Restaurant Bis

Lijnmarkt 26, 3511 KH Utrecht Show telephone number →

Bis
The cozy atmosphere makes you directly feel at home
NEW: 1 year dining out for FREE for only € 49!

With a Diningcity Unlimited Membership Card you are can dine out for 1 year, FREE OF CHARGE at 250+ popular restaurants in the Netherlands. Your membership is valid every day and you may order everything on the menu. There are no restrictions.

View the website of Diningcity Unlimited

118 reviews
Write a review → See all 118 reviews →
Food
Service
Atmosphere
8 visitors would recommend this restaurant!
"Prima avond"
Saturday 06/09/2014

Het was heel erg druk in Bis , bomvol. Om 21.30 werd het wat rustiger. Desondanks was het lang wachten op hoofdgerecht. Dit werd goedgemaakt door gratis koffie, die echter weer voor het toetje arriveerde. Beetje rommelig geheel dus, maar: lekker gegeten en vriendelijke bediening!

Jan
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Oké"
Monday 01/09/2014

In restaurantweek hier met 4en gegeten. Vast menu, geen keuzen, zoals elders vaak wel in restaurantweek. Prima verzorgd en lekker, niet verrassend. Gezellige sfeer en trage bediening, beide vanwege de drukte.

Restaurantweek
Food
Service
Atmosphere
"Top"
Saturday 07/06/2014

Top restaurant in Utrecht ,wat hebben wij hier genoten van de smaken dank je wel restaurant bis

Gert jan
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"knus en lekker eten"
Sunday 23/03/2014

Voor- en nagerecht waren lekker. Mooi opgemaakt, kwalitatief goed eten. een 8 of 9 waard.

Hoofdgerecht was prima. vlees mocht wel van betere kwaliteit, maar was verder wel prima.

Knusse sfeer en bediening ook goed!

hdusbs
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Prima eten, service minder goed"
Friday 21/03/2014

Wij zaten in de eerste shift om 17:30u. Eigenlijk vind ik het werken met shifts niet prettig en uitnodigend - 17:30 uur is te vroeg en 20:30 uur is te laat. Maar goed, wij komen graag bij BIS en vandaar toch gerserveerd. Eten was prima, lekker, overtrof geen verwachtingen, maar gewoon goed. Service was veel minder goed - ik vroeg om fles bruiswater bij aankomst en daarna is ons geen enkele keer nog gevraagd of we iets wilden drinken. We hebben zelf om glas wijn bij hoofdgerecht gevraagd. Ook niet gevraagd of we tussengerechtje wilden of kaas ipv zoet dessert. Er waren ook veel gasten die a la carte aten en dus niet voor Restaurantweek kwamen. Dit was vast de reden dat wij minder aandacht kregen. Jammer.

Janneke
Food
Service
Atmosphere
"Doen "BIS""
Thursday 20/03/2014

Gezellig druk restaurantje, prima gegeten, maar voor een lunch wel heel grote porties. We waren de enige "restarantweek-eters" zo te zien. Maar aan onze wens, uitzicht op de Dom, kon in eerste instantie niet worden voldaan. Later is dat goed gekomen. We kregen aandacht van het vriendelijke personeel en gingen tevreden en zéér voldaan naar huis! Prijs/ kwaliteit in goede verhouding.

Wollie
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Slechte service"
Sunday 16/03/2014

Desondanks reservering konden wij pas 50 minuten later plaats nemen aan onze tafel. Geen excuus of uitleg vanuit BIS. Met drie zwangeren aan tafel kregen wij rood vlees geserveerd en werd er moeilijk over gedaan toen wij deze terug naar de keuken stuurden. Het toetje heeft veel weer goed gemaakt, maar de over de service waren wij helemaal niet tevreden.

Julia
Food
Service
Atmosphere
"Bis"
Sunday 16/03/2014

Het eten was heerlijk en we zaten super gezellig aan een tafel aan de gracht.

Joke
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Verrassingsmenu"
Saturday 15/03/2014

In de restaurantweek met z'n vijven gegeten bij Bis. Drie gangen verrassingsmenu, maar met wensen vooraf (vis, vlees, melkproducten) werd netjes rekening gehouden. Leuke, gezellige sfeer. Bediening had niet altijd evenveel tijd en aandacht voor de gasten, hoewel het nooit helemaal vol zat die avond. Het eten begon net iets te flauw met het voorafje, maar werd smaakvoller per gang! Het vlees als hoofdgerecht was te rood naar onze smaak, daar had in elk geval vooraf naar geïnformeerd kunnen worden. Toetje met cheesecake deed de deur dicht maar was erg lekker! Gezien de gereduceerde prijzen zeker een aanrader.

Fam. Beaufort
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"heerlijk gegeten bij Bis"
Wednesday 12/03/2014

Ik heb heerlijk gegeten. Het eten werd mooi opgediend, vriendelijk personeel en goede afgestemde porties

Anne
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 118 reviews →
(Advertisement)
Banner02