Restaurant 't Kalkoentje

Utrechtsestraatweg 143, 3911 TS Rhenen Show telephone number →

't Kalkoentje

Welcome in restaurant 't Kalkoentje in Rhenen, where life can rest for a moment. Alone or with good friends, enjoy the classic ambiance, the crackling fire during the winter and the unique terrace next to the water during the summer.

We try to make you feel surprised by our special and delicious delicacy. We hope to see you soon in our culinary restaurant!


Deals
17 Jan 31 Dec

Restaurant ’t Kalkoentje – 4 gangen VERJAARDAGSFEEST € 39,50

NEW: 1 year dining out for FREE for only € 49!

With a Diningcity Unlimited Membership Card you are can dine out for 1 year, FREE OF CHARGE at 250+ popular restaurants in the Netherlands. Your membership is valid every day and you may order everything on the menu. There are no restrictions.

View the website of Diningcity Unlimited

505 reviews
Write a review → See all 505 reviews →
Food
Service
Atmosphere
68 visitors would recommend this restaurant!
"Heerlijk avondje"
Friday 31/10/2014

In een sfeervolle warme ambiance aten we gisterenavond erg smaakvolle gerechten. Prachtig geserveerd door bijzonder vriendelijke en attente medewerkers. De wijnen die erbij geschonken werden maakten het helemaal af. Kortom: we hadden een heerlijk avondje!

Tiny (en Gerard)
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Fantastisch restaurant !!"
Friday 31/10/2014

We hebben heerlijk gegeten bij 't Kalkoentje !
Het eten is fantastisch, 4 gangen met tussendoor nog allerlei kleine heerlijkheden.
Echt een aanrader ! De ambiance, de bediening, het eten, gewoon top !!

Mieke
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Tuesday 30/09/2014

Het was weer gezellig en fantastisch.
we komen zeker terug.

Ria
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Echt héérlijk!"
Saturday 27/09/2014

Het was onze eerste keer in 't Kalkoentje, en we zijn zeer aangenaam verrast door chefkok Nico Klaver en zijn brigade. Zowel op culinair gebied als ook in de hele entourage. Nico licht zeer gepassioneerd het menu toe, zodat je meteen alles wilt proeven. Dat hebben we gedaan en geen moment spijt gehad van het 5-gangenmenu. We mochten zelfs nog even een kijkje in de keuken nemen, erg leuk! De sfeer was ook ongedwongen en het hele restaurant wordt bijna alleen maar door kaarsen verlicht! Bediening en keukenbrigade was erg aardig en gastvrij, een absolute aanrader!

Annet Burlage
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Het kán!"
Saturday 27/09/2014

Het kán. Gezellig, verrassend lekker, goed en mooi eten, het kán. Wat een verwennerij bij 't Kalkoentje, wij hebben genoten van super gastvrijheid en een heerlijke avond gehad.

Ria van Rooij
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"De winnaar"
Saturday 27/09/2014

We hebben een top avond gehad. De sfeer die door de eigenaar geschapen wordt, samen met zijn personeel, zorgt gedurende de hele avond voor een brede glimlach op onze gezichten. Daarnaast was het eten van een uitzonderlijke kwaliteit en originaliteit. Als afsluiter op de muis van onze hand een beetje schuim gespoten met een klein taartje. Superleuk.

Paul Bröring
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Thursday 25/09/2014

Dankzij de stromende regen moesten we binnen lunchen. We hadden geen betere tijdsbesteding kunnen hebben. Werkelijk voortreffelijk gegeten in een fantastische sfeer.

Frank N.
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"De heer "
Wednesday 24/09/2014

Ontvangst aan de deur, accommodatie is zeer sfeervol. Chef-kok komt met veel enthousiasme de gangen van het diner toelichten.
Avondvullend en een voortreffelijke bediening ( wijnen worden goed toegelicht en sluiten prima aan bij de gerechten) Bij vertrek wordt je door een medewerker de drukke provinciale weg opgeleid. ( zeer goede service )

Leo van 't Hooft
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"'' t Kalkoentje"
Wednesday 24/09/2014

Goede locatie. Romantische eetgelegenheid.
Uitleg van de serveerde wijnen en eten aan tafel mag duidelijker en beter.

A. de Gier
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Eten met passie!"
Monday 22/09/2014

Na een heel relaxt ontvangst met een drankje werd ons in geuren en kleuren verteld wat wij allemaal konden verwachten als menu. Het enthousiasme en de passie spatte er vanaf. De chef houdt van zijn vak en dat is te merken. Ook in het eten. Met alle wensen kon rekening worden gehouden en het eten, de service en ook de prachtige sfeer met uitzicht op de rivier maakten het een meer dan geslaagde avond!

Bas Jansen
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 505 reviews →
(Advertisement)
Banner02