menu met
het bijbehorende wijnarrangment. Mooi op tijd werden alle gerechten
geserveerd met als hoogtepunt toch wel het voorgerecht van slibtong en
zalm en het tussengerecht risotto met paling en een gepocheerd eitje. Uitstekende wijnen die
goed combineerden met de gangen. Leuke uitleg door verschillende obers
welke door Herman den Blijker, die persoonlijk in het restaurant
aanwezig was strak in de gaten werden gehouden. Een top avond, zeer
goed!

Demien Broekhuis
Eten
Service
Sfeer
zondag 29 augustus 2010

Gezellige avond, uitstekend eten en gezellige atmosfeer met leuke en spontane bediening
Een min puntje namelijk wij hadden een flese wijn besteld en terwijl deze in bestelling was, werden er ongevraagd alvast 3 glazen ingeschonken, maar wij dachten dat dit een "Rotterdammertje" was (gratis laatste wijn in de fles), maar deze 3 glazen plus uiteraard de fles werden wel in rekening gebracht
Overigens hebben we hier bij het afrekenen niet moeilijk over gedaan, maar het is niet zoals het hoort.
Verder was het grappig dat de Bouillabaisse in kopjes werd gesreveerd met het Illy logo

Never mind!

Gezellige avond geweest met prima eten, beslist voor herhaling vatbaar

Met vriendelijke groet

N. Hugo Knappe
Eten
Service
Sfeer
zondag 29 augustus 2010

Het eten was uitstekend en de service navenant
Gezellige atmosfeer
Een min puntje namelijk, wij hadden een fles wijn besteld en tegelijkertijd werden er nog 3
glazen ingeschonken zonder dat wij hierom gevraagd hadden. Wij waren in de veronderstelling dat dit een " Rotterdammertje" was (het laatste van de fles), maar later zagen we, dat deze 3 glzen wel in rekening werden gebracht.
Verder niet moeilijk om gedaan, maar eigenlijk dit hoort niet.
Ook was het grappig dat de bouillabasse in Illy kopjes werd opgediend

Never mind!

Nogmaals een hele gezellige avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar

Mvg/N.H.Knappe

Nico Knappe
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 28 augustus 2010

Voor de eerste keer Las Palmas is ons heel goed bevallen. Gastvrije ontvangst, uitstekend eten en een gezellige bediening met oog voor kleine details. Doen we nog een keer.

Arjen Mos
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 28 augustus 2010

Zeer goed gegeten in een perfecte ambiance.

Een absolute aanrader.

Alles klopte, een goed samengesteld menu en een overheerlijk wijnarrengement.

Ook voor de niet vis eter onder ons was een goed menu samengesteld.

M. de Prins
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 28 augustus 2010

eten was super, we hebben een 5-gangen diner genomen. De bediening was ronduit schandalig! onbeschoft en ongeinteresseerd. Echt jammer

laura van waning-poldermans
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 28 augustus 2010

Wij zijn een dinerclubje van 8 dames van Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij gaan eens per 8 weken gezellig ergens eten. Dit keer was Las Palmas aan de beurt. Fantastisch, zeer goed eten, super bediening, gezellige sfeer. Alles perfect. Snel voor herhaling vatbaar.

Groet namens de ladies van het dinerclubje.

Zita van Bodengraven
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 28 augustus 2010

Lunch was uitstekend en zeer smaakvol. Vriendelijke, professionele bediening.
Absoluut een nieuw bezoek waardig.

Francisca Hendriks
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 28 augustus 2010

Eten was goed, al vond ik de porties wat aan de grote kant. Ondanks het feit dat ik aangaf geen rauwe vis te lusten kreeg ik in plaats van gravad lax, rauwe tonijn... die was even jammer -) Verder goede bediening, vriendelijk en netjes. Restaurant is wel erg gehorig, zeker aan het tafeltje direct naast de open keuken. Had soms moeite mijn gesprekspartner te verstaan. Tevens bleken we vlak naast de frituurpan te zitten. 's Avonds vroeg mijn vriend gekscherend of we ipv bij Las Palmas bij de plaatselijke snackbar hadden gegeten...

Esther van der Storm
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 27 augustus 2010

Lekker gegeten! leuke restaurant met super bediening/team!!

Ruby
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 27 augustus 2010

Heerlijk gegeten bij Las Palmas. Helaas was de risotto nog een beetje hard, anders had het eten een dikke 10 gekregen. Keurige service, het nagerecht vond ik veel te zoet waardoor dit voor de helft terug ging. Ik kreeg binnen 10 minuten (gratis) een heerlijk ander nagerecht. Jammer dat het Oestermeisje de indruk gaf dat de oester gratis was, terwijl deze later op de rekening stond. De sfeer op zich prima. Al met al echt een aanrader.

Silvia Tinke
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 27 augustus 2010

Zeer gezellige sfeer met aanwezigheid van meerdere dining week gasten.

Bediening (ontvangst, sommelier, eten) zeer goed (plezierig, uitleg over eten goed, verzorgd).

Eten (5-gangen menu) was erg lekker, borden verzorgd opgemaakt en smaakte i.c.m. geserveerde wijn uitstekend.

Al met al een smakelijke avond in een top restaurant.

(Als de geruchten waar zijn en Las Palmas zou overgaan op en/of vlees, moet dit waarschijnlijk ook zeer goed gaan bevallen).

Een bezoek aan Las Palmas is zeker voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet,

Carin de Reus

Carin de Reus
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 27 augustus 2010

Heel erg lekker gegeten, we hadden een 5 gangenmenu voor 40 euro, maar wel heel erg kleine gerechten.
Ook jammer van de akoestiek, je kan gewoon niet gezellig praten met elkaar. Wel heel sympathiek personeel.

Hisaura Engels
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 27 augustus 2010

Met vijf vriendinnen heerlijk gegeten. Maar......vond het niet echt bijzonder. Had meer verwacht. Waarschijnlijk komt dit doordat het menu is aangepast naar de prijs van 25 euro. Ik denk dat als je daar de normale prijs betaald je eerder verpletterd zal worden door de kookkunsten van de chef. Klantvriendelijkheid is zoals het moet zijn helemaal niets op aan te merken.

Sonja Belchior
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 27 augustus 2010

heerlijk gegeten, goede, vriendelijk en gezellige bediening
goede timing
geweldig wijnadvies

milly van der linden
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

wij hebben heerlijk gegeten in dit restaurant.
Gaan er nog een keer maar terug!

a miedema
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

Prima gegeten, prettige bediening, kortom een erg leuke avond gehad!

Jacqueline Bannink
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

Goede vis, heerlijk toetje, prima hoeveelheid

Evelien van Zuidam
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

Er wordt lekker gekookt in LP. Wij gingen voor de lunch en kregen een lekker maar klein voorgerecht, een mooi hoofdgerecht en heel smakelijk toetje. Bijpassende wijnarrangement was weliswaar niet duur, maar had ook voor die prijs beter gekund. Volgende keer maar gewoon een fles van de kaart bestellen.

Margo Molenaar
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

Het voorgerecht hebben we gewaardeerd met een 9, het hoofdgerecht met een 7 en het dessert met een 6. Overall was het genoegen onzerzijds groot en voor herhaling vatbaar.

Irene de Boer
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

Goed gegeten, hoewel het hoofdgerecht wat vlak van smaak was, tussengerechten die extra werden aangeboden en het dessert waren echter weer super. Bediening ook goed. Jammer alleen dat het zo rumoerig is, wat wsch deels ook komt door de keuken. Wellicht heb je daar op het podium achter in de zaak minder last van. Persoonlijk qua sfeer niet zoveel uitstraling, maar geen idee wat het concept van Herman geweest is hierbij, tis meer een fabriek en de tafels staan ook zeer dicht op elkaar.

R.A. Blok
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

In een woord super goed! -)

1 klein minpuntje echter, ik drink alleen thee, gewone thee, dus zonder smaakje.

Ceylon, Englisch of Blackthee dat staat nu net niet op de kaart? Tsja, dat is jammer....

Yvonne Tiel
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

Heerlijk gegeten en echt een leuke avond gehad. Alleen jammer dat het allemaal erg snel achter elkaar kwam (iets langer dan 1,5 uur gezeten). Bij binnenkomst werd ons een cocktail aangeraden maar die bleek achteraf wel redelijk prijzig te zijn.

S van M
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

We hebben heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving.

Sandra Coevoets
Eten
Service
Sfeer
donderdag 26 augustus 2010

Het eten afgelopen dinsdag was geweldig, zelfs de kleine details vielen de bediening op en werd rekening mee gehouden.
Een terloopse opmerking over mijn verjaardag resulteerde in een spectaculair toetje en als klap op de vuurpijl mijn keuken held Herman den Blijker ook nog gezien.
Dit is zeker een restaurant waar wij voortaan vaker naartoe gaan!

Chantral Lokken-Smits
Eten
Service
Sfeer
woensdag 25 augustus 2010

Wat een fantastische zaak! Was hier nu voor de 4e keer en het eten was hier wederom een feestje. Den Blijker heeft producten van de beste kwaliteit, weet alles perfect te bereiden en houd de producten puur. Bediening is correct, vriendelijk en niet te formeel.

Mark Scheele
Eten
Service
Sfeer
woensdag 25 augustus 2010

Kon gewoon niet beter, complimenten.

Leo Loddder
Eten
Service
Sfeer
woensdag 25 augustus 2010

top avond gehad!

anna Domanskiy
Eten
Service
Sfeer
woensdag 25 augustus 2010

Heerlijk gegeten en goede service!

D. Wiltink
Eten
Service
Sfeer
woensdag 25 augustus 2010

lekker gegeten in Las Palmas. Voor herhaling vatbaar.

Kathleen van Dorp
Eten
Service
Sfeer
donderdag 01 juli 2010

Mijn veertigste verjaardag gevierd bij Las Palmas. Het was super lekker in het kwadraat!
Lof ook voor Herman die gewoon zelf de telefoon opneemt.
Het eten is een feest voor je smaakpupillen.
De gastheer verstaat zijn vak goed.
Kortom gaan!!!!

Monique van Barneveld
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 29 mei 2010

Na 34 vervelende recenties gelezen te hebben, overal op voorbereid! Wat een heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten, de geweldige creme brulee die we kennen van de Engel, ontzettend attente bediening, niks geen leerlingen, gewoon zoals we Herman kennen van alle TV programma's, alles tot in de puntjes verzorgd!, niets is teveel.
Chapeau! ... we komen zeker terug!5 super enthousiaste gasten

marja pieters
Eten
Service
Sfeer
donderdag 27 mei 2010

Vandaag gegeten (lunch ) bij Herman,
wat was het heerlijk. geweldig personeel en een hele leuke service, dus genoten.
zijn nieuwe boek gekocht en laten signeren door Herman en ook even op de foto
Echt super, Herman bedankt je bent een topper

marianne kuypers
Eten
Service
Sfeer
woensdag 26 mei 2010

Kille sfeer, koud eten!!

Esther Engel
Eten
Service
Sfeer
vrijdag 21 mei 2010

Wij kwamen niet aan eten toe, wij wilden voorproeven en voor de 60e verjaardag van mijn vrouw een diner voor 50 personen reserveren. Voor haar 50e hadden we dat in de Bokkedoorns gedaan, en dat was echt perfect. Wij werden er echter zo uitgeserveerd!! want de lunch was van 12 tot 2.00! Wat een blamage!Wij waren er om 3.00uur en dan kan je in de grootste havenstad van Europa niet meer lunchen!! BELACHELIJK!! Ik hoop dat Herman na de helicopterval weer eens op zijn beentjes gaat staan! 40 man slap te lullen achter de bar en geen lunch meer! Wordt wakker!!

jan mulder
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een recensie →