Reviews of Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom

Hofstraat 2A, 4611 IJ Bergen op Zoom Show telephone number →

2 reviews
Write a review →
"Gastvrijheid in het bourgondische Markiezenhof"
Monday 27/10/2014

We werden gastvrij ontvangen en hadden keuze uit diverse tafels. We zochten een plekje bij de grote open haard die niet aan was. De gerechten van het wildmenu waren lekker maar niet buitengewoon.We kregen een goede bijpassende wijn geserveerd.
Het restaurant is leuk ingericht. Met wat passende schilderijen uit de oude tijd zou de nostalgie van weleer eerder opgeroepen worden.
de ruimte is zeer gehorig waardoor het bij een vol restaurant moeilijk is elkaar te verstaan.
Dat iemand zijn hondje meebrengt in een restaurant vinden we niet passend. Verder prima service en goed gegeten.

P.ernest
Food
Service
Atmosphere
"Wild eten bij La Pucelle"
Sunday 26/10/2014

Het was even zoeken maar het restaurant zit in een prachtig pand aan het Markiezenhof. Heel sfeervol, maar we houden dan ook erg van oude panden. We houden nog meer van wild (eten) en we hebben hier een heerlijke hertenbiefstuk gegeten, niets op aan te merken. De begeleiding van spruiten, rode kool en stoofpeertje was perfect. Het voorgerecht, carpaccio van wildzwijn (volgens mij, ik kan het menu niet terugvinden op de website) was ook heerlijk en vloog naar binnen. Chips van schorseneren is erg lekker!
Het viel me op (en dat was ook wel een verademing) dat er niet telkens gevraagd werd of alles naar wens was. Bij sommige restaurants doen ze dat te vaak. Hier weten ze denk ik gewoon dat het goed is wat ze serveren!
Een minpuntje is wellicht dat er geen wijnarrangement werd aangeraden, terwijl dat juist zo leuk is bij de verschillende gangen van een wildmenu. Het toetje was een beetje sober. Wel erg lekker!
Al met al zeker geslaagd en ik zou er zeker nog eens gaan eten (want ik krijg al trek als ik de menukaart op de website bekijk!)

Angelique
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review →