Nika Restaurant

Kossuth Lajos út 7-9., 1053 Budapest Show telephone number →

Nika Restaurant

In the centre of Budapest, 2 minutes from Elisabeth bridge with its international and Hungarian dishes restaurant Nika awaits its guests.

Only five weeks were needed for BBDesing from the first sketches until the grand opening of Nika restaurant in downtown Budapest.
In 2013 we were planning to create something new, something that is different from other restaurants therefore inside you can find an amazing plantwall, colorful flooring and high-tech interactive tables.
The overall outcome is exceptional. The innovational atmosphere is outlined by the "holey stocking" pattern in the bar, the purple colors attract the eyes from afar.
The energizing live plant wall, glistening chandelier, unplaned oak table directs the guest to the photos of contemporary artists.
Intimate romantic corners, availability for large groups and cozy terrace can also be found here.

You must see it and also taste it.

The menu items have been carefully selected to meet the taste of our guests. You can find typical hungarian dishes as well as international items, plenty of great Hungarian wine and spirit and a large selection of cocktails.

Everyone who is ready for something different, something new, and wants to leave satisfied and full of experience is more than welcome.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nika Restaurant – Budapest


124 reviews
Write a review → See all 124 reviews →
Food
Service
Atmosphere
111 visitors would recommend this restaurant!
"Éttermi hét - tapasztalatok"
Monday 27/10/2014

Az Éttermi hét rendezvény keretében választható menü nagyon változatos volt. Életem legjobb vegetáriánus ételét ettem főételként, ami nagyon esztétikus is volt. A kecskesajt mousse egyszerűen fantsztikus volt! A séf desszertje is pazar volt. A pincérek nagyon kedvesek, de egy kicsit szétszórtak voltak. Nagyvárosias hangulatú, modern étterem, sok külföldi vendég tér be ide. Mindenképpen ajánlom, hogy kóstoljanak itt valamit!

Erzsébet
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Nagyon jót ettünk"
Wednesday 22/10/2014

Élveztük a menü minden részletét és értékeltük a figyelmes kiszolgálást. Jövünk máskor is!

Tamas
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Nagyon elégedettek voltunk!"
Wednesday 22/10/2014

Párommal ültünk be egy kellemes vacsorára, a menü nagyon exkluzív és finom volt. A pincér attól sem jött zavarba, hogy az egyik legbonyolultabb (Flaming Lamborghini) koktélt kértük.. mosolyogva flambírozta nekünk.

Evelin
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"nagyon kellemes"
Wednesday 22/10/2014

Kellemes hangulatos modern környezet.Készséges, udvarias személyzet.
Az előétel ízvilága kissé visszafogott volt (langusztint. ill. pisztrángot választottunk).
A főétel csillagos ötös, nagyon ötletes és finom volt mind a nyúl, mind a sertésszűz. Az ízek kombinációja és a tálalás design-ja nagyon tetszett. A séf ajánlata desszert is különleges volt.
(Az Étteremhét tapasztalatai)

Csaba
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Étteremhét tapasztalatok"
Tuesday 21/10/2014

Az étteremhét alkalmával jártunk ott. A hely berendezéséről senkit se kell meggyőzni, hiszen látjátok a képeket. Nagyon tetszetős, remek dizájn, elég nagy a tér, nem kell a szomszédot bökdösni, hogy húzódjon már odébb.
A hangulattal se volt semmi probléma, kellemes zene szólt a háttérben.
A kiszolgálás remek. Figyelmesek, kedvesek voltak a pincérek. Magyaráztak, ajánlottak, panasz nem lehet rájuk. Nagyon tetszett az, hogy fontos nekik a visszacsatolás, a vendégek véleménye.
De a legfontosabb az étel.
Az előétel már már lehangoló volt. A páfrányos pisztráng consommé posírozott pisztráng filével, nem győzött meg. Maga a hal finom volt, de a leves többi része nagyon erőtlen, íze nagyon semleges és ezen a nagyon kevés zöldség sem javított.
A szívkagyló póré zselével és burgonyakrémmel is inkább csak különlegesség, mint igazi ízélmény.
Az előételt miatt el is kezdtem aggódni, de kérem szépen olyan isteni, mennyi főételt és desszertet kapunk, hogy az csoda!
A nyúl kétféleképpen és a Konfitált mangalica steak nagyon ízlésesen volt tálalva, az ízük pedig lehengerlő. A desszertről (a séf különleges diós süteménye és a somlói revolution) is csak jókat tudok mondani.
Csakis erősen ajánlani tudom a helyet.

Madzel Gábor
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Csalódás"
Monday 20/10/2014

Az első benyomás: lenyűgöző. Majd mikor egy top-étteremben a sommelier előttünk alázza meg a minket kiszolgáló munkatársát - ami számára lehet, hogy mulatságos, ám a pincért elnézve mégsem- ér az első csalódás.
A főételt körülbelül háromnegyed óra várakozás után megkaptuk, amivel önmagában nem lenne baj, ám az ételek rettentő hűvösek voltak. A desszertet pedig a közelben lévő Jégbüfében is kóstoltam már, töredék áron. Összességében tehát azt gondolom, van még hova fejlődni, és egy Étterem héten nem ez a hely lesz az, ahova szívesen visszatérnék....

Mónika
Food
Service
Atmosphere
"x"
Monday 20/10/2014

Kifinomult, modern, nagyvárosi enteriőr, udvarias, felkészült személyzet, kifejezetten ízléses, elegáns tálalás, kiemelkedő konyha, remek, harmonizáló ízek. Azonban a borlap és a desszertek választékossága még kiegészítésre szorulhat.

Oszkár
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Belvárosi különlegesség"
Monday 20/10/2014

Különleges ételkompozíciók, egyedi ízélmény. A legjobb helyen, az ablak mellett kaptunk helyet.

Kerner Beáta
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Szuper hely"
Monday 20/10/2014

Nagyon tetszett az étterem, a hangulata fiatalos és modern, a kiszolgálók barátságosak és az ételek is jók voltak. A saját készítésű desszertjük kitűnő volt!

Péter
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Egyre jobb konyha"
Sunday 19/10/2014

Nyitása óta többször is voltunk itt és egyre csak javuló konyhát élvezhettünk. A kiszolgálás is előzékeny, barátságos. Feltétlenül ajánljuk.

Györgyi
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 124 reviews →
(Advertisement)
Banner02