Restaurant de Veranda

Amstelveenseweg 764, 1081 JK Amsterdam Show telephone number →

de Veranda

Restaurant and brasserie the Veranda is situated in the south of Amsterdam at the Amsterdam Woods.

In 2012 the whole interior went through a total remake.
With its beautiful terrace at the waterside and view at the Amsterdam Woods, you really feel "away from it all" on this beautiful location.
In our brasserie we serve classic dishes, sometimes with a twist, sometimes with a trip to the Far East.
In our restaurant our Chef puts together a menu of fresh products of the market that day. Of course he will pay attention to your wishes as he will explain the menu at your table.


Restaurant: Tuesday-Saturday 06.00 am-09.30 pm
Brasserie: Monday-Friday 10.00 am-09.30 pm
Brasserie: Saturday-Sunday 11.00 am-09.30 pm


206 reviews
Write a review → See all 206 reviews →
Food
Service
Atmosphere
34 visitors would recommend this restaurant!
"Amazing Dinner for 2 - April,9th "
Thursday 10/04/2014

Upon arrival we walked past the grand cafe area which was very busy and where quickly escorted to the restaurant area which looked really amazing. The table setting was very spacious and we had a nice view on the park. Service is excellent, the chef came by twice for an introduction and to check if all was to our satisfaction. The waiter was very professional and had a great deal of knowledge of the wine menu, besides that we really enjoyed to be served by some one with such great passion for michelin style hospitality. For sure we'll be visiting again with our friends. In all a amazing dinner, really enjoyed the food, wine and service

Lars Franz
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Waar voor je geld"
Monday 07/04/2014

De kaart liet een 5-gangenmenu zien, waarin was aangegeven welke gangen tot het 3-gangenmeny behoorde. Het eten was de prijs meer dan waard. Bovendien was er veel aandacht aan presentatie besteed. Met eetwensen werd prettig rekening gehouden.

Conny Postema
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"heerlijk"
Monday 07/04/2014

terecht een van de winnaars, heerlijk eten fijne combinaties van smaken, vriendelijke bediening leuke ambiance kortom een aanrader en de portie zijn prima van grote ik kon niet eens alles op. ik zeg Veranda ga zo door wij komen zeker nog eens terug.

Marion
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Aangename ervaring"
Sunday 06/04/2014

Vriendelijke begroeting. Prettige aandacht. Eten was goed van smaak en met zorg opgemaakt. Even persoonlijke aandacht van de chef vonden wij prettig.

Hette Krikke
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Voor ons geen aanrader"
Saturday 05/04/2014

Naar aanleiding van de winnaars van de restaurantweek hier gaan dineren. Ontvangst slecht, niemand aanwezig in het restaurant. Via Brasserie uiteindelijk iemand gevonden. Aankleding van het restaurant is leuk, maar de sfeer zit er niet in. Veel geluidsoverlast van de brasserie en bruiloftsfeest die gaande was.
Eten was veel aandacht aan besteed, echter was het voor ons veel te ingewikkeld. Teveel ingredienten, teveel smaken door elkaar. Hoofdgerecht USA steak, mals maar niet bijzonder.
Wijnen redelijk passend bij de gerechten.
Bediening; 1 iemand op het hele restaurant. Hebben afgezien van de wijnen niks anders gedronken, geen water aan tafel. Glas leeg? Niet bijgevuld of gevraagd of wij iets anders wilde tot het volgende gerecht.
Daarbij was de uitleg bij de gerechten en de wijnen minimaal.
Voor ons geen aanrader, zullen hier niet terugkomen.

Gaby
Not recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk gegeten"
Saturday 05/04/2014

Leuke locatie met zeer vriendelijke bediening en bovenal een TOP kok die kookt met slechts LIEFDE. Resultaat: Een fantastische avond die in vijf heerlijke gangen werd geserveerd. En een onvergetelijke indruk en smaak sensatie heeft achtergelaten.
Dank daarvoor.

Ronald de Jong
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Het was weer een feestje"
Tuesday 25/03/2014

Het was weer genieten.Het drie gangen menu kon tegen een kleine meerprijs worden uitgebreid tot vij gangen en dit was zeer de moeite waard. Een dik verdiende pluim voor de keukenbrigade en de bediening.Het was TOP!!

T. de Jong
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Heerlijk verfijnd eten"
Monday 24/03/2014

Voorgerecht met rilletje van hoen, evenals tussengerecht met griet heerlijk bereid. Hoofdgerecht van USA steak ook perfect gebakken met eigen saus en lekkere garnituur.

Elisabeth
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Altijd goed"
Monday 24/03/2014

Goede kwaliteit eten.
Vriendelijk personeel; ze geven veel uitleg.

Groen
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Consistente kwaliteit"
Monday 24/03/2014

Wij waren hier tijdens de RestaurantWeek. We kozen het 3-gangenmenu met soms een uitbreiding met een tussengerecht. Alle gangen zagen er kunstig uit, maar waren vooral erg lekker. Typisch gerechten die je zelf niet thuis even maakt. In een van de tussengerechten zou truffel moeten zitten, maar dit konden wij er niet in ontdekken (wellicht iets te zuinig gebruikt?). Samen met de zeer attente, deskundige maar niet te formele bediening hadden we echt het gevoel een avondje uit te zijn. Iets wat je tegenwoordig niet in veel restaurants terugvind. De begeleidende wijnen waren over het algemeen prima, en goed passend bij de gerechten. Het vleeshoofdgerecht bestond uit een zeer mals stukje USA steak dat mooi krokant aan de buitenkant was, geserveerd met bijpassende (gewokte?) groenten. Ook kwam de kok vooraf zijn menu toelichten en achteraf vragen of alles naar wens was geweest: een volmondig ja dus! Dit was de vierde keer in het restaurant van De Veranda (niet te verwarren met De Brasserie) en evenals de vorige keren is ons dit prima bevallen. Hopelijk weet De Veranda dit niveau en positieve inzet ook in de toekomst vast te houden.

Gies
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 206 reviews →
(Advertisement)
Banner02