Náncsi Néni Restaurant

Ördögárok u. 80., 1029 Budapest Show telephone number →

Náncsi Néni Restaurant

In district 2 of Budapest in Ördögárok street with its real traditional Hungarian cuisine and atmosphere, find Restaurant Náncsi Néni (Aunt Nanchie’s).

Only the mothers and grandmothers know everything about life. Looking at their children while eating with a healthy appetite that makes them happy. In this way we say: the food tastes good you have given and we like the life you have given. The man is unhappy who has never sat down to a meal with a woman who is watching him on with love while eating. In any case: to give someone food means to tell him: live! And if this food delights someone, it says: live happily!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Náncsi Néni Restaurant – Budapest


55 reviews
Write a review → See all 55 reviews →
Food
Service
Atmosphere
1 visitors would recommend this restaurant!
"ráfáztunk"
Thursday 07/08/2014

Meghívott vendégként élvezhettem a sem túl gyors,sem túl kedves kiszolgálást.Az ételek minősége nem nagymamáink ízeit idézte,de még egy mai közepes háziasszony is jobban főz.
A főétel semmi különleges,a túrógombóc bár óriási de víz ízű volt.A somlói galuska kritikán aluli volt,minőségileg és mennyiségileg is.Ja,és a káposzta saláta-hát arról már nem is írok semmit.A kerthelyiség kellemes hangulatát elrontja a rossz étel és a nem túl jó kiszolgálás!Javasolnám,hogy cseréljék le a szakácsot!

Horváth Andrea
Food
Service
Atmosphere
""
Thursday 07/08/2014

Az étteremnek az áraitól messze van a szolgáltatása.
Gulyás levest rendeltem, ami " leánykorában" valószínű marhapörkölt volt. A levesben a hús morzsalékon kívül a sok krumplin kívül nem volt sem csipetke, sem sok zöldség(ld. étlap szerint). Német vendégeink sem voltak megelégedve. A "borjú bécsi" alapanyaga még 1 héttel ezelőtt valószínű röfögött.
Igy jár, aki többet vár és kevesebbet kap. ( ár érték arány?)
A pincérnél csak azért nem jeleztem a problémát, mert szégyelltem, a vendégeink előtt, hogy ilyen helyre hívtam meg őket.
A rendelt ételek minősége sokszor egy osztályba sorolás nélküli büfében is jobb.

Tóth Kázmérné
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 06/07/2014

A megrendelt halászlé helyett babgulyást hozott ki a pincér. Utána kicserélte halászlére, de abban meg kő kemény volt az ikra. Mindegy, elfogyott. A túrós palacsinta jó volt, de a lekvárnak valami baja volt. A fizetésre negyed órát vártunk, miközben a pincérek kedélyesen beszélgettek egymással. 8 ezer forintér 2 limonádé 1 gulyásleves és 1 halászlé és 2 adag palacsinta nem túl olcsó. Ha a pincérek jól tennék a dolgukat, és jobban főznének akkor 5 pontot érdemelne, igy azonban csak 3-at.

Csapó Tamás
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Monday 18/11/2013

Az asztalok között nagyon kicsi a hely és ezért nagyon közel ültünk egymáshoz,így nem lehetett beszélgetni.
A kiszolgálás és a ételek íze is nagyon finom volt.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Monday 11/11/2013

Nagyon jó a konyha, de az étterem eléggé zsúfolt,alacsony menyezettel és ettől kicsit nyomasztó érzés fogja el az embert.

Siklósi Lászlóné
Food
Service
Atmosphere
Monday 21/10/2013

Non of the waiters were interested in us. We've ordered apple juice after we've arrived from hiking with low bloodsugar, but had no chance to place an order for more drinks since no waiter came by, only one guy who dropped our dishes on the table.
We've order one dessert right away when the one waiter we had a chance to talk to came, but my partner could not decide what he wanted by then, so after we had lunch, we received one cake with two forks! Than we had to chase a waiter to get an extra pudding.
The main course was special and delicious, but I have to say I was disappointed that for salad I only got some iceberg salad without dressing.
We've found the place too expensive to deal with rude and bored waiters so we headed out for coffees and drinks after we've left 10000 Huf for a mixed experience...

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Saturday 19/10/2013

Mint mindig most is tökéletes volt minden.Az ételek a kiszolgálás az egyéni kérések teljesítése mind az asztalra vonatkozóan mind az ételekre!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/10/2013

Ez volt a második alkalom a Nánci Nénihez. Biztosan jövünk vissza.
This was the second time at Nánci Néni's. We definetely come back.

Hillmann Erik
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/09/2013

Születésnapoot ünnepeltünk az étteremben. Minden a megbeszéltek szerint történt. Az ételek nagyon finomak voltak és a kiszolgálás is kíváló.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 22/09/2013

Egy kellemes szombati ebéd volt. Az egész családelégedett volt. Köszönjük

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 55 reviews →
(Advertisement)
Banner02