Reviews of Restaurant Beluga Loves You in Maastricht

Plein 1992 12, 6221 JP Maastricht Show telephone number →

4 reviews
Write a review →
Saturday 19/10/2013

Vrijdag 11 oktober zijn wij naar het nieuwe concept van Beluga geweest. Helaas een zeer teleurstellende avond. Ontvangst met drankje in de lounge, maar halverwege de gin & tonic werden we al naar onze tafel verwezen. Vanaf dat moment alles in de hoogste versnelling. Het bestek raakte nog niet het bord, of er werd al uitgeruimd en de volgende wijn alweer ingeschonken. Binnen anderhalf uur werden er 7 gangen met bijpassende wijn doorheen gegooid. Met het gevoel dat je amper kon genieten. Om tien voor 9 waren wij net klaar met de kaas en werden wij vriendelijk doch dringend verzocht om ons naar de lounge te begeven om daar de koffie met friandise te nuttigen. Wij maakten nog een opmerking dat wij nog ons dessert zouden krijgen, maar dat werd in de wind geslagen. We werden aan de bar gezet met een kop koffie. Een zeer onbevredigende avond. Om kwart over 9 na een "8"-gangendiner te hebben genomen bij een 2-sterrentent stonden wij al buiten zodat Beluga de tafel kan dubbelen. Onze conclusie was dan ook dat Beluga loves you beter Beluga loves money kan heten.

Ezra Makkes
Food
Service
Atmosphere
Thursday 05/09/2013

We hadden er meer van verwacht. Andere veel goedkopere restaurants die beter eten serveren.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 28/08/2011

Afgelopen vrijdag geluncht bij Beluga. Wat hier gebeurd grenst aan het onmogelijke.
Zo perfect qua alles.De persoonlijke ontvangst. De alerte bediening.De zensfeer. En dan het eten...magisch!
Na deze culinaire topervaring kan alles alleen nog maar tegen vallen,vrees ik.
Alles bij Beluga is perfect in balans.De opbouw van smaken.De originele uitvoering van gerechten. De begeleidende wijnen. De kok is een genie! (mooi van binnen èn van buiten, maar dat terzijde) Zelfs de handdoekjes op het toilet geven je een goed gevoel. Er staat op: "Beluga loves you" en vanuit mijn tenen kan ik volmondig beamen "I love Beluga!!!"

Marie-Claire Zeijger
Food
Service
Atmosphere
Thursday 22/07/2010

Zeer tevreden, zowel over de bediening, de sfeer en de kwaliteit van het eten. Perfect uitgebalanceerd, ook de wijnen. Een heel licht verteerbare keuken met zeer mooie combinaties en contrasten van smaken.

jacky Delnat
Food
Service
Atmosphere
Write a review →