Restaurant 't Kalkoentje

Utrechtsestraatweg 143, 3911 TS Rhenen Show telephone number →

't Kalkoentje

Welcome in restaurant 't Kalkoentje in Rhenen, where life can rest for a moment. Alone or with good friends, enjoy the classic ambiance, the crackling fire during the winter and the unique terrace next to the water during the summer.

We try to make you feel surprised by our special and delicious delicacy. We hope to see you soon in our culinary restaurant!


Deals
17 Jan 31 Dec

Restaurant ’t Kalkoentje – 4 gangen VERJAARDAGSFEEST € 39,50

NEW: 1 year dining out for FREE for only € 49!

With a Diningcity Unlimited Membership Card you are can dine out for 1 year, FREE OF CHARGE at 250+ popular restaurants in the Netherlands. Your membership is valid every day and you may order everything on the menu. There are no restrictions.

View the website of Diningcity Unlimited

503 reviews
Write a review → See all 503 reviews →
Food
Service
Atmosphere
66 visitors would recommend this restaurant!
""
Tuesday 30/09/2014

Het was weer gezellig en fantastisch.
we komen zeker terug.

Ria
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Echt héérlijk!"
Saturday 27/09/2014

Het was onze eerste keer in 't Kalkoentje, en we zijn zeer aangenaam verrast door chefkok Nico Klaver en zijn brigade. Zowel op culinair gebied als ook in de hele entourage. Nico licht zeer gepassioneerd het menu toe, zodat je meteen alles wilt proeven. Dat hebben we gedaan en geen moment spijt gehad van het 5-gangenmenu. We mochten zelfs nog even een kijkje in de keuken nemen, erg leuk! De sfeer was ook ongedwongen en het hele restaurant wordt bijna alleen maar door kaarsen verlicht! Bediening en keukenbrigade was erg aardig en gastvrij, een absolute aanrader!

Annet Burlage
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Het kán!"
Saturday 27/09/2014

Het kán. Gezellig, verrassend lekker, goed en mooi eten, het kán. Wat een verwennerij bij 't Kalkoentje, wij hebben genoten van super gastvrijheid en een heerlijke avond gehad.

Ria van Rooij
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"De winnaar"
Saturday 27/09/2014

We hebben een top avond gehad. De sfeer die door de eigenaar geschapen wordt, samen met zijn personeel, zorgt gedurende de hele avond voor een brede glimlach op onze gezichten. Daarnaast was het eten van een uitzonderlijke kwaliteit en originaliteit. Als afsluiter op de muis van onze hand een beetje schuim gespoten met een klein taartje. Superleuk.

Paul Bröring
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Thursday 25/09/2014

Dankzij de stromende regen moesten we binnen lunchen. We hadden geen betere tijdsbesteding kunnen hebben. Werkelijk voortreffelijk gegeten in een fantastische sfeer.

Frank N.
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"De heer "
Wednesday 24/09/2014

Ontvangst aan de deur, accommodatie is zeer sfeervol. Chef-kok komt met veel enthousiasme de gangen van het diner toelichten.
Avondvullend en een voortreffelijke bediening ( wijnen worden goed toegelicht en sluiten prima aan bij de gerechten) Bij vertrek wordt je door een medewerker de drukke provinciale weg opgeleid. ( zeer goede service )

Leo van 't Hooft
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"'' t Kalkoentje"
Wednesday 24/09/2014

Goede locatie. Romantische eetgelegenheid.
Uitleg van de serveerde wijnen en eten aan tafel mag duidelijker en beter.

A. de Gier
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Eten met passie!"
Monday 22/09/2014

Na een heel relaxt ontvangst met een drankje werd ons in geuren en kleuren verteld wat wij allemaal konden verwachten als menu. Het enthousiasme en de passie spatte er vanaf. De chef houdt van zijn vak en dat is te merken. Ook in het eten. Met alle wensen kon rekening worden gehouden en het eten, de service en ook de prachtige sfeer met uitzicht op de rivier maakten het een meer dan geslaagde avond!

Bas Jansen
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 21/09/2014

Fantastisch gegeten, wat een explosie aan smaken! Het was echt genieten ! Het personeel is erg voorkomend, heel erg prettig. Eerst zaten we lekker buiten, helaas begon het te regenen, mijn man had zijn gerecht al op, ikzelf nog niet helemaal. Verrassing: binnen kregen we opnieuw het super lekkere gerecht geserveerd, echt klasse!! Een aanrader voor iedereen, het was een SUPER avond!

Marlies Gerritsen
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk!"
Sunday 21/09/2014

Alles was goed bij het Kalkoentje. Het was ongedwongen, gezellig en alles wat we gegeten hebben was heerlijk!

Pien
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 503 reviews →
(Advertisement)
Banner02