Restaurant De Roode Leeuw

's Gravenweg 379, 2905 LC Capelle aan den IJssel Show telephone number →

De Roode Leeuw
Welcome to Restaurant De Roode Leeuw in Capelle aan de IJssel.      
Our map is mainly is focused on the seasons. We offer a changing 3-course menu and wherever possible we work with organic products. You can contact us for lunch and dinner or settle for a cup of coffee, a drink and a snack.
 
You can also book us for a high tea or brunch. (min 12 pers.) There is also the possibility of parties and celebrations. Our restaurant is a unique place on the 's-Gravenweg in Capelle a / d IJssel on the border with Nieuwerkerk.
 
The building was rebuilt in 2011 after a fire in 2001, where only the red lion of the facade was spared. He still refers to the ancient inn from 1735. The exterior has become as much as possible a copy of the old building; within the attractively and our terrace offers many opportunities for pleasant stay.
158 reviews
Write a review → See all 158 reviews →
Food
Service
Atmosphere
27 visitors would recommend this restaurant!
"3 gangen diner tijdens de Restaurantweek"
Wednesday 26/03/2014

Bij aankomst werden we netjes ontvangen en naar onze plaats begeleid. Het eten was heerlijk. De bediening heeft verstand van zaken en is erg attent. Ondanks dat het praktisch vol zat, hangt er een rustige sfeer. Beneden leek het in het begin wat drukker, maar dat merk je boven niet. Wij gaan zeker terug!

M. Jongeneel
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"kwaliteit"
Tuesday 25/03/2014

Goede kwaliteit op alle gebieden. Het eten was goed, de service en bediening was goed en er hing een goede sfeer. Mijn partner en ik waren erg enthousiast over het diner, omdat het aan alle verwachtingen voldeed en er was een goede combinatie tussen vlees en vis. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rachel
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk gegeten"
Tuesday 25/03/2014

We waren er zaterdag met zijn 4-tjes, hebben heerlijk gegeten van amuse tot dessert!!! De sfeer was gezellig en de bediening er goed! voor herhaling vatbaar.

Ingrid van den Berg-Dirker
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"VR. 21 MAART"
Monday 24/03/2014

het is misschien raar om een 10 te geven maar we doen het toch!
Het was werkelijk geweldig!!!

Roodhorst
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"zo hoort het"
Monday 24/03/2014

We werden heel vriendelijk ontvangen en onze jas werd aangenomen. Tafel bij het raam gekregen, erw erd snel een drankjhe geserveerd (witte wijn La Baume. Met de wijn is niks mis, voorgerecht tonijncarpaccio, prima op smaak mooi gepresenteerd. Mijn partner had wat moeite met varkenswang en vroeg om een vervanger, dit werd parelhoenfilet.
Jammer dat het een parhoenbout werd maar dat mochte de pret niet drukken. De sucade met varkenswang smaakt voortreffelijk, cvomplemnet voor de chef. Aangezien mijn parner geen liefhebber van een dessert is heeft zij een koffie genomen. Dessert van broospudding met caramelijs was oke. Goede service aandacht voor de klant. Perfecte avond gehad, kom zeker nog eens terug.

Peter Kern
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk eten!"
Monday 24/03/2014

Wij hebben afgelopen zaterdag heerlijk gegeten bij De Roode Leeuw. De combinaties die de chef weet te creëren met eten zijn subliem en altijd een feest om te zien en natuurlijk om te eten.

Judith
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Goed en lekker gegeten, maar onjuiste interpretatie van vegetarisch"
Monday 24/03/2014

We hebben gisteren lekker gegeten bij de Roode Leeuw. Alleen jammer dat ondanks het verzoek vegetarisch te eten gewoon vis wordt geserveerd. Ik had geen zin om moeilijk te doen dus ik heb het gegeten, het was op zich ook goed eten, alleen jammer dat je niet krijgt wat je vraagt. Maar het eten was verder van prima kwaliteit en ruim voldoende. Het geheel duurde wel wat lang, ruim drie uur als je met z'n tweeën aan tafel zit, dat mag van ons wat sneller.

Margriet
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Monday 24/03/2014

lekker gegeten met aparte gerechten
bediening was zer goed

evers
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"heerlijk avondje"
Sunday 23/03/2014

Gisteravond hebben we met zijn viertjes wederom heerlijk gegeten bij restaurant de Roode Leeuw. We hebben het 5 gangen menu gekozen met bij passende wijnen. De bediening van Sjoerd was wederom perfect.

We hebben vorige week gegeten bij de Hermitage: De Roode Leeuw doet zeker niet onder voor dit sterrenrestaurant. Heerlijke smaaksensaties op het bord en gezellige sfeer: de Hermitage is stijf en er wordt een toneelstukje opgevoerd. We komen zeker weer terug binnenkort bij de Roode Leeuw.

Aly
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"een heerlijke avond gehad"
Sunday 23/03/2014

We hebben met z'n drietjes een heerlijke avond gehad bij de Roode Leeuw. Mooi menu met bijpassende wijnen. Een gastvrij onthaal op een mooie lokatie. Een aanrader voor iedereen!

Joanne Voogt
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 158 reviews →
(Advertisement)
Banner02