Reviews of Restaurant Supperclub in Amsterdam

Jonge Roelensteeg 21, 1012 PL Amsterdam Show telephone number →

198 reviews
Write a review →
"unique fun experience"
Thursday 11/09/2014

this was our first time there - great unique experience, just go with the flow for an evening that combines great food, great music and colorful shows. we enjoyd it a lot

Jon
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Entertainment"
Friday 05/09/2014

Een avondje uit dineren in de Supper Club is meer entertainment dan dat het een diner is. Alles is gebouwd om te vermaken, de lounge beneden (vreemd genoeg is 1 van de toiletten tot rookruimte benoemd?), de 'aanlig plaatsen', een DJ, de verlichting, de hippe bediening, en dan natuurlijk om de haverklap een act. Een paar keer een drag queen, een paaldanseres (maar dan wel smaakvol), een violiste, dansende bediening.

Het eten is OK, maar door het liggende eten, de donkere atmosfeer, en de enorme pauzes tussen de gangen (3,5 uur voor 3 gangen) gaat dat een beetje verloren. Ook erg kleine porties!

De bediening is vrolijk (niet Nederlandstalig), maar niet heel efficiënt: je moet zelf om iets te drinken vragen, en de aandacht krijgen van de serveerster is niet makkelijk. En dan ook nog "we hebben geen Cola Light", 10 minuten later gevolgd door "O ja, toch wel".

Voor het eten hoef je dus niet te gaan (buiten de Restaurantweek is het behoorlijk prijzig), maar als avondje uit - zeker met buitenlandse gasten - is het wel aan te bevelen.

Alfred Verhoeven
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Top!"
Friday 05/09/2014

Een hele andere restaurantervaring. Erg leuk dat je languit van het eten kunt genieten en tussen de gangen door een stukje entertainment mee krijgt.

Priscilla
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Perfect night out"
Tuesday 02/09/2014

Was met m'n mannetje uit, hebben een geweldige avondje gehad. Leuke entertainment vriendelijk personeel goede dj, alles was top..eten ook super heerlijk..we komen zeker terug

Kasim
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"TOP!"
Monday 01/09/2014

Geweldige ervaring geweest, het eten was geweldig en de bediening vriendelijk en correct. Het enige minpuntje zijn de toiletten die niet in verhouding staan tot eerder genoemde TOP ervaring.

Jos de Gier
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Moet je eens meegemaakt hebben"
Monday 01/09/2014

Een avond bij de supperclub moet je eens meegemaakt hebben. Stel jezelf open voor de manier van eten, serveren en entertainment t

Tim
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Dinner is not only about food"
Friday 29/08/2014

We went to this place on Thursday evening and not only we got good food, but also enjoyed music played by special DJ and watched shows. Reserve a spot on the bed to relax and have funny dinner.

Alexandra
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Owesome!!"
Friday 29/08/2014

De gehele entourage (ontvangst, sfeer, personeel, optredens) is geweldig. Uiteraard is het liggend eten iets ongemakkelijk, maar dat is 3x een bordje met 'n btje eten er op! Overigens ook van TOPkwaliteit.
Ik vind de ervaring geweldig & moet je zeker 'n keer mee gemaakt hebben, ik was met een vriendin, maar dit kan ook met een groep vrienden, je partner....
Toiletten zijn niet superschoon (wel grappig: is gesplitst in herero/homo, dus gewoon door elkaar!!

Sandra
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Owesome!!"
Friday 29/08/2014

De gehele entourage (ontvangst, sfeer, personeel, optredens) is geweldig. Uiteraard is het liggend eten iets ongemakkelijk, maar dat is 3x een bordje met 'n btje eten er op!
Ik vind de ervaring geweldig & moet je zeker 'n keer mee gemaakt hebben, ik was met een vriendin, maar dit kan ook met een groep vrienden, je partner....
Toiletten zijn niet superschoon (wel grappig: is gesplitst in herero/homo, dus gewoon door elkaar!!

Sandra
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Lichtelijke tegenvaller"
Sunday 23/03/2014

Om een keer wat anders te proberen dan een normaal avondje uit eten hebben ik en 2 vriendinnen een gereserveerd bij de supperclubcruise gisteravond en ik moet toegeven dat het een leuke ervaring was, maar ook dat je het niet voor het eten moet doen!, dit was echt beneden niveau als het aankomt op wat ik verwacht had als je het wil vergelijken met de sfeer, aankleding en de extravagante personeel (wat ik echt TOP! vond), helaas zoals ik ook al las tussen de reviews staat de muziek echt hard waardoor je weinig tot niet kan praten met je gezelschap, ik kreeg zelfs pijn in me keel omdat ik boven de muziek uit probeerde te praten. Soort muziek was zeker aangenaam. Al met al een leuke ervaring (helaas van het eten). een aanrader? ja, wanneer je niet al teveel verwacht van het eten want het is zeker een gevulde avond met extravagante entertainment en fijne muziek.. maar als je echt alleen voor het eten gaat, zou ik zeggen nee.. zoek wat anders..

Ishana
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Top"
Wednesday 19/03/2014

Top, ik heb hier mijn verjaardag gevierd op een maandag en ik vond het eten top. Het voorgerecht was mijn favoriet, zalm was heerlijk.

Roos
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Great evening!"
Wednesday 19/03/2014

We had a GREAT evening in the Supperclub, the waitress was very helpful, the food was good, and the music was Super! An evening we will never forget!

Gi
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"an excellent restaurant and fun supper club"
Tuesday 11/03/2014

Cozy, casual and fun. Supper Club is an unforgettable place where creativity is manifested in the fun and friendly atmosphere and the careful preparation of each of the dishes.

A. Giordanelli
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"SupperMonday Restaurantweek "
Tuesday 11/03/2014

Relaxte ambiance, informele, zeer attente en vriendelijke bediening... Gave performances. Mooie smaken, gedurfde gerechten! Onalledaags en zeker een feest voor de zintuigen!

Lotte
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 10/09/2013

friendly staff - nice bar - classy lounge restaurant - good prices - perfect ambiance - good music/dj - i would go there again and i would recommend this to everybody who want to have a perfect evening with his partner or friends!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 08/09/2013

The service and the atmosphere were very good but the menu created for The Restaurant Week was just too basic. The food was good quality but below expectation in creativity and presentation.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 04/09/2013

Lekker gegeten, hoofdgerecht was een beetje simpel maar wel lekker.Sfeer was top!Het is een leuke ervaring!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 03/09/2013

Heerlijk eten, en al helemaal aangezien we voor 27,50 met Restaurant week daar hebben gedineerd. We zouden eerst 3-gangen krijgen maar krijgen een extra gang! Hele relaxte sfeer, gecreeerd om te shockeren dus je moet ervan houden maar het was zeker uniek. Doe schoenen aan die makkelijk aan en uit te trekken zijn want je moet ze uit doen als je op de bedden lig.

KaMing Kho
Food
Service
Atmosphere
Monday 02/09/2013

Bij binnenkomst leuk ontvangen en de gasten werd gevraagd eerst in de wachtruimte beneden plaats te nemen. In deze ruimte werd ons wat te drinken aangeboden wat direct moest worden afgerekend. Waarom konden we niet gelijk in de eetruimte terecht? Bovendien was de wachtruimte vol met muggen en werd iedereen van het groepje meerdere malen gestoken. Niet bevorderlijk voor de sfeer.

Vervolgens naar de eetruimte. Hier lekker gegeten en leuke sfeer, mede door de acts. Bediening niet fantastisch. Gerechten worden in volgorde van plaats geserveerd, maar een keer werd onze tafel overgeslagen. Verder wel vriendelijk.

Kortom: acts leuk, verder redelijk.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Monday 02/09/2013

You guys are totally amazing and we had an insane evening at supperclub❤... I will be back as soon as possible;)

Karina Kia Bjørklund
Food
Service
Atmosphere
Sunday 01/09/2013

This was an amazing experience. A colleague recommended this place to me when I mentioned that I would be going to Amsterdam and I am so glad that I went. Will definitely go again and have already started recommending Supperclub to others even before I left Amsterdam lol. The atmosphere was happening and buzzing and I like the seating arrangements with the beds and table options.. I like the fact that they served the food in one go to all of the diners in the area where we were and the timing between courses and entertainment was just right.

Lets not forget the entertainment that was provided, it was eclectic and buzzing. The waiter Carlos was quite a character also, great personality. The DJ burst out great tunes one after the other. After the meal, we went to the club in the basement area and this was also great atmosphere and one could tell how popular it was as it was packed.

The only let down was the main course where we were not given the option to decide how we wanted our meat prepared. I wanted mine well done and sent it back....the next one that came back was even rarer than the one brought out initially! However my experience and enjoyment of Supperclub was not spoilt and I cant wait to dine there again.

Arlette F
Food
Service
Atmosphere
Thursday 29/08/2013

keuken is oke. Alleen kreeg ik tijdens de soep te horen dat het paling soep is, dus ging ik gelijk kokhalzen. Ik eet geen paling (lijkervreter).

Service is goed, vriendelijk en amabel.

Sfeer: om te gaan eten is het een beetje erg te druk met pottekijkers om je heen die je eten uit je bord bekijken. Dat is heel jammer.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Thursday 29/08/2013

Great place! Excellent atmosphere, relaxing and pleasant experience, comfortable and very creative decoration.... The music is extremely good as well as the singer and the foot massage.
Good service and the food is also quite good...specially the vegetables ( 1st c). The deserts are something Supperclub must put an effort on improving it ....too much cream (60% of the glass) trying to make it look good....
The sound of the bell of the door (which is permanently closed) is annoying...rings continuously interrupting the pleasure of the music.
Anyway, Supperclub is a must-see place and an unforgettable experience!
Highly recommended!

A Giordanelli
Food
Service
Atmosphere
Thursday 29/08/2013

Great place! Excellent atmosphere, relaxing and pleasant experience, comfortable and very creative decoration.... The music is extremely good as well as the singer and the foot massage.
Good service and the food is also quite good...specially the vegetables ( 1st c). The deserts are something Supperclub must put an effort on improving it ....too much cream (60% of the glass) trying to make it look good....
The sound of the bell of the door (which is permanently closed) is annoying...rings continuously interrupting the pleasure of the music.
Anyway, Supperclub is a must-see place and an unforgettable experience!
Highly reccomended!

A. Giordanelli
Food
Service
Atmosphere
Thursday 29/08/2013

Great place! Excellent atmosphere, relaxing and pleasant experience, comfortable and very creative decoration.... The music is extremely good as well as the singer and the foot massage.
Good service and the food is also quite good...specially the vegetables ( 1st c). The deserts are something Supperclub must put an effort on improving it ....too much cream (60% of the glass) trying to make it look good....
The sound of the bell of the door (which is permanently closed) is annoying...rings continuously interrupting the pleasure of the music.
Anyway, Supperclub is a must-see place and an unforgettable experience!
Highly reccomended!

A. Giordanelli
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 27/08/2013

Uitzonderlijk lang wachten op het eten. Extra lang moeten wachten aangezien slechts 3 van de 5 gangen werden geserveerd(restaurant week).Een storende discriminatie
Muziek en vooral entertainment van bedenkelijk nivo.
De bediening boven (bed 111) was prima.
Zal deze club niet aanbevelen. In iedergeval het advies geven met de boven verdieping geen genoegen te nemen. Niks te zien en nóg langer wachten op je eten

Richard bank
Food
Service
Atmosphere
Monday 26/08/2013

Leuke sfeer, leuke club beneden!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 25/08/2013

I visited yesterday Supperclub and i was surprised from the interior.First you go to the bar of the club and you have your first drink and then you go upstairs where is the restaurant.Nice music,everything in white very relaxing beds and nice staff.Specially our waitress Hetty which represents the club very well.The food wasn't something special and not because we had the three course menu.we had as first dish smoked salmon that it was missing taste and for main course chicken simple cooked in the oven with roasted baby potatoes.The dessert was creme of yoghurt with berries and almonds and it was good but simple.For such a special restaurant i was expecting more from the kitchen. Although it was a nice experience!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 25/08/2013

Het liefst had ik voor de service een 1 gegeven...wat was dat slecht zeg! kregen pas om 23.00 ons hoofdgerecht!We hadden om half 8 gereserveerd.....werd medegedeeld dat toch echt eerst de 'gewone' klanten hun eten kregen en daarna de mensen van de restaurant week. Uiteindelijk iedereen uitegehongerd en chagerijnig....al met al een hele slechte ervaring!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 25/08/2013

Zeer slechte bediening/service, het was echt om te huilen. De dame kon geen fles wijn openen, was dop van de wijn kwijt (heet dus een kurk), vergat het water, we waren vergeten voor het hoofdgerecht, ze wist niet eens of wij al gegeten hadden en zo nog veel meer dingen.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 25/08/2013

Volgens de reservering zou de avond om half 8 beginnen en is er uitdrukkelijk gevraagd om op tijd aanwezig te zijn. Tussen 20:15 en 20:30 werden we baar de tafels begeleid. Vervolgens kregen we pas om negen uur het voorgerecht en het hoofdgerecht werd pas uitgeserveerd om half elf terwijl volgens de reservering het dessert zou komen om elf uur. Ook was het hoofdgerecht erg aangebrand. De planning van de keuken was zeer ondermaats en zeer slecht gepland! Helaas een slechte ervaring en dat ben ik niet gewend van de supperclub! Het is te laat om een hoofdgerecht zo laat te serveren om half elf! We hebben dan ook niet meer gewacht op dessert maar zijn na hoofdgerecht weggegaan!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 25/08/2013

Heerlijk gegeten en een goede sfeer.. Doordat we boven zaten konden we de acts helaas niet goed zien en waren we de laatste die bediend werden. Volgende keer zal ik dus om een tafel beneden vragen maar ik heb heel erg genoten.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Saturday 24/08/2013

Prachtige zaak met prachtige bediening! Lekker gegeten en genoten. Zeer aan te raden. De muziek kan er erg luid zijn, wat voor mij geen probleem is, maar kan voor andere gasten storend werken.

Ik kreeg echter wel sterk het idee dat er specifiek op het restaurantweek publiek nieuw personeel werd ingewerkt, omdat de bediening het overzicht miste en aparte foutjes maakten. Dat mocht de pret echter niet drukken!

Jan Verhagen
Food
Service
Atmosphere
Saturday 24/08/2013

Zeer bijzondere sfeer. Dat maakt dit restaurant uniek.
Eten is ook van zeer goede kwaliteit.
Service is goed, maar wat ongeorganiseerd. Vooral bij het afrekenen

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Saturday 24/08/2013

Leuke plek, echter eten middelmatig en bediening erg bleu. De dj echt toegevoegde waarde,helaas moeilijk communiceren met tafelgenoten door geluidsvolume vsn de muziek.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Monday 19/08/2013

Entertainment was helaas beneden het niveau van 'tussen de schuifdeuren'!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Monday 11/03/2013

Kreeg eend...geen lief hebben van eend, laatste keer dat ik ergens eend heb gegeten smaakte het echt nergens naar en het zag er heeeeeeel slecht uit. IK heb dit keer eend gegeten in de Supper met heel veel smaak! Petje af voor de keuken crew en chef!
Sfeer was uitstekend maar verwachtte ook niks anders. Desert was ook heel verfrissend en lekker! De rest van de gerechten ook.
Was Supper in de SupperClub!!!

yorel cairo
Food
Service
Atmosphere
Monday 11/03/2013

wat een gave tent! heerlijke sfeer, erg lekker gegeten, top!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Monday 11/03/2013

Het eten was heerlijk maar veel te weing. Na het nuttigen van de 3 gangen zijn wij na afloop direct naar de KFC gegaan.

Rebecca van Noortwijk
Food
Service
Atmosphere
Friday 08/03/2013

More of a club than a restaurant, the music was great the staff was interesting. There was a bit of a show, but it was as much annoying as it was artful. The food had a good presentation but the flavor/quality left something to be desired. The courses were over an hour apart so don’t come hungry. In short my advice would be to come to the supper club to drink and party with your friends versus going dinner.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Friday 08/03/2013

Atmoshpere bad as music too loud for diner!! Not able to hear each others...
Set of the mattress not big enought and not convenient at all as if not sit in line u get out of the mattress and in the floor! Taking off shoes was the worst as if you want to go to toilet or downstairs u get dirty (ladders wet with wine etc..) unless you put on and off your shoes everytime...Especially that the waiters KEPT THEIR SHOES ON! The restaurant should provide slipper!! Total bill expensive for restaurantweek standard and the food served.. Service horribly slow! Waiting ages (1 hour at least) between starter and main meal + waited ages for having drinks! I guess to make people stay longer for after diner? Not a good experience for diner sorry!

SAMY DACHRAOUI
Food
Service
Atmosphere
Friday 08/03/2013

It took 2.5 hours for the main course, which wasn't even very good. Poor service when it came to ordering drinks too.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Friday 08/03/2013

Hele leuke ervaring!

Petra Veling-Hensen
Food
Service
Atmosphere
Thursday 07/03/2013

De ambiance is leuk; liggend tafelen is grappig; het eten was echt niet bijzonder; de show (2 korte optredens slechts) matig; de hele avond draaide een DJ... De serveersters waren erg vriendelijk.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Thursday 07/03/2013

Ik heb al een keer gegeten bij Supper club. Het Restaurant sfeer is minder dan de Cruise. Daarom had ik voor de Cruise gekozen. Maar die werd 3 uur van te voren afgezegd dus moest ik wel naar het Reastaurant. Ik had al begrepen dat als er niet genoeg aanmeldingen waren het niet door ging. Maar dit is niet de eerste keer. Waarom dan niet kiezen voor 2 dagen Restaurant week zodat je het toch door kan laten gaan. Dit is een kans om je te laten zien en dat is nu niet gelukt! De groep die ik had meegenomen vond het niet voor herhaling vatbaar. Helaas!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Thursday 07/03/2013

Vond alleen dat sommige gerechten te koud opgediend werden. Verder heb ik zeer genoten en is zeker voor herhaling vatbaar

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 06/03/2013

Hartelijke ontvangst. Smaak van het eten was erg goed. Hoeveelheid op het bord viel tegen. Met trek naar huis gegaan. Toiletten roken erg onprettig en waren vies.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 06/03/2013

Well, that was really quite something... I can not say that I was not disturbed by the performances... Nevertheless, it's clearly something which you should experience at least once in your life. It's just incredibly special. The food is absolutely marvellous, to die for! And lying on the beds on the top floor is just soooo relaxing, it's brilliant!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 05/03/2013

great atmosphere and sevice! thanks so much

Bell Vasudhara
Food
Service
Atmosphere
Saturday 08/09/2012

Heerlijk eten. Fijne bediening, verrassende performance...;-).
Enigzins schokkerende optredens, maar wel echt iets heeeeel anders. Echt een avondje uit! Heerlijk ontspannen sfeer door het onderuit zitten/liggen aan tafel.
Min puntje: toilet. Wel schoon, niet comfortabel.

Nielske Marije Weggelaar
Food
Service
Atmosphere
Thursday 06/09/2012

Vanwege de verbouwing van de bar konden wij meteen de eetruimte in. Tegen de gewoonte in werd het eten vrij snel opgediend. Op een gegeven moment leek men zelfs èrge haast te hebben! Het voor- en nagerecht waren lekker maar het hoofdgerecht viel behoorlijk tegen. De schoonmaakact was èrg gedateerd en ook vrij smakeloos. De lucht van schoonmaakmiddel is beslist geen appetizer! Zou het aan de crisis liggen dat de tent eerder leeg dan vol was? Extra vermelding verdient Frank voor zijn hele aardige èn professionele bediening. Een topper!

Gisèle Roos
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 05/09/2012

Wij hebben hier fantastisch gegeten en hebben een hele leuke avond gehad. Entourage is leuk, bediening erg vriendelijk. Goed gekozen muziek in de vooravond en heel langzaam opzwepend naar mate de avond vordert samen met de beelden op het scherm. Al met al een zeer goed concept.

Een -puntje de geur op de toilet is niet te harde....... (vreselijke pislucht)

Sylvia Spel
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 05/09/2012

While the big draw here for most people is the performance-art entertainment, which was hilarious by the way, what we walked away most impressed with was the food. The beef fillet was so tender it practically dissolved on my tongue. The comfy beds and big plates were great too. Definitely a fun night, highly recommend.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 05/09/2012

Het concept klinkt leuk, maar maakt het ontzettend onpersoonlijk. De kwaliteit van het eten doordat alles snel in elkaar geknald wordt, valt erg te wensen over. En het personeel is meer bezig met de 'freak ' uithangen dan service te verlenen of de klant te servicen. helaas..

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 04/09/2012

Very exiting atmosphere! This is a night out, not suitable for a quick dinner.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Monday 03/09/2012

Leuke sfeer, eten was niet heel bijzonder en had wel iets meer entertaiment verwacht. Toch zeker aan te raden.

Wouter van Dalen
Food
Service
Atmosphere
Monday 03/09/2012

Echt een aanrader... alles klopt... eten, bediening,massage, muziek!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 02/09/2012

Het was een hele ervaring om bij Supperclub te eten, genoeg entertainment namelijk. Het is een soort van diner in een goede club tussen relaxte mensen die houden van goed eten en lekkere muziek. Supperclub moet je eens hebben meegemaakt!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 02/09/2012

Wist niet zo goed wat ik van de Supperclub moest verwachten. Beetje extravagant en luxe club uitstraling. je zit/ligt op loungebanken. Ze hadden het alleen zo vol geboekt dat wij met zijn vieren bij een klein tafelte van 40*40cm zaten/lagen. met als gevolg dat maar 2 van ons tegen de kussens aan konden liggen en de andere 2 zagen een beetje ongemakkelijk op de rand van de loungebank. eten met bord op schoot vond ik ook niet echt ideaal. Nu met de restaurant week was het leuk om het een keer te proberen en om gezien te hebben en de sfeer te proeven. Als ik het normale tarief had moeten betalen had ik het te duur gevonden voor de avond.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Saturday 01/09/2012

Verrukkelijk eten, heel attent, vlot en super aardig personeel, geweldige inspirerende sfeer. Vond het TOP!

Patricia Bakker
Food
Service
Atmosphere
Friday 31/08/2012

Super sfeer met heerlijke muziek in een verrukkelijke ambiance. Leuk entertainment, gaan hier zeker dit jaar nog een keertje voor de "full monty" oftewel het 5-gangen menu.
Prima restaurant voor mensen die open staan voor verrassingen voor wat betreft eten. En die van een deep-house/trancy stijl van muziek houden (ons deed het erg terug verlangen naar Ibiza ;-). Diner with a swing!
special thanx to Howie en Patty (of Hetty)

yvonne van der laan
Food
Service
Atmosphere
Friday 31/08/2012

Bijzonder ontvangst door gastheer van Supperclub. Hadden 2 kinderen van 13 en 15 mee en dat ging prima. Heerlijk relaxed eten op loungekussens met dj en entertainment en de mogelijkheid tot massage... Voor herhaling vatbaar!

Ingeborg Stradmeijer
Food
Service
Atmosphere
Friday 31/08/2012

Great food, great ambiance, good service.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Friday 31/08/2012

Great food, good service, nice music and a special atmosphere!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Thursday 30/08/2012

En Goeie muziek!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Thursday 30/08/2012

Wat een super gezellig avond, wij hebben allemaal echt van genoten (ging met een groep van 9 man). Zeker een aanrader!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 29/08/2012

Goede sfeer, lekker eten, zelfs nog gedanst en dat op een dinsdag avond.

Jutha Ten buren
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 29/08/2012

Goede gerechten, zowel voor- hoofd- als na erg lekker, alleen zand bij de paddenstoelen was jammer. Vriendelijk personeel! Ze laten je alleen wel erg lang wachten bij de bar voor je 'aan tafel' mag. Sfeer, zoals gebruikelijk bij supperclub, super!

Laura van der Ree
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 29/08/2012

Het eten was niet bijzonder, maar het dessert was heerlijk de service en de sfeer waren geweldig
Je hebt echt een vreselijk te gekke avond bij de Supperclub en de bediening is
ontzettend vriendelijk en snel
Heel blij dat we het gedaan hebben het is echt iets om door te geven aan vrienden

Ingrid Dijkman
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 29/08/2012

We hebben een superavond gehad! Hele bijzondere ervaring om in zo´n exclusieve club setting op comfortabele bedden met kussens te eten.

Bediening was supervriendelijk. We hadden nogal wat speciale wensen voor de gerechten en die werden heel goed opgelost. Ik had een beetje het vooroordeel dat je een aangekeken zou worden van: ben jij wel cool genoeg voor de supperclub? Maar zo was het helemaal niet. Hele relaxte sfeer. Romantisch zelfs.

Het eten was zeer smaakvol bereid, hoewel vooral het hoofdgerecht niet iets bijzonders was. Simpele ingredienten, maar dit is niet per se iets negatiefs. Het was erg lekker.

De muziek was heerlijk en werd bijna ongemerkt opgebouwd in volume en beat. Het was dat we weer moesten werken de volgende dag, maar anders waren we graag nog langer gebleven om te dansen en van de muziek te genieten.

Ook nog een stijlvol optreden gehad tussen hoofdgerecht en dessert.

Jammer was dat je eerst een uur in de bar werd gezet waar je, als je wou, een drankje kon nemen. Dit had voor ons niet gehoeven. Het was ook geen mooie ruimte (we hoorden later echter dat deze ruimte helemaal wordt verbouwd binnenkort). We hadden voor half 8 gereserveerd en hadden gewoon honger. Geen behoefte aan een drankje. Dus we waren blij toen we rond kwart voor 9 ons voorgerecht kregen. Maar toen we eenmaal op ons bed lagen waren was de misser van het eerste uur vergeven en de rest van de avond maakte dat ruimschoots goed!

We hebben een heerlijke avond gehad en komen nog wel een keer terug in de supperclub!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 28/08/2012

Nice atmosphere: party on Monday is refreshing!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Monday 07/05/2012

Het menu wat geserveerd werd was prima voor de kinderen, maar de volwassen kregen hetzelfde, het hoofdgerecht bestond uit een klein bakje patat en 2 stukjes kibbeling en daar was ik helemaal niet tevreden over. Dit ook kenbaar gemaakt en het probleem is naar tevredenheid opgelost. Hoop dat ze de volgende keer rekening houden zowel met de kinderen als met de volwassenen. Uiteraard was dit de eerste restaurantweek met kids en zullen de restaurants hier ook aan moeten wennen.

Sandra van Beek
Food
Service
Atmosphere
Saturday 05/05/2012

Wat een leuk initiatief. Gewelidig lekker gegeten! Zo attent en mooi was het eten verzorgd! super leuk voor de kids en de ouders. We hopen dat jullie volgend jaar weer meedoen en tot snel

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Saturday 05/05/2012

Leuk en verrassend was het om met je kinderen bij de Supperclub liggend te dineren. De koks hadden hun best gedaan en verrasten ons met een tulp in het eten. Heel goed weggebleven van patat met appelmoes en het dessert was om niet snel te vergeten. Aardbeien dopen in chocolade, versieren en smullen maar. En echt noemenswaardig was de bijzonder relaxte bediening die plezier beleefde aan de aanwezigheid van kinderen. Er werden zelfs rondjes gedraaid met de allerkleinsten. Bijzonder in een nachtclub waar nooit iemand onder de 18 komt. Wij hadden een gedenkwaardige avond.

Marjanne Mulder
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 02/05/2012

Super leuk om daar een keertje met de kinderen te eten!!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 02/05/2012

Van het hoofdgerecht hadden we, zeker na het lekkere voorgerecht, meer verwacht. Maar afgezien daarvan hebben we een heerlijk ontspannen avond met de kids gehad.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 29/04/2012

ik vond het jammer dat de ouders hetzelfde menu kregen als de kinderen maar de sfeer was erg goed.

Erykah Schelee
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 13/03/2012

Het driegangen menu wat wij kregen was heerlijk! De heerlijke groene saus die geserveert werd bij het voorgerecht met zalm was een uitstekende combinatie. Bij het hoofdgerecht was het vlees heerlijk mals! Op het bordje van het nagerecht lagen 3 verschillende dingen. Deze 3 waren een perfecte combinatie.

De service was goed!! Het meisje dat boven bediende was erg vriendelijk en leuk! Oprecht geinteresseerd in ons. Erg leuk dat we een kaartje kregen om te versturen naar bekenden! Enig minpuntje was het wachten op het eten.. Dat duurde vrij lang. Voor ons maakte het zoveel uit aangezien wij rookten maar voor mensen die dat niet doen kan ik me voorstellen dat het wat langer duurde.

De sfeer was helemaal super!! De loungebanken in combinatie met het licht en het scherm waarop een soort video vertoont werd was mooi! Een echte sfeermaker. Daarnaast was het erg leuk dat er een buikdanseres kwam en de dj draaide goede muziek.

Kortom.. Ik en mn vriendin hebben op donderdagavond een super leuke gezellige avond gehad bij de Supperclub! Absoluut voor herhaling vatbaar!!

Lynn Hensbergen
Food
Service
Atmosphere
Monday 12/03/2012

heel erg leuk, een kleine show erbij dat maakte het compleet.
het eten is heel goed, een smaaksensatie.

INGRID GEUTSKENS
Food
Service
Atmosphere
Monday 12/03/2012

Brilliant ambiance with mediocre food.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Sunday 11/03/2012

De houding van het personeel is een so ninethies. Zelfs met een servicegerichte en klantvriendelijke instelling kan the Supperclub evengoed een one- in- his- kind-club zijn.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Saturday 10/03/2012

Vrolijk en enthousiast ontvangst, ondanks drukte toch super goede service. Aardig, behulpzaam, snel. Alle gerechten waren weer van topniveau (zoals de 14 uur in de oven gegaarde super malse sukade) met natuurlijk een aantal smaak verrassingen in de menu's. Rond en na het dessert om 22:30 ging iedereen beneden en op de bedden een dansje doen. Ongeacht leeftijd en soort publiek. Super leuke sfeer. Was top!

Jolien Huizinga
Food
Service
Atmosphere
Friday 09/03/2012

Wat een hoop poespas en poeha om weinig!

Het restaurant was niet klaar voor ontvangst van de gasten. deze werden de kelder ingeloo(d)sd. de act van de avond was van een zodanig bedroevend niveau dat het aandoenlijk aandeed en daardoor bijna weer vermakelijk werd. Het eten liet erg lang op zich wachten en porties waren zeer klein. De smaak van het voor- en het hoofdgerecht was niet top maar okay. Het dessert was vies. En dat vonden meerdere gasten!

Wij hadden nog honger en zijn elders op zoek gegaan naar wel een goed dessert!

Echt een gemiste kans voor de Supperclub om op deze wijze mee te doen aan de restaurantweek.

Ik ga hier niet terugkeren.

Floris slaghek
Food
Service
Atmosphere
Friday 09/03/2012

Fantastic 3 course menu!!! Enjoyed big time!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Friday 09/03/2012

Lekker gegeten bij supperclub, helaas konden we het toetje niet proeven, omdat we wegmoesten. Houd rekening met een lange tijd tussen het serveren, maar door de sfeer en de muziek, maakt dat niet zoveel uit.
Prachtige tent, wel iets te druk, dus je zit letterlijk tegen je buurman(vrouw) aan, voor een eerste date een aanrader, intiem.
We gingen voor de restaurantweek, omdat het normaal te duur is, maar was zeker voor herhaling vatbaar.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Thursday 08/03/2012

Supperclub hoef van mij nooit meer mee te doen met de restaurantweek. Eten was echt beneden het niveau, alleen het voorgerecht was een 6 waard. Behalve als je naast mensen zit met stinkvoeten, dan weet je niet eens wat je eet. Het idee is leuk: met z'n allen op een bed met veel kussens loungen, lekker (NOT) knus op elkaar. Volgens mij doet Supperclub ook niet aan cleaning service want we zagen veel vlekken op de kussens en matrassen. Met zo'n vieze omgeving zit je al niet meer comfortabel. De wc's werden aangeduid met Hetero, gemengde toiletten dus, ook weer leuk idee als ze het schoonhouden. Want het stonk en je zie overal pisvlekken. Over de service is het helemaal dramatisch, of je wordt genegeerd of je wordt overdreven geholpen met een acteeract. Ik en mijn vriendinnen wisten niet hoe snel we weg moesten en gingen na ons vieze toetje. Jammer Supperclub!!! Ik heb nog nooit zoveel negatieve punten kunnen ontdekken bij een restaurant/club.

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Thursday 08/03/2012

Gisteren wederom een heerlijke avond bij de Supperclub gehad. De gerechten waren zalig (vooral de zalm en pompoensoep!) en werden door een leuke en snelle dame opgediend. De DJ draaide lekker en nadat de laatste gang was genuttigd werd het loungen in de vele kussens omgeruild voor een dansje, wat deze avond helemaal compleet maakte.
Thnx Supperclub!

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 07/03/2012

The food is delicious, the service is great and the ambience also. We liked it a lot, but, we found that the food was not enough, we were 3 people, and two left hungry.

Matilde Touray
Food
Service
Atmosphere
Friday 07/10/2011

Marcus de Greef
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 04/10/2011

Het was vooral gezellig door mijn tafel(bed..)genoten. Het was jammer dat het niet zo spectaculair was. Er was 1 korte act en het filmpje wat je zag op de muur was ook na 50 keer niet interessant meer. Het eten was oke maar niet bijzonder. Even leuk was het eten met je handen, maar dit was dan ook het meest bijzondere.. Al met al prikkelde het dus niet. Ik vond de setting zelfs een beetje goedkoop, vooral nadat je alles op internet zo shiny en trendy ziet. De bediening was heel vriendelijk, zeker een plus. Ik ben blij dat ik hier in de restaurantweek naartoe ben gegaan, meer zou ik namelijk echt nooit hebben willen betaald!

froukje pera
Food
Service
Atmosphere
Tuesday 04/10/2011

Het eten was lekker maar niet fantastisch. De service was zeer goed en efficient geregeld. De sfeer is natuurlijk waarvoor je naar de supperclub gaat en dat was heel gezellig ook al lag ik bijna tegen mijn buurvrouw aan.

Denise Stelling
Food
Service
Atmosphere
Monday 03/10/2011

fluitend!! werden we aan tafel gesommeerd- later op de avond nog een keer fluitend om aandacht gevraagd voor de zangeres. Dit is ronduit respectloos en totaal niet cool! Was er lange tijd niet geweest- de sfeer is apart; doch merk je aan een aantal zaken( smerige wc, naar riool ruikende bar en slecht personeel) dat de supperclub over zijn piek heen is. Jammer...ondanks het smakelijke voorgerecht en de leuke zangeres was dit een laatste keer bij de SC!

F Miolee
Food
Service
Atmosphere
Monday 03/10/2011

Kleine porties, smaakloos en geen variatie in de menu's. Een keer eerder op de supperclub boot geweest en nagenoeg exact dezelfde gerechten gekregen! Zit te dicht op elkaars lip en bediening was rommelig en slecht, je moest telkens zelf om drinken vragen. Toilet en rookruimte ineen, was smerig!

C P
Food
Service
Atmosphere
Monday 03/10/2011

C P
Food
Service
Atmosphere
Monday 03/10/2011

Wij hadden wel iets anders verwacht van de Supperclub. Om half 8 hadden wij gereserveerd. Eenmaal binnen moesten wij naar een soort van kelder om een drankje te nuttigen. Om kwart over 8 werden wij opgehaald naar de dinerzaal en om 9 uur kregen we pas het eerste gerecht.
Gevolg was dat beide buren van ons opstonden en de zaal uitliepen!!!
Wij besloten te blijven, om te zien waar deze avond naar toe zou leiden.
De bediening was zeer chaotisch en rommelig!! Er werd heftig heen en weer gerend, wat er nou precies aan de hand was??
Na onze insteek was de avond toch echt bedoeld om te loungen, wat toch een vorm naar relaxen is. Door het zeer haastige zenuwachtige heen en weer geren van de bediening was er weinig sprake van loungen!!
Voor een restaurant wat erg bezig is met styling hadden wij meer van de styling van de bediening verwacht. Het personeel liep allemaal anders gekleed rond,totaal niet op elkaar afgestemd, waardoor de indruk van de bediening nog rommeliger werd.
Het eten werd tegelijk klaar gezet op de bar, waar dan een man of 5 omheen stonden te draaien of te overdreven bezig waren met het bestek op poetsen. Dat gedraai om het eten heen, maakt het voor ons niet echt smakelijk!! Ook het serveren van het eten op de bar naar de boven verdieping vonden wij een vreemde gewaarwording.
Het eten zelf ging wel, was niet echt iets bijzonders, maar het smaakte goed.
Voor ons is de Supperclub helaas geen tweede bezoek waard.

Femke ter Smitte
Food
Service
Atmosphere
Sunday 02/10/2011

De wachttijd is nu korter, het geheel is veel minder gedateerd, de porties zijn wat ruimer, het voorgerecht was zonder meer lekker en de parelhoen was erg mals! Wij hadden zicht op de keuken: wow, wat een gebuffel door het keukenpersoneel! De zangeres zong práchtig maar helaas kregen wij haar naam niet te horen. De vriendin die mee was, heeft een topavond gehad!

Gisèle Roos
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

Supperclub is wat mij betreft niet restaurantweek waardig. Inloop was om 19.30, tot ongeveer 20.10 uur gewacht in de zaal beneden alvorens we naar restaurantgedeelte konden. Rond 21.15 uur werd het voorgerecht geserveerd, hoofdgerecht omstreeks 22.15 en nagerecht (in plastic bakje met deksel...) rond 22.45. Veel te lang wachten, eten was zeer matig qua smaak, act was ook extreem vaag. Supperclub is apart dat weet k maar ik vond deze avond stijlloos. Jammer!

Jennecke Stradmeijer
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

Goed gegeten. Een heel leuke en vooral aparte sfeer.

Hans Huising
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

Anonymous
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

We voelden ons niet serieus genomen door Supperclub. We waren een massa die gevoederd moest worden. Er was duidelijk het idee dat het niet uitmaakt wat je de gasten van de restaurantweek voorschotelt. Impressie: gerookte zalm op sla, kippenbout en stukje suikerbrood.

carlijn van der walle
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

Hele leuke sfeer, om half8 moesten wij aanwezig zijn en pas om half9 mochten wij aan tafel wat ik een te lange wachttijd vond. Het eten liet ook op zich wachten. De sfeer is heel leuk maar je kan er niet echt lekker eten wat toch jammer is.

Chantal Henderiks
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

Verschrikkelijk. Wat ooit een ervaring was, is nu niets minder dan een lange tijd wachten.

Meer dan een 40 min. wachten bij de bar ("We wachten totdat alle gasten er zijn") en eenmaal in de eetruimte wordt er een act opgevoerd alsof het heel ingewikkeld is om iedereen een tafel te geven, die natuurlijk gevolgd wordt door nog een ronde drinkbestellingen. Het keukenpersoneel stond al die tijd zonder te bewegen het geheel te bekijken.

Toen deze grap lang genoeg had geduurd, hebben we de rekening gevraagd en zijn we niet verder gekomen dan vier glazen wijn van €18,-

Het is dat Diningcity niet toestaat om een lagere score dan een drie te geven.

Dennis P
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

Een bijzondere ervaring om te eten bij supperclub, het is een mooie ruimte. Je zit heerlijk op de loungebanken. Persoonlijk vind ik dat er eigenlijk niet meer dan 2 mensen een tafel mogen reserveren want dan wordt het allemaal wat krap. En zitten de mensen bijna op je schoot. Het eten was echt heerlijk, goed bereid, goed gekruid! Het nagerecht was heerlijk, maar de opdiening vond ik een beetje vreemd, werd geserveerd in een kartonnen hamburger bakje met een plastic vorkje. Dit had ik niet verwacht van zo'n luxe tent. De dj draaide heerlijk en de zangeres die 3 nummers tussen het publiek deed was ook top! Bediending is vriendelijke personeel, maar ik vond dat er weinig persoonlijk contact is met de klanten. Ik was voor het eerst in supperclub, dus ik kan dan ook niet zeggen of dit altijd zo gaat.
Maar voor iedereen die er nog niet is geweest, ik zeg sowieso een keer heen gaan!

K W
Food
Service
Atmosphere
Friday 30/09/2011

I was apalled by the service and the amount of time it took to actually serve food. It took 1.5hrs before the food was served.

S K
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 28/09/2011

Een pornografische buikspreekpop? Eten duurde veel te lang!!! Na 1,5 uur tussen het voor en hoofdgerecht te hebben gewacht was het eten ook nou niet echt om een huis over te schrijven. Droge kip/kalkoen daar zijn we nog steeds niet uit wat het nu was.
Ziet er allemaal leuk uit maar nooit meer.

Larissa Wolfrat
Food
Service
Atmosphere
Friday 17/06/2011

We had an awful night at the Supperclub. The actual room has no style, it's like a square box with some dodgy lighting. The wait staff were dreadful - it was a 'surprise menu', which for them seemed to mean that they could throw plates of food at us and not tell us what we were eating. We left still hungry, yet paid quite a large bill! I am still in shock that this 'restaurant' does any business. I would advise everyone to avoid, it really is NOT worth it!

Viv
Food
Service
Atmosphere
Sunday 03/04/2011

I think Supperclub in Amsterdam have had its best time. 70 euros (excl drinks) per person for dinner menu and not even free tap water to go with the wine. We have heard about the entertainment during dinner but did not see more than a few minutes of it. Also did they "accidently" add 30 euros to our bill that they could not explain. I would not recommend you going here unless you want to spend your money in a place that seems organised to make the most money possible from their guests, and a cranky and snotty staff.

Sylvia schultz
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 30/03/2011

Supperclub!!!! Een trendy hotspot in Amsterdam. Wat ben ik blij dat Amsterdam het niet alleen van deze hotspot moet hebben. De ontvangst was matig en de entree erg smerig (het stonk er vreselijk).
Beneden onze jassen opgehangen. Toilet is gescheiden in rokers en niet-rokers!!!!!! En heel smerig mannen en vrouwen maken van 1 ruimte gebruik. De loungebanken waar we op lagen waren ook erg smerig. Voorgerecht werd in een hondenbak (ja echt waar) geserveerd en moest je met je handen eten, je kreeg wel een plastic handschoen om te eten. Hoofdgerecht werd eindelijk om 22 uur geserveerd, erg klein. Nagerecht was voor ons een zak vlaamse friet op het Damrak. Ben ook erg benieuwd waar de nooduitgang was, kon alleen de voordeur vinden. We zijn een ervaring rijker, voor ons geen Supperclub meer.

Wendy Oudt
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 23/03/2011

emily berkley
Food
Service
Atmosphere
Monday 21/03/2011

Intereresting as one time experience- great music, interesting atmosphere, average food, slow service.

maria templin
Food
Service
Atmosphere
Monday 21/03/2011

Het was er ijskoud toen we binnen kwamen.
Het personeel leek meer aandacht voor elkaar te hebben dan voor de aanwezige gasten.
Over priced wine list en een magere prestatie v/h geserveerde eten met als hoogte punt een halve kartonnen beker met iets wat op een milkshake moest lijken.
Dit was absoluut ons laatste bezoek aan de Supperclub!
Ik denk dat het management zich eens flink achter de oren moet gaan krabben!

Ger W
Food
Service
Atmosphere
Monday 21/03/2011

At this restaurant one can enjoy excellent cuisine, service and atmosphere, but most of all Supperclub is an EXPERIENCE! Everything put together let to an incredible night ;) Thank you!

Tanya Miteva
Food
Service
Atmosphere
Monday 21/03/2011

Myrthe Braam
Food
Service
Atmosphere
Monday 21/03/2011

top, blijft altijd weer een verademing in deze unieke entourage te zijn.
Uniek personeel, waanzinnige muziek en heerlijk eten

erik veen
Food
Service
Atmosphere
Sunday 20/03/2011

De sfeer en de aankleding is uniek, en daar kwamen we voor. Bediening was top; snel, efficient, vrolijk en charmant. De menselijke keten die de borden van de keuken via iemand die stond op de bar naar de volgende persoon boven op de galerij werd doorgegeven was een leuke show om naar te kijken. Wel druk, maar dat was te verwachten in de restaurantweek. Eten was erg goed en lekker, maar inderdaad niet veel.

Maureen Rijkers
Food
Service
Atmosphere
Saturday 19/03/2011

Vergane glorie? Bij aankomst wachten in een rij om naar binnen te gaan. Bij binnenkomst, jassen weghangen in een verschikkelijke toiletlucht. Het loungen en dineren is leuk echter niet als je de hele avond tegen een vieze trap zit te kijken. Na lang wachten kregen we eindlijk het voorgerecht... blijkt achteraf dat alle gerechten tegelijk geserveerd werden... waarom dan reserveren met een tijd? Eten was ver beneden maat, jammer dat alle gerechten simpelweg smaakloos waren en de porties te klein als je maar drie gangen krijgt. het voorgerecht was nog wel te eten, het hoofdgerechtje was vis terwijl mijn tafelgenoot had aangegeven liever geen vis te willen!! Het dessert was zo slecht dat ik het heb laten staan. Het zal wel 'hip' zijn om in een kartonnen snackbarbeker een soort mikshake met stukjes te serveren die volledig gesmolten is. Dit was voor mij het slechtste dessert ooit. Anyway...aan het eind van de avond had ik nog trek en heb heerlijk genoten van wat fastfood. Het enige positieve van deze avond is de DJ. Wel vreemd als je een avond gaat uit eten. Sorry Supperclub... het wordt echt tijd voor een andere aanpak.

Arti nokhai
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

the second dish had no taste.
we were sitting upstairs so we couldn't see the singer downstairs ( 2 songs only)
nice atmosphere but we expected something more in general

chrysti papadema
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

Te gek concept , leuke ambiance voor de kwaliteit van het eten moet je niet gaan

J Dalen
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

Te gek concept , leuke ambiance voor de kwaliteit van het eten moet je niet gaan

J Dalen
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

Eten was heerlijk voor de prijs van restaurantweek. Weliswaar kleine porties. Normaliter is de Supperclub veel duurder waardoor nu een mooie gelegenheid om de Supperclub te bezoeken voor een interessant tarief. Eten was niet dermate bijzonder dat ik er meer voor wil betalen. Sfeer was anders dan in de reguliere restaurants en dat is dan ook volgens verwachting. Wat mij betreft hadden ze door de bediening te kleden volgens een bepaald thema er meer show en een nog bijzonderder tintje van mogen maken. Daarbij mag het bedienend personeel wat alerter en servicegerichter zijn om de kwaliteit, uitstraling en (dus omzet ) vd Supperclub te vergroten.

Heidi H.
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

Hoeveel mensen kan je bovenop elkaar proppen ? Dat is een beetje het motto van de supperclub tijdens de restaurantweek. Eten was op zich lekker, maar je moet van te voren wel een bodempje leggen, want anders ga je wel met een hongerig gevoel naar huis. Het toetje in een soort mac. donalds beker had wat mij betreft gewoon in een bakje of glas gemogen. Muziek en optreden tussendoor was leuk.

anja robertus
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

Nice atmosphere, good service, starter and desert were good, main course could have been better.

Frank van der Sluijs
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

Silvia Laurensia
Food
Service
Atmosphere
Friday 18/03/2011

Silvia Laurensia
Food
Service
Atmosphere
Thursday 17/03/2011

Sfeer is fantastisch, maar voor iets anders hoef je ook niet naar de Supperclub te gaan.
Het is een beetje lounchen en chillen, veel wijn drinken en weinig eten. Je moet geduld hebben en geen honger hebben als je er heen gaat, want tussen iedere gang zit minimaal een uur. We moesten er half 8 zijn, maar kregen onze hondenbak met sla wat we met onze handen moesten eten (het voorgerecht) pas na een uur! We kregen wel een handschoen erbij zodat je geen vieze vingers kreeg. Best grappig, maar wel bijzonder. Moet je dus van houden.
Eten was echt bar slecht. Het toetje was een slechte yoghurt met vruchtjes. Dit was slechte reclame en ik zal er nooit meer heen gaan om te dineren.

daphne de vries
Food
Service
Atmosphere
Thursday 17/03/2011

Om te beginnen wil ik zeggen dat ik voor het eten kwam. Op dat punt ben ik zeer teleurgesteld! Als het niet te lang wachten was (minimaal een uur tussen de verschillende gangen), dan was het wel het smakeloze eten.

Het concept is wel uniek. We hadden het gevoel dat we even weg waren in een of andere club in een grote internationale stad.

Helaas woog de teleurstelling van het eten te zwaar mee om nog positief erover te kijken.

Enige pluspunt was onze ober! Vrolijke, charmante man. Die een dolletje maakt met zijn gasten. Zijn entertainment gehalte was duidelijk te merken. Dit is dan ook de enige reden waarom wij een tip te geven. Voor de rest vond ik het niet waar voor mijn geld.

Jammer!

Larry Kraus
Food
Service
Atmosphere
Thursday 17/03/2011

Naar de Supperclub ga je voor de experience, niet voor het eten. Zeer kleine hoeveelheden die ook niet bijzonder smaken...

D IJ
Food
Service
Atmosphere
Thursday 17/03/2011

The dessert made the evening. I did not understand the starter, it felt like eating dog food. And why the plastic gloves??! The main course was fine, nothing to complain. The dessert was excellent, well done. But why in a carton tacky cup?? Bad choice...

Service was good, considering the pressure of serving everyone at the same time. Well done team.

Atmosphere was very good, but it just not my cup of tea.
A smoking area in the men's room?! The goal of originality and trend cannot be realized when there is a guy pissing next to you.... It just doesn't work.

Philippine Wouters
Food
Service
Atmosphere
Thursday 17/03/2011

Vriendelijk personeel, bijzondere sfeer...eten matig...maar misschien was het een speciaal restaurantweek menu'tje?
Heb zelf niet liggend kunnen eten omdat al die plekken al vol waren. Het lijkt me ook lastig om liggend te eten eigenlijk. Maar het blijft een leuk idee.

E. Albering
Food
Service
Atmosphere
Thursday 17/03/2011

mirjam van kuilenburg
Food
Service
Atmosphere
Thursday 17/03/2011

Leuke avond gehad in de Supperclub. Het eten was prima, niet geweldig...maar de bediening en sfeer maakten een hoop goed. De muziek is erg aanwezig; daar moet je van houden. Maar het blijft een leuk concept en een bijzondere avond uit.

Au3 Toren
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

Leuk om eens bij de Supperclub te eten. Wij vonden eten erg lekker en vooral de muziek was erg goed voor de sfeer.
Het enige nadeel is de penetrante geur bij de ontvangst beneden in de bar

Geert Ronduite
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

Penetrante urinelucht in de barruimte. Als je de eetzaal binnenkomt is die urinelucht nog lichtjes aanwezig. Lange wachttijd voor minieme porties. Raar om het voorgerecht met 1 handschoen te eten. Geef dan desnoods stokjes. Dán ga je met de tijd mee! 15 Jaar geleden was het hip en hot zoals het personeel erbij loopt een zeer kort optreden van een ballerina. Anno 2011 is het zwáár gedateerd en wordt het haast een zielige vertoning!

Gisèle Roos
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

The idea of the restaurant interier is something extra oridinary! I have never seen it before. I like this original idea! Music provided by DJ also was great, remind me good night club. Just one minus I can highligh it is long time between courses but maybe this is due to restaurant week and special type of service. Also it could be good point to add more airconditioning when there are a lot of people inside. All other things is good! And note for ladies: it is better to wear trousers! :-)

Elena Veklenko
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

ik vond het een hele slechte avond.
We hadden om half 8 gereserveerd, moesten toen in een hal wachten en werden toen ruim een half uur later naar het eetgedeelte geleid.
daar moetsen we op kussen zitten, dat ik niet erg maar als je met zn 3 bent dan kunnen er maar 2 tegen een rugleuning en nr 3 moet dus de hele avond rechtop zitten tegen niets aan.
En in het midden gedeelte waren allemaal lege tafels.
Vervolgen kregen we om half 9 een latex handschoen(handig als je allergisch bent)
waarmee we uit een hondenbak bieten salade moesten eten.
Ruim een uur later kregen we het hoofdgerecht, en in de tussentijd hing het personeel wat rond op een bar en gooide uit verveling servetten naar elkaar toe.
Hoofdgerecht was redelijk niet super eten.
Toen kwam er iets van entertainment maar weer een uur wachten op het nagerecht, ik was er al goed klaar mee.
En dat bleek een soort milkshake met vruchtjes uit blik. misschien moesten ze een uur wachten tot het ijs gesmolten was maar al met al vond ik het erg slecht en ga er niet meer heen. bovendien ging ik met honger naar huis

krista winkler
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

Laura dus
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

Ik moet helaas stellen dat het bezoek aan de Supperclub mij niet heeft gebracht wat ik ervan heb gehoopt. Omdat er 3 gerechtjes werden geserveerd over een tijd van ruim 3 uur, vanaf 20.00 hebben mijn tafelgenoten en ikzelf echt honger gehad. Ik denk dat men de gewoonlijke 5 gangen terug heeft gebracht naar 3, maar de portie grootte gelijk heeft gelaten. Dat was niet goed genoeg. De show en de muziek lieten in kwaliteit (show) en lawaai (muziek) geen compensatie voor bovenstaande. Dure wijnen omlijsten het geheel waardoor er een ongemakkelijke sfeer is ontstaan. Jammer.

Dirk Vos
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

Het menu en tijdschema was volledig aangepast voor de restaurant week. De reservering was om 19.30 en het serveren begon pas om 20.30!
Het eten was te weinig. De naastgelegen gasten klaagden tevens over de kwantiteit die zelfs onze spekjes we bij het dessert kregen, op hadden gegeten. Het hoofdgerecht bestond uit diepvries vis (en meer niet) met als toetje een fastfood beker met een klodder yoghurt vemengd met blik fruit. We zijn na het eten nog om de hoek een shoarma broodje gaan halen.
Sfeer en service is prima, dus als je niet om het eten geeft, dan is dit een prima keus. Let alleen op je sokjes en hoop dat je buurman geen zweet voeten heeft, want schoenen uit policy.

Super honger
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

Het was iets, minder gezellig dan de vorige keer maar voor de rest was het prima.

Celeste Burleson
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 16/03/2011

Nooit meer! Na het controleren van onze reservering werden we naar een soort kelder gestuurd. Deze stonk een beetje muf en was aangekleed alsof jezelf thuis een bar/disco zo zou indelen...met ouwe rommel en discoballen. Toen kwam het startschot om naar het eetgedeelte te gaan. Ik hoopte dat dat er beter uitzag....like NOT! Je hebt 2 verdiepingen met langs de muur een lange strook met lakens en kussens. Iedereen zat naast elkaar gepropt. Gelukkig waren we niet met zn vieren anders hadden er twee personen op het rand van het bed (ja ik noem het maar een bed) moeten zitten, deze zaten de hele avond gedraaid, ik hoorde hier en daar ook veel gemopper. Half 8 waren we aangekomen en om half 10 kwam het voorgerecht geserveerd in een hondenvoerbak, dit was gewoon een salade met hier en daar een bietje en komkommer. Niks bijzonders. Deze moest je dan met een blauwe latex handschoen eten...heb ik dus niet gedaan. Na weer een half uur verder kwam het hoofdgerecht, dit was vis met couscous. Het vis was goed bereid, maar in twee happen weg!! Toen zijn wij maar weggaan, want ik had geen zin om te wachten op het dessert.

Verder vond ik het er erg vies, er zaten vlekken op het laken waar wij op zaten. Ik ging naar de wc en de hendel plakte aan mijn handen, de bril wil je niet weten. Het was een unisex wc dus je liep langs de plassende mannen. Waar ik overigens een van de medewerkers zag plassen en daarna weg zag gaan zonder zijn handen te wassen. brrr..... Ik ben blij dat ik de keuken niet heb gezien.

Maar goed, ik heb het een keer gezien en doe dit dus nooit meer.

Thuis nog een broodje gegeten op mijn heerlijke schone bankstel.

Marescha Holtkamp
Food
Service
Atmosphere
Monday 14/02/2011

Het eten was lekker, de sfeer was goed, wel heel rustig op zondagavond, jammer!
Mooie trendy omgeving... Enige minpuntje: er was die avond een act, die sloeg werkelijk helemaal nergens op... die had wat mij betreft achterwege mogen blijven. Verder top en voor herhaling vatbaar!

Carmela Wals
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 02/02/2011

Het eten was lekker de sfeer was oke al was het wel een beetje vergane glorie het personeel stond met hun schoenen op de bar het eten naar boven aan te geven aangezien op diezelfde bar het eten geserveerd werd vonden wij dat absoluut niet kunnen een informele sfeer is leuk maar je kan ook overdrijven.
al met al leuk voor een keertje maar ik hoef niet nog een keer terug.

Linda Bebelaar
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 02/02/2011

sfeer is goed als je houdt van heel relaxed!
Service was prima.
Eten was lekker maar niet heel erg bijzonder.

Nadia Clemens
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 02/02/2011

We vonden het niet de moeite waard om er nog een keer te gaan eten. Voor het voorgerecht kreeg je blauwe plastic handschoenen. En de bedoeling was dat je je voorgerecht hiermee ging eten. Het voorgerecht zat in zo'n ijzer bakje, die je ook in het ziekenhuis krijgt. Het was in de keuken zo donker dat je je afvraagt hoe ze de gerechten kunnen bereiden. Het mannelijke personeel loopt op hoge hakken en terwijl ik zat te eten zat ik naar de helft van zijn ontblote kont te kijken inclusief string. Er wordt ook op de tafel gestaan waar het eten wordt voorbereidt. Niet echt hygienisch. Verder als je iets wilt drinken moet je er naar vragen, want niemand die op je let. Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar het mag wel duidelijk zijn.

L F
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 02/02/2011

We enjoyed our 3-course dinner at Supperclub. The place is amazing, the service was attentive as well. The whole concept of the place is special and unique. The food was very tasty and original. It was a new experience of dining in the way that they have theme dinners. This time, the starter was served in an orthodontic ball which we had to eat with gloves...so original. We will definitely go back again...

Zorica Petkova
Food
Service
Atmosphere
Monday 31/01/2011

Hebben in een gezellige ambiance gegeten en gelegen op de loungebanken met de service was het ook goed gesteld alleen het eten stelde niet veel voor.Karig stukje vlees of vis de groente was slap en de 3 aardappeltjes waren verbrand,

martijn van mal
Food
Service
Atmosphere
Monday 31/01/2011

Het was een super gezellig avond. Vooral dat liggend eten was zeer ontspannen. Dit is zeker 100% lounge.

Francisco Martinez Parra
Food
Service
Atmosphere
Monday 31/01/2011

Leuke sfeer, eten niet bijzonder maar voldoende.
Sfeer is heel goed. We hebben een hele fijne avond gehad.

Maarten -
Food
Service
Atmosphere
Monday 31/01/2011

Eten was echt niet goed, maar dat las ik later ook op de recenties.
Gelukkig was de entourage heel erg leuk dus dat vergoedde veel

Koen Derks
Food
Service
Atmosphere
Monday 31/01/2011

Lekkere gekke tent met goede muziek. Eten was top, je ligt te eten, anders dan in andere tenten. Het enige wat ik jammer vond is dat er binnen waar je je jas kunt afgeven (tegen betaling!) VEEL wordt gerookt waardoor je jas en sjaal enorm stinken. Echt jammer! Verder tevreden.

Mandy Kramer
Food
Service
Atmosphere
Sunday 30/01/2011

een heel concept, was beter gevallen als dit eerst uitgelegd zou zijn, hetzij bij binnenkomst hetzij dmv een info boekje ofzo over het concept en verhaal van de supperclub op tafel. Nu lang wachten zonder geholpen te worden. Na een half uur eindelijk een drankje kunnen bestellen. Eten was verder prima, niet veel, wel lekker. Sfeer is fijn, alhoewel je wel heel dicht op je onbekende buurman zit. 1 tafel minder per rij zou schelen. Verder erg storend (onbeschoft) dat de bediening in het spaans opmerkingen maakt over de gasten. Ik zal vast niet de enige zijn die dit verstaat, heb mijn mond gehouden, maar de toon was voor mij toen al gezet. Een mooie zaak, hip, anders, apart, maar ga liever beneden dansen dan me te ergeren aan het gebrek aan service en de pedante houding boven.

Ellen
Food
Service
Atmosphere
Sunday 30/01/2011

Als je in de supperclub gaat eten, weet je dat je in een exentrieke club bent en niet in een alledaags restaurant dat je je voorgerecht in een hondebak krijgt, met handschoentje als bestek, daar moet je je dan ook niet druk over maken. Bovendien was het nog smakelijk ook! Het liggend eten wordt wel een ontbering als je met 4 personen bent, want 2 zullen het zonder enige (rug)leuning of kussen moeten doen. Dat houd je niet lang vol. Minpunt was beslist de bediening de heren heb meer aandacht voor hun eigen (nichterige) act, dan voor de gasten. Één persoon uit onze groep kreeg opvallend genoeg geen voorgerecht en daarop zijn beide heren van de bediening aangesproken, maar er volgde niets. Dat was wel ontluisterend een beetje bediening heeft zoiets toch ook in de gaten? Of anders regel je dat toch onmiddellijk? Het interesseert ze duidelijk totaal niet en dus dit voorgerecht maar laten zitten. De kwaliteit van het eten was prima en de prosseco was zoals te verwachten zwaar overpriced, maar toe maar... Is het niet het zware liggend eten dat je doet besluiten je avondje elders voort te zetten, dan is het wel de muziek waarvan het volume gaandeweg vol open gaat waardoor je elkaar (tijdens eten!) niet meer kan verstaan (110 db stelden wij vast!). Anyway, je bent hier wel een ervaring rijker!

Smullie!
Food
Service
Atmosphere
Saturday 29/01/2011

Supperclub was ok, het eten was verrassend.

Antony Toers Bijns
Food
Service
Atmosphere
Friday 28/01/2011

Wat een verschrikkelijke avond! Reserveer je 18.30, gaan pas om 19h de deuren open. Moet je 1 euro voor je jas betalen, word je vriendelijk, doch dringend gevraagd naar de kelder te gaan en te wachten tot je gehaald wordt. Nippend aan een niet te zuipen witte wijn van 4,50 ga je naar de wc... oftwel het rookhok... Ik wist dat het in een club was, dus wc mét wc-bril had ik niet verwacht.
Vervolgens werd een deel van de gasten naar boven gehaald, wij gingen om 20h maar eens kijken... We kwamen in de danshal van Supperclub, een steriele naar chloor ruikende hal wat 's nachts met een een goede beat een fantastische zaal is, maar om half hangend voor DEZE prijs op de te eng schone witte loungebanken je eten gedurende twee uur naar binnen te schuiven Het is niet mijn ding.
Vooral als het voorgerecht in een HONDENVOERBAK met een latex handschoen als bestek wordt geserveerd!!
Het eten zelf was goed, maar door de lucht (mijn vriendin kreeg last van haar ogen), het blauwe licht wat opeens aanging en niet meer uit en de liggende houding waarin je at, kwam het niet tot zijn recht jammer! Je moet je vooral niet afvragen wat er 's nachts in deze zaal met open keuken gebeurd...
Tenslotte de bediending zij waren Engels sprekend en humoristisch gastvrij, maar er hing een theatrale opgefokte sfeer, alsof de bediening niet alleen maar goed eten lustten... Het hoogtepunt en het besluit om GEEN FOOI te geven was toen onze wijnglazen ongevraagd werden bijgeschonken, hij niet reageerde op mijn 'neen', ik uit wanhoop maar zei dat ik er niet voor ga betalen en hij lachend en luchtkussend wegloopt... Hoe je je dan voelt als klant, half liggend, lang wachtend op je eten en de stoned worden van de chloorlucht, is hier niet te omschrijven...
Supperclub: Het kan door kleine veranderingen al beter... Probeer je naam hoog te houden en kies tussen restaurant en nachtclub Beide kan je niet aan.

Daphne P
Food
Service
Atmosphere
Friday 28/01/2011

Als het normaal niet zo duur was zou ik hier elke maand wel willen eten! Super sfeer, relaxte muziek en lekker eten.

Maarten de Wilde
Food
Service
Atmosphere
Thursday 27/01/2011

Ontzettende gezellige avond gehad met heerlijk eten.
Fantastische bediening en erg leuke sfeer!
Nog een heerlijke massage als toetje, genieten dus. We waren echt uit, zo relaxed.
Volgende keer komen we graag weer.

Karolijne Bol
Food
Service
Atmosphere
Thursday 27/01/2011

Lekker gegeten bij de Supperclub. Naar Supperclub ga je niet alleen voor het eten, maar voor de totale ervaring en die is helemaal top. Niet geschikt voor fantasieloze, saaie mensen.

anoniem anoniem
Food
Service
Atmosphere
Thursday 27/01/2011

supercoole omgeving, heerlijke muziek, goede sfeer echt een avond uit dat veel verder gaat dan "uit eten". Dus als je echt iets anders wilt, moet je absoluut naar de Supperclub gaan.

Isabelle
Food
Service
Atmosphere
Thursday 27/01/2011

Voor- en nagerecht was prima. Hoofdgerecht was aangebrand en totaal fantasieloos. Weinig smaakverrassing. Bediening is erg vriendelijk en Hetty probeert het haar gasten echt heel erg naar de zin te maken. Verder is deze club vergane glorie qua styling en het is oud en het stinkt vreselijk bij de toiletten. Conclusie: het mist aandacht

Erwin Tabbert
Food
Service
Atmosphere
Thursday 27/01/2011

Very nice food and evening as a whole, something a bit different from the rest of restaurants/clubs in Amsterdam.

A little minus for the fact that they don't serve coctails.

Pawel Kaniuk
Food
Service
Atmosphere
Thursday 27/01/2011

Supperclub is geen restaurant te noemen maar een club waar je heerlijk op een ongewone manier kan gaan eten en waar je op een bijzondere manier kan genieten van een stukje kunst. Moest wel wennen om met de hand eten waardoor de geitenkaas eigenlijk in het niet viel. Plastic handschoenen geven een nasmaak....niet echt plezierig

Paula Matulessy
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 26/01/2011

we liepen de ingang al mis, grote dichte deur, aanbellen, niet echt uitnodigend als je uiteten gaat. Bediening arrogant en zei niet veel, ook niet of het gesmaakt had. Het eten ronduit slecht, zelfs voor dat geld..zalmsalade was overgoten met azijn, sucadelapje lekker van smaak maar vooral veel vet en geen vlees in mn mond. dessert?? geen idee, aardbeiensiroop met een toefje slagroom, mierzoet. goedkoopste fles wijn 50 euro! Leuk misschien om wat te drinken maar eten nooit meer

linda
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 26/01/2011

We hebben een superlekkere leuke amusante avond gehad. Het eten was lekker en werd, zoals altijd, weer op een speciale manier geserveerd. Dit keer in een grote hondenvoerbak waar hè dan wel latex handschoentje bij kreeg (ipv bestek -)
Het liggend eten en de mensen en performance aanschouwen is heerlijk om zo de avond door te brengen.

Esther Meijer
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 26/01/2011

zeer leuke avond gehad, met lekker eten in een fantastische sfeer met act

anna hulshoff
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 26/01/2011

Het eten was duidelijk beter dan op de boot. Net als de sfeer overigens. Reden om nog eens terug te gaan!

Harm van Wijk
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 13/10/2010

Wij zijn op een dinsdagavond naar de supperclub geweest. Dit is dus niet aan te raden. Op hun site stond dat er een show werd gegeven, maar die show duurde uiteindelijk maar 5 minuten! Ook ik vond de wc stinken en de bedden zagen er niet heel schoon uit. Het eten daarentegen was erg goed van smaak. Ook de muziek was erg aangenaam. Ik had van het totaalplaatje alleen wel meer verwacht.

N Carrilho
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 01/09/2010

Het concept is leuk (liggend eten op bedden, trance muziek, grappige presentatie van gerechten), maar het is het allemaal net niet. Zo is het eten met een blauwe operatiehandschoen die ruikt en smaakt naar plastik niet echt lekker en het personeel doet op een vrij commerciële en mechanische wijze vriendelijk.
De lakens waarop je ligt zijn wat smoezelig, net als de toiletten waar alleen heteluchtdrogers hangen en geen handdoekapparaat (hete lucht vermenigvuldigt juist de bacterieen op je handen). De ventilatiebuizen en electriciteitsdraden die niet weggewerkt zijn in het plafond helpen de ambiance ook niet echt (maar misschien is dat expres?) De muziek was wel goed, maar de lichtshow herhaalde zich elke paar minuten en niemand nam de moeite om hier een langer of ander filmpje in te zetten. Verder zat je letterlijk heup tegen heup met je buren wat een opgepropt gevoel geeft (en bij de plekken op het balkon kijk je uit op een hek met gaas...). Het eten op zich was prima, maar niet bijzonder (aardappeltjes, vlees, groente).
Kortom, de gast ipv zichzelf centraal zetten zou de club veel goed doen.

Merel Bakker
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 01/09/2010

het gaat vooral om de ambiance. jammer dat er niet wat meer liefde in de gerechten zat en de bediening. vergane glorie. de dagen dat supperclub met trots zn concept presenteerde lijken helaas voorbij.

Esther van houdt
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/08/2010

Thank you.

Emi
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/08/2010

Heerlijk gegeten en goede entertainment!

Sabine Kreikamp
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/08/2010

Misschien waren de verwachtingen te hoog maar wij vonden het eten vrij fantasieloos. Van de week waren wij bij Nomads ook een onderdeel van de supperclub en daar hebben wij wel lekker gegeten, jammer. Wij zijn ook bij de Supperclub in San Francisco geweest en daar was het wel perfect, ik denk dat het iets met het buget te maken had. Wij waren dus niet tevreden.

R. Houten
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/08/2010

Amazing!!! Loved it!
You will have so much fun!

Ana Oliveira
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/08/2010

Erg lekker gegeten, goede sfeer, alleen jammer dat mensen direct naar het eten weggingen. Wij wlden best nog blijven zitten, sfeer muziek echt geweldig maar het stroomde leeg.. jammer

shellini kramer
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/08/2010

Het eten was goed. Alleen moeilijk te zien door het donkere ligt. En de entourage is fantastisch. Nadeel vond ik dat we erg dicht op onze buren zaten. Eigenlijk tegen ze aan.. Leuke show tussendoor.

Manon van Diemen
Food
Service
Atmosphere
Monday 30/08/2010

Leuk idee die banken en de aankleding. We voelden ons hier wel een nummer, persoonlijke service ontbrak door het tegelijk opdienen aan de hele tent. Smerige wc's.

M
Food
Service
Atmosphere
Sunday 29/08/2010

Hele leuke ervaring in de Supperclub. Leuk dat je de hele avond vermaakt werd. Goede sfeer en erg aardig personeel! Loved the Burlesque act!

Karin Beverwijk
Food
Service
Atmosphere
Saturday 28/08/2010

The food , except the dessert, was exceptional! Service was very good and the decor- outstanding! had a great evening!

Jurgita Dronina
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Ik verwachtte tijdens de restaurantweek niet al te veel van het eten, en dat was het dan ook niet: zalmtartaar met een paar blaadjes sla, een stukje vlees met wat groente als hoofdgerecht en als toetje 2 bolletjes ijs met amandelschaafsel. De sfeer in de Supperclub was wel weer top: nieuwe vrienden gemaakt omdat je er allemaal zo gezellig dicht bij elkaar ligt te loungen!

marike schinkel
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Het eten in de supperclub is niet slecht. Het is echter ook niet van een bijster hoog niveau. Men maakt voor alle gasten één menu klaar. De bereiding is dus massawerk en dat gaat vaak ten koste van de kwaliteit, temperatuur etc. Voorgerecht en nagerecht waren erg simpel te bereiden, geschikt voor grote groepen. Supperclub is wel een orgineel restaurant (club) waarbij de aankleding, muziek en sfeer uniek zijn. Als gast lig je op een soort bed met een tafeltje waarop je je glas kan zetten. Je eet verder van je schoot maar dat is goed te doen (met wat grapjes zolas dessert uit hondenbak). Tussendoor was er een optreden van een dame met veren en jaren '20 outfit. Aardig maar niet erg professioneel. De DJ begon met lounge music en naarmate de avond vorderde werd de muziek wat heftiger waarbij men probeerde de gasten te laten dansen. Personeel is erg pragmatisch ingesteld. Men ging met schoeisel op de bar staan (naast het eten) om de borden aan te geven voor de bovenverdiepingen. De dranken waren aan de prijzige kant. Al met al OK voor deze speciale prijs maar voor normaal tarief twijfel ik aan de prijs-prestatie.

Michiel t'Sas
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Daar aangekomen bleek mijn reservering niet op de lijst te staan, maar de gastvrouw bleef heel vriendelijk en we kregen een tafel in het midden, aangezien alle bedden reeds gereserveerd waren. Wel waren wij de eerst gegadigden als er een bed vrij zou komen. We mochten eerst beneden in de rode bar een drankje nuttigen en daarna kregen we inderdaad een bed in plaats van tafel.
De service was zeer goed. Je kunt zien dat het personeel het erg naar hun zin heeft en je wordt ook ontvangen alsof je naar een leuk feestje gaat, wat het eigenlijk ook is.
De act van de avond werd verzorgd door een prachtige vrouw. Ik zal niet verklappen wat voor act het was, voor degenen die het nog moeten ervaren.
Het muziek werd verzorgd door DJ Jurr, waar ik alle supperclub cd's van heb, dus daar was ik ook erg blij mee. Heel goed gedraaid! Jammer dat er geen nieuwe cd's worden geproduceerd, dit heb ik even met hem besproken. Gelukkig is hij nog te vinden op myspace, waar hij zijn muziek deelt.
Het eten was vrij simpel, maar mooi in balans. Wel een constante kwaliteit daar.
Goede lounge sfeer, je verliest besef van tijd als je daar lekker aan het "chillen" bent. Heerlijk, iedereen vrolijk, personeel die iedereen vermaakt en het met een brede lach doet. Wederom een ontspannen feestelijk avondje uit. Hier moet je naartoe voor goede muziek, sfeer, service en het eten mag er ook wezen!

Janice Tsang
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Gaaf concept, leuk in elkaar gezet aleen de slippers/schoenen op het uitgiftebuffet is iets te onhygienisch. In deze sfeer zou het kunnen maar maak het dan schoon.

Pascal
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Wij hebben een geweldige avond gehad en ook nog heerlijk gegeten!

Collin Hoogeveen
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Vanavond gegeten ivm restaurantweek. Goedkoop = duurkoop. De hele tent was proppievol, te vol. Mensen lagen op de bedjes of zaten op de bedjes letterlijk dicht opelkaar als je at dan voelde je gewoon ellenbogen. De gerechten waren op het voorgerecht na niet lekker. Voorgerecht bruscetta met zalm, tomaat salade, wat gegeten dien te worden met een rubberen handschoen. Dit beinvloede de smaak, je proefde de rubber waarom niet gewoonweg bestek? Hoofdgerecht was denk ik een rollade lapje of iets in die richting met een anijs saus. De anijs overheerste alles. Het smaakte naar dropsaus. Dessert was alleen de chocolade mouse lekker. Wel draaide er een hele goede dj! 1x misschien nooit meer

Hello Kitty
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Geweldige avond gehad bij de Supperclub! Enorm goede sfeer, lekker eten en geweldige bediening (een echte entertainer)

Ester de Vos
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

We hebben het super naar ons zin gehad, heerlijk gegeten in een geweldige club. Hebben op de banken gedanst en uit honden bakken een heerlijk dessert gegeten.

Enige - puntje vonden wij dat lang op drankjes moet wachten. Wel raar want juist in de restaurantweek moet je het daarvan hebben.

Lisan

Lisan Paulusma
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

"supper"-awsome!

Happy
Food
Service
Atmosphere
Thursday 26/08/2010

Wat een aparte beleving was dit. De sfeer en entourage waren echt super, en heb echt lekker liggen relaxen. Het eten was iets minder, het voorgerecht en dessert waren super maar het hoofdgerecht een beetje saai...
Verder een geweldige avond gehad.
Bedankt!

Milène Nooij
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

Het was apart en de bediening geeft je het gevoel dat je welkom bent. Na een verkeerde plaatsing aan de tafels kregen we een goede 'lig'plek. Het eten is goed. Atmosfeer goed.
Maar waarom in hemelsnaam een toetje uit een hondenvoerbak. Erg hip, dat wel, maar het associeert aan dingen waar je eten niet mee wilt associëren. Een statement maken? Sorry hoor, dan slaan jullie hiermee de plank volledig mis.

Hanneke Heeremans
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

Supperclub is zeker een aanrader , prima service en het eten was heerlijk en een super sfeerje.

rabia nijon
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

was super

Robbert Pauli
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

Het voorgerecht was heerlijk ,het hoofdgerecht heel gewoon en het dessert ook gewoon ,wel leuk dat het in hondenvoerbakken geserveerd werd .

Mariët Beemster
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

heerlijk eten, lekker chillen, mooie setting

W A
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

eten en sfeer zijn goed, gastvrouw erg aardig. wat minder is is dat je voor de garderobe moet betalen dat hebben wij weer van de fooi afgehaald. verder aanrader

Jikke Verheij
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

zeker een leuke experience (alleen jammer dat die muziek nog tijdens het eten zo hard gaat)

Armand Govers
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

Supperclub is meer dan even een hapje eten, het is echt een avondje uit! De sfeer is super relaxed, lekkere muziek en de bediening is top. Achter de grote zware deuren aan de Jonge Roelenstraat, verwacht je niet dat er zo'n club te voorschijn komt. Van half acht tot tegen twaalf uur ben je onder de pannen, de inrichting, verlichting en de live DJ zorgen voor een heerlijk avondje uit! En tussen de gangen door kan je zelfs lekker gemasseerd worden, tja je ligt toch al! Must see in Amsterdam dus!

Georges Disch
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

Really nice people - friendly, sympathic and energic!

Anne Dubost
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

everything was really surprising, fancy and the food was delicious! we had a great night.
THANKS TO EVERYONE!

Dilek Ozcan
Food
Service
Atmosphere
Wednesday 25/08/2010

Hello,

I am very satisfied with the value for money we got. The entertainment was lovely, the atmosphere was great and the food was perfect. My boyfriend is allergic to milk and received a great meal as substitute. I really recommend you to go and experience this for yourself!

Cheers,
S.

S. Stephens
Food
Service
Atmosphere
Write a review →